Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: اصل بر این است که شبکه جمع آوری آب های سطحی ساخته شود اما هزینه سنگینی در بردارد که شاید از توان شهرداری خارج باشد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان بعد از ظهر امروز سه شنبه ۲۶ آذر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سامانه بارشی قوی که از جنوب استان وارد شد بارندگی های زیادی را به دنبال داشت، در آبادان  ۱۱۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵، در اهواز ۷۵ و  در هندیجان، رامهرمز، ماهشهر ۵۰ تا ۶۵ میلیمتر بارندگی بوده است. 
شریعتی با اشاره به اینکه این بارش ها در طول سه ساعت مشکلاتی را برای مردم پیش آورده است خبر داد: نقاط زیادی در شهرهای اهواز و کارون دچار آبگرفتگی شده است و آب وارد برخی از منازل شده است و مردم را دچار رنج کرده است.
وی تاکید کرد: متاسفانه سیستم دفع و جمع آوری آبهای سطحی در اهواز وجود ندارد، بخش زیادی از سیستم فاضلاب هم دچار فرسودگی است و بخش دیگر نیز تنها کشش دفع فاضلاب را دارد. تمام دستگاه‌های استانی از شب گذشته بسیج شده‌اند و به کمک اهواز و کارون آمده اند. شرکتهای فولاد خوزستان ملی و حفاری مناطق نفت خیز جنوب و سایر دستگاههای اجرایی و خود مردم در حال امدادرسانی هستند.
مقام عالی دولت در خوزستان اضافه کرد: مشکلاتی برای اسباب و اثاثیه منازل مردم ایجاد شده که در حال تخلیه آب از منازل هستیم و در مرحله بعد خسارت‌ها برآورد و بررسی خواهد شد و اقدامات بعدی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر این مهم که باید طرح جمع‌آوری شبکه فاضلاب اهواز را تکمیل کنیم، افزود: در صورت تکمیل این شبکه، دفع آب های سطحی به میزان قابل ملاحظه‌ای تسریع خواهد یافت البته اصل بر این است که شبکه جمع آوری آب های سطحی ساخته شود اما هزینه سنگینی در بردارد که شاید از توان شهرداری خارج باشد. اگر ظرف ۲ تا ۳ سال آینده شبکه جمع آوری فاضلاب در اهواز و کارون تکمیل شود جمع آوری و دفع آبهای سطحی در بارش های سیل آسا مانند بارش اخیر کمک زیادی می‌کند و رنج مردم را به حداقل می رساند.
شریعتی تصریح کرد: تلاش برای اجرای این کار وجود دارد همه مقامات استانی ملی و مسئولان نظام به این امر توجه دارند،
اگر بنا به انتقال و اسکان شهروندان باشد این اقدام انجام خواهد شد و هم اکنون در شهرستان کارون امکان اسکان را تدارک دیده ایم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بارندگی کوت عبدالله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۱۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند

به گزارش همشهری آنلاین سعید دقیقی با اشاره به اعطای مالکیت پرسپولیس و استقلال به ۲ هلدینگ بزرگ، گفت: شهرداری قزوین با سهام ۶.۶ درصد سهامدار عمده بانک شهر محسوب می‌شود و حالا این بانک نزدیک ۴۰ درصد مالکیت باشگاه پرسپولیس را در اختیار دارد؛ یعنی از سهم و منابع شهرداری قزوین به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی هزینه شده برای اینکه باشگاه پرسپولیس را خریداری کنند و هیچ عیبی ندارد که تقریباً ۱۰۰ میلیارد از جیب مردم قزوین برای خریداری باشگاه پرسپولیس هزینه شده اما ما هم تقاضا داریم که ارگان‌هایی مانند شهرداری برای تیم شمس‌آذر که دغدغه مردم قزوین است هزینه کنند.

دقیقی در پایان بیان کرد: اگر شهرداری و شورای شهر قزوین سالیانه ۳۰ میلیارد برای حمایت از شمس‌آذر اختصاص دهند به نفع مردم شهر خواهد بود و قطعاً این موضوع مطالبه مردم است تا تیمشان قوی‌تر از گذشته بدون دغدغه مالی کار کند؛ توجه کنید این درخواست من به عنوان یک شهروند قزوینی است چون دوست دارم تیم شمس‌آذر قوی‌تر از قبل در لیگ کار کند و حتی بتواند سهمیه آسیا بگیرد.

کد خبر 848225 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • جمع آوری تمام آب‌های سطحی در دزفول طی سه ساعت
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • آمادگی آتش‌نشانی اهواز برای بارندگی پیش‌رو
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند