Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضایی عصر سه شنبه در نشستی خبری با اشاره به اینکه بانک های استان یزد آمادگی لازم برای کمک به همه بخش ها دارند، اظهار داشت: معتقدیم که امروز بخش خصوصی پرچمدار اقتصاد است و برای حمایت از این بخش از تمام توان بانک‌ها بهره می گیریم.

وی در مورد انتقال حساب صنایع بزرگ به استان یزد بیان کرد: در این زمینه استاندار یزد و معاون امور اقتصادی وی پیگیری های مستمری انجام داده اند اما واقعیت این است که این اقدام باید به تدریج انجام شود و باید از انتقال پنج درصد حساب ها آغاز کنیم زیرا ممکن است این صنایع تعهدات یا قراردادهایی بانک ها داشته باشند و نتوانند به یکباره نسبت به انتقال حساب خود به استان اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی تاکید کرد: تحقق این امر در کوتاه مدت بعید است اما امیدواریم فعالان اقتصادی در این زمینه اهتمام بیشتری داشته باشند و مطمئن باشند که بانک های استان هر نوع اختیاراتی که بخش خصوصی بخواهد را می تواند برای استان بگیرد بنابراین بروز مشکل در ارائه خدمت به بخش خصوصی توسط بانکهای شهرستانی موضوعیت ندارد.

رئیس شورای هماهنگی بانک های استان یزد با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۷ بانک زیر پوشش شورای هماهنگی بانکها هستند، افزود: این بانکها با بیش از ۴۰۰ شعبه در سراسر استان، تا پایان مهرماه سال جاری ۱۶۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده اند.

وی در مورد معوقات بانکی نیز عنوان کرد: این بانکها در مجموع ۱۴ هزار میلیارد ریال مطالبات معوقه دارند اما در مجموع مردم یزد مردمی خوش حساب و متدین هستند که امیدواریم بدهکاران بانکی، این برند یزد را خدشه دار نکنند.

رضایی خاطرنشان کرد: البته بدهکار بانکی دانه درشت در استان نداریم اما امیدواریم با پرداخت معوقات، امکان تزریق تسهیلات برای توسعه اقتصادی استان را برای بانکها فراهم کنند.

وی در مورد رمز یکبار مصرف نیز عنوان کرد: مشتریان باید برای دریافت اپلیکیشن رمز دوم به بانکها مراجعه کنند تا بتوانند نقل و انتقالات غیرحضوری خود را انجام دهند زیرا از ابتدای ماه آینده هیچ گونه فعالیت مالی الکترونیکی بدون رمز یکبار مصرف که در واقع جایگزین رمز دوم شده است، امکان پذیر نیست.

کد خبر 4800769

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد محمد رضایی بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی ایلام بارش برف تعطیلی مدارس گرگان قزوین مجلس شورای اسلامی یاسوج شهرکرد خطبه های نماز جمعه بیرجند هفته پژوهش بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۳۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲