Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، تسهیل امکان ثبت درخواست درگاه پرداخت اینترنتی (IPG) متصل به حساب‌های بانک صادرات ایران مستقیماً از طریق سایت مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (سامانه نماد اعتماد الکترونیکی)، با استقبال مناسبی از سوی صاحبان کسب و کار همراه بوده به نحوی که در جریان عملیاتی شدن آن، در آبان‌ماه سال‌جاری، مبلغ تراکنش‌های درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک بیش از ٧٢ درصد و تعداد این تراکنش‌ها ٢٩ درصد رشد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در پایان آبان‌ماه سال ٩٨ نسبت به اسفند سال قبل، مبلغ تراکنش‌های درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک صادرات ایران با رشد چشمگیر نزدیک به ٥٠٠ درصدی روبرو شد. تعداد این تراکنش‌ها در این مدت نیز با افزایش ٣٠ درصدی همراه بوده است.  همچنین بر اساس گزارش مقایسه‌ای کل مبلغ تراکنش‌های ابزارهای درگاه پرداخت اینترنتی (IPG)درشبکه بانکی، طی هشت ماه منتهی به پایان آبان‌ماه سال جاری سهم بازار درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک صادرات ایران با بیش از ٤٢٩ درصد رشد به ٦.٧٢ درصد رسید که ٩ پله رشد ثبت کرده است. بانک صادرات ایران در راستای بسترسازی و تقویت زیرساخت‌های بانکداری الکترونیک و تسهیل معاملات مشتریان دارای فروشگاه‌های اینترنتی ضمن پشتیبانی بیش از ٢٠ میلیون کارت سپهری، امکان ثبت درخواست درگاه پرداخت اینترنتی (IPG) به طور مستقیم از طریق سایت مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برای مشتریان بانک را فراهم کرد که انتظار می‌رود با استقبال به مراتب بیشتری از سوی مشتریان و صاحبان کسب و کار اینترنتی همراه شود. متقاضیان می‌توانند به نشانیwww.enamad.ir : (صادرکننده نماد اعتماد الکترونیکی) مراجعه و نسبت به ثبت درخواست درگاه پرداخت اینترنتی (IPG) متصل به حساب‌های بانک صادرات ایران در این سایت اقدام کنند. متقاضیان با مراجعه به سایت مذکور و ورود به پورتال نماد اعتماد الکترونیکی و ورود به سامانه از قسمت «ثبت‌نام و دریافت نماد» و «ایجاد حساب کاربری» (در صورت لزوم)، به صفحه ثبت‌نام هدایت شده و برای دریافت مجوز کسب و کارهای اینترنتی )ای‌نماد) اقدام کنند. متقاضیان در صورتی که پیشتر  نماد الکترونیکی دریافت کرده و پنل کاربری ساخته‌اند، به منظور ثبت درگاه پرداخت اینترنتی با استفاده از همان کد کاربری و رمز عبور که در زمان دریافت مجوز «ای‌نماد» به سامانه وارد شده‌اند، می‌توانند به پنل کاربری وارد شده و با انتخاب گزینه «کسب و کار» از منوی سمت راست  و انتخاب زیرمنوی«مدیریت کسب و کار» در این بخش،  بر روی گزینه «درخواست درگاه پرداخت» در صفحه جدید کلیک کنند. تمامی کسب و کارهای درخواست‌دهنده درگاه پرداخت اینترنتی (شامل فروشگاه‌های اینترنتی فاقد درگاه پرداخت اینترنتی یا دارای درگاه پرداخت اینترنتی متصل به حساب سایر بانک‌ها) می‌توانند درخواست ثبت درگاه پرداخت متصل به حساب‌های بانک صادرات را انتخاب و ارسال کنند. در صفحه جدید نام درگاه «پرداخت الکترونیک سپهر» و نام بانک صادرات ایران را انتخاب کرده و اطلاعات مورد نیاز در فرم درخواست از جمله «شماره حساب ١٣ رقمی بانک صادرات ایران و شماره شبای مربوطه» را تکمیل کنند.  با ذخیره کردن این اطلاعات در پایان مراحل ثبت‌نام، درخواست متقاضی به صورت سیستمی جهت فعال‌سازی درگاه متصل به حساب بانک صادرات ارسال می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک صادرات تراکنش بانکی بانک صادرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۲۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرد که به زودی سامانه‌ درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود  برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی  و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن