Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@17:55:13 GMT

آخرین وضعیت بیماری «ملکه رنجبر»

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۴۱۱۸۰

آخرین وضعیت بیماری «ملکه رنجبر»

میزان: فریبرز ایروانی فرزند «ملکه رنجبر» بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، پیرامون آخرین وضعیت جسمانی مادرش گفت: خوشبختانه مادرم نسبت به روزهای ابتدایی پس از عمل جراحی قلب بهتر شده است، چندی پیش وی به دلیل تشدید افت فشار به بیمارستان منتقل شد که خوشبختانه به تازگی و با نظر پزشکان از بیمارستان مرخص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مشکل اصلی ملکه رنجبر را اینگونه توصیف کرد: در هر صورت کهولت سن را نباید فراموش کرد، مادر سن بالایی دارد و شاید بسیاری از مشکلات وی به همین دلیل رخ می‌دهد، البته مهمتر از مشکلات جسمی این روزها ملکه رنجبر با مشکلات روحی و افسردگی فراوانی روبرو شده است.

فرزند بازیگر سریال «زیر آسمان شهر» اضافه کرد: مادرم فرد کاملاً اجتماعی بود و می‌توان گفت هر روز با مردم و جامعه در ارتباط بود، بعد از بیماری و خانه نشینی متاسفانه درگیری روحی فراوانی پیدا کرده و افسرده شده است، وی این روزها به شدت احساس تنهایی و افسردگی می‌کند.

وی درباره مشکلات فیزیکی بازیگر پیشکسوت تلویزیون افزود: مشکل اصلی مادرم از تداخلات دارویی است که همواره باید کنترل شود، وی هم اکنون داروهای بیماری قلب، معده، اعصاب و پارکینسون را به صورت همزمان مصرف می‌کند و این اتفاق گاهاً برخی مشکلات را برایش تشدید می‌کند.

ایراونی درباره وضعیت عمومی همچون حافظه و تکلم ملکه رنجبر اظهار کرد: خوشبختانه به صورت معمول مادرم مشکل تکلم و حافظه ندارد، اما گاها با حمله‌های پارکینسون و مشکلات اعصاب مدتی علاقه به صحبت با هیچکسی را نداشته و بیشتر سکوت می‌کند.

وی پیرامون عیادت مسئولین فرهنگی و سایر هنرمندان از ملکه رنجبر خاطرنشان کرد: بالاخره همه مردم مشکل دارند و ما هم این مشکلات را درک کرده و از کسی توقع نداریم، اما در این میان رئیس انجمن پیشکسوتان تلویزیون تاکنون لطف فراوانی به ما داشته و همیشه کمکمان کرده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: ملکه رنجبر بازیگر سینما بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۱۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد

سیدحیدر محمدی با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشورهای دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آن‌ها امکان پذیر نیست، افزود: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ داروهای موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین داروها، گفت: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود؛ اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی با بیان اینکه در تامین دارو های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، اظهار امیدواری کرد: در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت های بیشتری صورت داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • وضعیت ناگوار یک بازار تاریخی در نصف‌جهان/از ویراژ شبانه‌روزی موتورسیکلت‌ها تا سدمعبرهای مغازه‌داران
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • ملاقات مردمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت