Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر با ابراز امیدواری برای حل معضلات جاری جامعه از طریق پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی، بر لزوم ارائه رویکرد پژوهش‌محور در حل معضلات کنونی کشور تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرنگار آنا از آذرشهر، به‌مناسبت هفته پژوهش نشست تخصصی با عنوان افق‌های نو در پژوهش‌های حقوقی با حضور و سخنرانی مهدی آقاپور نماینده دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در شمالغرب کشور، محمد رضاپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر، محمدرضا ملکپور معاون، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد آذرشهر و تعدادی از استادان و دانشجویان رشته حقوق و سایر رشته‌ها برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر با تبریک هفته پژوهش به همه پژوهشگران و ابراز امیدواری برای حل معضلات جاری جامعه از طریق پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی، بر لزوم ارائه رویکرد پژوهش‌محور در حل معضلات کنونی کشور تأکید کرد.

علی رضاپور  یکی از دغدغه‌های فعلی جامعه را به‌روزنکردن قوانین جاری و تقویت عوامل بازدارندگی از قانون‌گریزی برشمرد و اظهار کرد: « افزایش تعداد زندانیان و راهگشانبودن این نوع مجازات پژوهش‌های جدی در این زمینه را می‌طلبد.»

نماینده دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در شمالغرب کشور نیز با تبریک هفته تحقیق، پژوهش و توسعه به تمام کسانی که گامی، فکری و توسعه‌ای در امور پژوهش جامعه خویش را دارند، بیان کرد: «بر اساس آیات قرآن کریم قدم نخست پژوهش، تفکر است. براساس دیدگاه دین اسلام و قرآن  حتی قبول دین بدون تحقیق و پژوهش باطل است.»

مهدی آقاپور عنوان کرد: «خداوند در قرآن کریم تخمین، گمان و ظن را در مورد یک مطلب رد کرده و به جای آن تحقیق و پژوهش و کاوش علمی را فرموده است و دانا و نادان را به بینا و نابینا تشبیه کرده است که این تشبیه به‌خوبی قابل درک و فهم است.»

وی با ارائه آماری درباره بودجه پژوهشی شرکت‌ها و نهادهای مختلف جهان، سرانه پژوهشی کشور را ناکافی خواند و خواستار تجدید نظر مسئولان در این زمینه شد.

آفت بزرگ پژوهش چیست؟

نماینده دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در شمالغرب کشور همچنین مقاله‌گرایی و توجه‌نکردن به کیفیت و کاربردی‌بودن تحقیقات را آفت بزرگ پژوهش برشمرد.

آقاپور با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره پژوهش که همانا علم بدون تحقیق و پژوهش امکان‌پذیر نیست، گفت: «این مطلب باید به‌صورت جدی در عرصه علم و پژوهش کشور به‌صورت برنامه مدون  تدوین و اجرا شود تا بتوانیم شاهد پیشرفت بیش از پیش میهن عزیزمان باشیم.»

انتهای پیام/4103/

منبع: آنا

کلیدواژه: نشست تخصصی هفته پژوهش رویکرد پژوهش محور پژوهش های عملیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۰۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر یکشنبه در جلسه ویژه بررسی روند فعالیت صنایع دریا محور در گیلان شناسایی ظرفیت‌های مهم و آسیب شناسی این حوزه را در گام نخست مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریایی با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری در دستور کار است.

وی بهره‌برداری حداکثری از ذخایر زیست بوم دریایی را مستلزم ایجاد زیرساخت‌های جدید و همسو شدن نهاده‌های تبط و تدوین سیاست‌های یکپارچه برای توسعه فعالیت‌های دریا محور بر شمرد و گفت: کارخانجات موجود در صنایع تبدیلی و کشتی سازی و سایر فعالیت‌ها بایستی بر اساس الگوی اقتصادی آمایش سرزمینی استقرار و توسعه یابند.

این مسئول بر استفاده بیشتر از حمایت‌های صندوق صنایع دریایی کشور برای ایجاد کارخانجات مرتبط تاکید کرد و عنوان کرد: تدوین سیاست‌های یکپارچه و تقسیم کار برای دستگاه‌های متولی توسط دبیرخانه این کارگروه در سازمان برنامه بودجه استان می‌تواند روند سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی در حوزه را تسهیل و تسریع کند.

پورحیدری وجود ساحل ۳۰۰ کیلومتری نوار ساحلی دریای خزر را ظرفیتی بالقوه توصیف کرد و اضافه کرد: نقشه ژئوفیزیکی برای جانمایی دقیق بدور از مخاطرات زمین شناختی، زیرساخت‌های ساحلی گیلان؛ توسط مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زیر مجموعه وزارت صمت با مقیاس یک پنجاه هزارم در حال انجام است و موضوع سرمایه‌گذاری شرکت کشتی سازی لوتوس روسیه نیز از طریق معاونت امور اقتصادی استانداری در حال پیگیری می‌باشد.

کد خبر 6097266

دیگر خبرها

  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • لزوم بازتعریف نقش دولت در همگرایی نخبگان
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • رویکرد دوگانه رسانه‌های بیگانه
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا