Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@04:37:25 GMT

بوی نامطبوع تهران از زباله‌وگوگرد است

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۴۳۲۲۵

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بوی نامطبوع تهران از زباله و گوگرد است، جالب است همه آن را انکار می کنند؛ زیرا کسی بودجه کافی را برای جابجایی زباله‌های آراد کوه و حل معضل بو ندارد. ناطقان: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، عیسی کلانتری در جشنواره تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به معضل بوی نامطبوع تهران و با انتقاد از آن افزود: مدیری که نمی‌داند و تصمیمی می گیرد باید ۱۰ برابر هزینه بیشتری صرف کند تا عواقب آن تصمیم را اصلاح کند اما درست نمی شود، نتیجه آن بوی نا مطبوع تهران می شود، وقتی در تهران جریان باد از جنوب به شمال می‌وزد بوی نامطبوع تهران را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهارداشت: همچنین امروز آلودگی های نفتی بیشتر به دلیل کیفیت نداشتن لوله ها است و نشت نفت از لوله ها باعث شده ۵۰ درصد آبسنگ های مرجانی خلیج فارس سفید شوند و از بین بروند.

کلانتری در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت پژوهش و به کار گیری آن در حل مشکلات محیط زیستی کشور اشاره کرد و گفت: باید مهمترین وظیفه پژوهشکده محیط زیست این باشد که تحقیقات را به پیکره محیط زیست کشور برساند، در شرایطی که محدودیت مالی و انسانی وجود دارد باید از این منابع محدود حداکثر استفاده را ببریم.

وی ضمن تبریک هفته پژوهش تصریح کرد: به علت وجود نیروی انسانی کم در پژوهشکده و همچنین پژوهشگر محیط زیست در کشور بهترین کار، ترویج پژوهش های گذشته است، شاید در حوزه محیط طبیعی، نیاز به تحقیق داشته باشیم اما در حوزه محیط زیست انسانی نیازی به این کار نیست، زیرا دنیا این کار را انجام داده است. متاسفانه منابع مالی ما محدود است و تخصیص بهینه منابع را در این تحقیقات باید به حداکثر برسانیم.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: زمانی بود که واژه توسعه پایدار هم مورد قبول نبود و آنرا واژه غربی می دانستند اما اکنون باید چند برابر بیشتر برای توسعه پایدار هزینه کنیم.
وی در ادامه با ابراز رضایت از تخصیص منابع برای حل معضلات محیط زیستی، گفت: در بودجه امسال، ۱۰۰ میلیون یورو به مبارزه با گرد و غبار، ۱۵۰ میلیون یورو به معضل پسماند و ۱ میلیارد دلار کاهش آلودگی نفتی اختصاص داده شده است.

وی با تاکید بر ضرورت مساله آموزش گفت: آموزش محیط زیست یک مساله دائمی است، از نظر من هر کارشناس در سال حداقل باید چهار هفته آموزش ببیند و مهندسی که محیط زیست را نیاموخته باشد، مانند کودکی است که تربیت ندارد.

در ابتدای این نشست، جلیل بادام فیروز، رییس پژوهشکده محیط زیست، گزارشی از فرآیند برگزاری این جشنواره ارائه کرد و گفت: در این جشنواره سه پژوهشگر به عنوان "پژوهشگر برتر" و سه نفر دیگر به عنوان «پژوهشگر شایسته تقدیر» معرفی می شوند.

در ادامه، اسکندر امیدی نیا، سرپرست معاونت آموزش و مشارکت های مردمی سازمان، با ذکر این نکته که رویکرد پژوهش در سازمان رویکرد پژوهش اثر بخش است، گفت: امسال با توجه به پتانسیل سازمان، ۸۰ پروژه در حال اجرا وجود دارد.

وی با اشاره به اهمیت پژوهش گفت: اگر قرار باشد ریسک تصمیمات را کم کنیم باید حتما از پژوهش کمک بگیریم، مهم این است که در ساختار توسعه پایدار، ما جریان ساز پژوهش باشیم. منبع: عصر ایران برچسب ها: بوی نامطبوع ، زباله ، گوگرد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بوی نامطبوع زباله گوگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۳۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با بیان اینکه پروژه با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، اظهارداشت: این پروژه علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضعیت منابع آلاینده، ارائه راه کارهای مدیریتی کاهش پیامدهای محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

وی مراحل انجام پروژه را شامل فاز مطالعات و بررسی کلیات وضعیت محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده سطح منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکارهای کاهش آلاینده‌ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کارهای مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

طاهری بابیان اینکه در این اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج و.. شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 6089935

دیگر خبرها

  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله