Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@08:27:34 GMT

شمارش معکوس برای نصب اپلیکیشن رمزساز 60

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۴۳۲۱۲

شمارش معکوس برای نصب اپلیکیشن رمزساز 60

با الزام بانک مرکزی به استفاده از رمز پویا از ابتدای دی ماه، شمارش معکوس برای نصب اپلیکیشن رمزساز 60 ویژه مشتریان بانک ملی ایران آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، «اپلیکیشن 60» وظیفه تولید رمز یکبار مصرف ویژه مشتریان بانک ملی ایران را بر عهده دارد و با نصب سریع و بسیار آسان آن می توانید از امنیت حساب خود اطمینان داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشتریان می توانند برای فعال سازی برنامه رمز یکبارمصرف از طریق دانلود آن از سایت رسمی بانک به آدرس bmi.ir  و یا کافه بازار و گوگل پلی برای کاربران اندروید و سیبچه برای کاربران گوشی های اپل اقدام کرده و با مراجعه به بالغ بر 8000 خودپرداز، کیوسک و کش لس های این بانک رمز خود را فعال کنند.

دریافت کدهای فعالسازی که پیش از این تنها از طریق خودپرداز، کیوسک یا Cashless بانک ملی ایران ممکن بود، در سامانه بام نیز قابلیت دریافت دارد و بدین ترتیب فعال سازی 60  بصورت کاملا غیرحضوری نیز امکان پذیر است.

مشتریانی هم که گوشی هوشمند نداشته و یا بدلیل پایین بودن ورژن گوشی امکان دریافت برنامه 60 را نداشته باشند، به راحتی می توانند از طریق کد دستوری #60*737* اقدام به دریافت رمز یکبار مصرف کنند.

بانک ملی ایران برای آن دسته از مشتریانی که موفق به فعال سازی غیر حضوری نشده اند یا در فرآیند نصب نیازمند راهنمایی هستند، تمهیدات ویژه ای اندیشیده و مشتریان می توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه تا ساعت 17 و روزهای پنج شنبه تا ساعت 15 به شعب منتخب(کشیک) این بانک مراجعه کنند.

همچنین کارشناسان بانک همه روزه از ساعت 8 تا 20 در حدود 140 پایگاه شبانه روزی و شعب شهاب بانک ملی ایران پاسخگوی مراجعه مشتریان در این زمینه خواهند بود.

در روزهای جمعه نیز از ساعت 9 صبح لغایت 19 کارشناسان بانک ملی ایران به راهنمایی مراجعان مشغول خواهند بود.

با نزدیک شدن به زمانبندی اعلام شده از سوی بانک مرکزی، توصیه می شود تا مشتریان گرانقدر فرآیند نصب این اپلیکیشن را برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی به روزهای پایان ماه موکول نکنند و در اسرع وقت اقدام نمایند.

روش گام به گام  فعال سازی هر دو روش دریافت رمز یکبارمصرف نیز در سایت این بانک به آدرس www.bmi.ir   قابل دسترسی است.

کاربرانی که تا پایان آذر ماه این اپلیکیشن را نصب کنند، در قرعه کشی 60 جایزه ویژه جشنواره "شصتت خبردار شده"  نیز شرکت داده خواهند شد.

تا پایان روز گذشته 24 آذرماه بیش از 814  هزار نفر «اپلیکیشن 60» را نصب کرده اند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق استراماچونی سهمیه بندی بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۳۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است