Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق مشترک ایران و آلمان با بیان اینکه هر چند ماه یکبار رئیس اینستکس به ایران سفر می‌کند، گفت: هدف از این سفرها بررسی راه‌های انتقال مالی کالاهای غیرتحریمی مثل غذا و دارو در این کانال مالی است.

عباسعلی قصاعی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس: رئیس ساز و کار حمایت مالی اروپا و ایران  (اینستکس) به زودی  و بعد از تعطیلات در 22 دی (12 ژانویه) به ایران سفر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اتاق مشترک ایران و آلمان با بیان اینکه میشائیل بوک رئیس اینستکس هر 2 یا 3 ماه یک سفر به ایران خواهد داشت، گفت: رئیس جدید ساز و کار مالی اروپا با ایران برای بار دوم است که به ایران سفر می‌کند و هدف از سفرهای وی آشنایی بیشتر با ایران و بررسی‌های بیشتر برای راه‌اندازی کانال مالی اروپا با ایران است. 

وی با اشاره به صحبت‌های میشائیل بوک درباره راه‌اندازی کانال مالی اینستکس بیان داشت:  بوک برخلاف همیشه حرف‌های مثبت در رابطه با این کانال مالی زده است و  معتقد است هر چند که ما نمی‌توانیم تحریم‌ها را  برداریم و نمی‌توانیم کانال مالی برای نقل و انتقال مالی کانال‌‌های غیر تحریمی ایجاد کنیم اما برای شروع راه‌اندازی کانال انتقال مالی دارو و مواد غذایی که خارج از لیست تحریم‌ها است برای ورود به کانال اینستکس مسیر درست را طی می‌کند. 

قصاعی بیان داشت: در صورت تحقق این امر نقل و انتقالات مالی کالاهای غیر تحریمی از طریق کانال اینستکس راحت تر انجام می‌شود. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: آلمان ایران اروپا تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۰۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟

به گزارش همشهری آنلاین، آخرین جزئیاتی که از ریز مبادلات ایران و عراق منتشر شده مربوط به ۹ ماهه ۱۴۰۲ است که نشان می‌دهد در این بازه زمانی، حدود ۲۰ درصد از تجارت ۷.۳ میلیارد دلاری ایران و عراق به صادرات گاز اختصاص داشته و مابقی کالاهای غیرنفتی و مصرفی بوده است.

بنا بر اعلام سازمان توسعه تجارت، در ۹ ماهه پارسال، علاوه بر گاز، محصولات فولادی، پلاستیکی، لبنی، معدنی فلزی، صنایع تبدیلی، کاشی و سرامیک، شیرینی و شکلات مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران به عراق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق

کد خبر 847420 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات تجارت خارجی عراق

دیگر خبرها

  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • مرگ جوان اصفهانی به دنبال سقوط در کانال آب
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • شانه‌زدن مو‌های آقای رئیس‌جمهور سوژه شد (فیلم)
  • بررسی یک ادعای بی‌اساس/ داستان دکترای افتخاری رئیسی از بزرگترین دانشگاه پاکستان چیست؟