Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی نژاد بابیان اینکه سه هزار و ۴۰۰ نفر از ساری در سامانه خادمیاری آستان قدس نام‌نویسی کردند و تاکنون شیفت حرم برای یک هزار و ۸۰۰ نفر محقق شده است، گفت: ساماندهی ۵۰۱ نفر از خادمیاران ساروی که هنوز عرصه خدمتی خود را مشخص نکردند، در دستور کاراست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سید عباس حسینی نژاد» در گردهمایی مشترک هم‌افزایی کانون‌های موضوعی آستان قدس رضوی ساری در مسجد امام حسن مجتبی (علیه‌السلام) مرکز استان مازندران بابیان اینکه سه هزار و 400 نفر از ساری در سامانه خادمیاری آستان قدس نام‌نویسی کردند، افزود: تاکنون شیفت حرم برای یک هزار و 800 نفر از خادمیاران ساروی محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول کانون مرکزی آستان قدس ساری با اشاره به اینکه خادمیاران ساروی در 32 کانون تخصصی و 50 کانون محلی (مساجد) فعالیت دارند، گفت: مسئولین کانون‌های موضوعی و محلی با تعامل و همراهی و همکاری بیش‌ازپیش درصدد رفع مشکلات محرومین و نیازمندان باشند.

 

حسینی نژاد بر لزوم برگزاری مستمر جلسات کانون‌های موضوعی شهرستان ساری با حضور حداکثری خادمیاران افتخاری حضرت رضا (علیه‌السلام) تأکید کرد وادامه داد: همه کانون‌ها موظف به معرفی یک نماینده از هر واحد به دفتر ساری هستند.

 

وی بر ضرورت ارتباط و همکاری کانون‌های موضوعی کانون مرکزی آستان قدس ساری با مساجد تأکید کرد و خواستار حمایت خادمیاران عرصه‌های مختلف خدمتی از کانون خیرین شد.

 

حسینی نژاد میزان کمک دفتر آستان قدس رضوی در شهرستان ساری را 529 میلیون تومان اعلام کرد.

 

وی بابیان اینکه 501 نفر از خادمیاران شهرستان ساری هنوز عرصه خدمتی خود را در سامانه خادمیاری آستان قدس مشخص نکردند، افزود: این افراد در صورت تمایل به ادامه همکاری در حوزه خادمیاری بایستی با ورود به سامانه عرصه خدمت را انتخاب و ثبت گزارش داشته باشند.

 

وی با اشاره به اینکه 15 کانون فرهنگی در شهرستان ساری فعالیت دارند، اضافه کرد: خادمیاران فعال در حوزه کانون مساجد از ظرفیت حوزه فرهنگی استفاده کنند.

 

به گزارش شبستان، دفتر کانون محلی آستان قدس رضوی مسجد امام حسن مجتبی (علیه‌السلام) ساری با حضور محمد اسماعیل امامزاده، مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران افتتاح شد.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد مسجد طرح ملی فهما روزنامه اردبیل خبرگزاری شبستان مجلس روزنامه ها خادمیاری رضوی محرومین خیرین مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۸۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌های دهه کرامت بویین میاندشت با مشارکت مردم
  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران