Web Analytics Made Easy - Statcounter

گاهی همین درد در ناحیه ساق پا، می تواند مانع ادامه دوران ورزشی یک ورزشکار باشد.

طرفداری- یکی از مصدومیت ها یا آسیب هایی که تمامی ورزشکاران و بدنسازان ممکن است دچارش شوند، درد ساق پا است. برای اینکه از آسیب های بیشتر پیشگیری کنید، باید بدانید عامل آن چیست. البته این مصدومیت ها دلایل مختلفی دارند؛ برخی ممکن است دلایل پزشکی داشته باشند و برخی دلایل ورزشی که بیشتر به دلایل دوم خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علل درد در ناحیه ساق پا

وقتی فشار روی ساق پا و مچ پا زیاد شود، درد در ساق پا ظهور می کند و اغلب مانع تمرین مداوم ورزشکار می شود. درد ساق پا در میان ورزشکاران بدنسازی هم چیزی شایع است و تقریبا اگر عادت به بلند کردن وزنه های سنگین دارید، دچار این عارضه خواهید شد. 

تمامی ورزشکاران و بدنسازان دوست دارند تا با انجام حرکات بدنسازی سنگین، به قدرت خود بیفزایند اما همه چیز انقدر هم ساده نیست. باید حرکات را طوری در برنامه هفتگی خود اضافه کنید که به بهترین تعادل برسد و با ساختار فیزیکی‌تان مناسبت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: بدنسازی و پرورش اندام؛ سرماخوردگی و تمرین؛ آیا ممکن است؟

علائم و درمان

اگر در ناحیه ساق پا شکستگی رخ دهد، فشار و دردی مستقیماً روی استخوان درشت نی در جلوی قسمت تحتانی ساق خودش را بروز می دهد. ممکن است این درد طی روزهای آتی بیشتر و بیشتر شود. حتی ممکن است در ناحیه قدامی ساق، حساسیت وجود داشته باشد. کاهش فعالیت های بدنی هم باعث شدید شدن درد می شود. چاره؟ می توان به یخ درمانی اشاره کرد. استفاده از یخ درمانی به مدت 20 دقیقه در  هر 4 ساعت در طول 2 روز، روند درمان را تسریع خواهد کرد.

ماساژ با یخ درمانی هم گزینه خوبی است. یک تکه یخ بردارید و به آرامی به ماساژ قسمت آسیب دیده بپردازید. استفاده از داروهای ضد التهاب بدون استروید مثل ایبوپروفن و آسپرین هم ضرری نخواهد داشت. پوشیدن کفش مناسب که قول داخلی خوبی داشته باشد، برای کاهش ساق درد موثر خواهد بود. نیاز دارید در دوران نقاهت، برخی از فعالیت ها را کاملا تغییر دهید. 

راه‌های پیشگیری

استفاده از کفش مناسب و طبی، بهترین راهکاری است که می توان پیشنهاد داد. اگر به تازگی شروع به انجام بدنسازی کرده اید، قبل از شروع تمرینات، به کشش و نرمش بپردازید. جستجو کنید و ورزش مناسب خود را انجام دهید. گاهی کراس فیت برای تقویت عضلات ساق پا بهتر است. مواظب حرکات و پرش های خود باشید. پاشنه پا نباید محکم به زمین برخورد کند زیرا در ادامه مشکلات بسیاری برای فرد آسیب دیده به وجود خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: سوخت و ساز چربی ها در حالت استراحت و ورزش چگونه است؟

تمرینات مناسب برای درمان درد ساق پا

بنشینید و یک پا را روی پای دیگر قرار دهید. انگشتان پا را بگیرید و به سمت بدن خود بکشید تا احساس کشش را تجربه کنید. این حرکت را 3 بار انجام دهید و هر بار، 15-20 ثانیه نگه دارید.

زیر پای خود دو عدد غلتک قرار دهید و 2 بار در طول روز، این حرکت را انجام دهید تا به تمامی جهت ها بچرخید. این حرکت را چند دقیقه انجام دهید.

روبروی یک دیوار قرار بگیرید. هر دو دست را روی دیوار قرار دهید. دقت کنید دست ها به اندازه عرض شانه باز شوند. هر بار یکی از پاها را یک قدم عقب نگه دارید و سپس با قدرت به دیوار نیرو وارد کنید. پس از مدتی استراحت کنید و دوباره این حرکت را به تعداد 20 بار انجام دهید.

روی صندلی بنشینید. یک بالشت سبک مقابل پای خود بیندازید و کف پا را روی آن قرار دهید. با فشردن انگشتان، سعی کنید آن بالشت را به سمت بالا تکان دهید. هر بار که تکرار می کنید (20 بار در روز)، سعی کنید کمی وزن را بیشتر کنید.

پاها را دراز کنید. یک کش به کف پا ببندید و با قدرتی متعادل آن را به سمت خود بکشید. 30 ثانیه نگه دارید و سپس روی پای دیگری این را تکرار کنید. حتما پس از مدتی، از این حرکت جواب خواهید گرفت.

مطالب مشابه بدنسازی و پرورش اندام؛ زانو درد: علل و راه‌های درمان بدنسازی و پرورش اندام؛ درد شانه و سرشانه؛ علل و راه‌های درمان بدنسازی و پرورش اندام؛ گردن درد: علل و راه‌های درمان

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۲۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: میانگین بارش بلند مدت سال زراعی استان ۱۰۰.۷ میلیمتر است که تاکنون ۲۱ درصد نسبت به بلند مدت سال زراعی مشابه افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محسن حیدری اظهار داشت: میزان بارش استان سیستان و بلوچستان از ابتدای سال زراعی تاکنون 121.8 میلیمتر بوده که 49.4 درصد بیشتر از میانگین بلند مدت این دوره محسوب می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین میانگین بارش بلند مدت سال زراعی استان 100.7 میلیمتر است که تاکنون 21 درصد نسبت به بلند مدت سال زراعی مشابه افزایش یافته است.

وی درباره بارش‌های مونسون عنوان کرد: احتمال بارش‌های خوب تابستانه مونسونی در جنوب شرق کشور و استان پیش‌بینی می‌شود.

حیدری با اشاره به اینکه  استان سیستان و بلوچستان 20 سال درگیر خشکسالی بوده، گفت: این بارش‌ها می‌توانند اثرات خشکسالی را قدری کاهش دهد. همچنین با توجه به ادامه‌دار بودن روند خشکسالی در استان در مدت زمان 10 ساله 99.3 درصد پهنه استان درگیر خشکسالی شدید و بسیار شدید است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: میانگین دمای استان تا خرداد ماه 0.5 تا 1درجه بیشتر از نرمال خواهد بود و از نیمه خرداد تا شهریور در نیمه شمالی استان 1 تا 2 درجه بیشتر از نرمال و در نیمه جنوبی 0.5 درجه بیشتر از نرمال پیش بینی می‌شود.

وی درباره میانگین دمای استان گفت: از ابتدای سال زراعی تاکنون، 19.5 درجه سانتی‌گراد اعلام کرد و از افزایش 1.3 درجه‌ای دمای استان نسبت به دوره بلند مدت مشابه خبر داد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • استقلال یک امتیاز بیشتر گرفته، اما یک پله سقوط کرد
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟