Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فرد آگاه در دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی شامگاه سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: حتی پس از پیگیری ۲ مورد گزارش رسیده مبنی بر وجود قرص در کیک های عرضه شده در بوفه مدارس بجنورد، مشخص شد که این موارد شیطنت دانش آموزان بوده است.

وی اظهار داشت: والدین این دانش آموزان نیز اذعان کردند که فرزندانشان خود قرص را در کیک ها جاسازی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: کیک های بوفه این مدارس جمع آوری و بررسی شد اما هیچ مورد مشکوکی مشاهده نشده است.

وی درباره انتشار خبری مبنی بر مسمومیت یک فرد در بجنورد بر اثر مصرف کیک آلوده به قرص های مشکوک، گفت: هیچ مسمومیتی در کار نیست، فرد ادعا کرد که کیک آلوده به قرص خورده اما این امر برای ما ثابت نشده نیست.

این منبع مطلع در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با درخواست این فرد، معده او نیز شست و شو داده شد اما مسمومیت او بر اثر مصرف کیک آلوده اثبات شده نیست.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی نیز مسمومیت فرد بر اثر مصرف کیک را رد کرد.

دکتر حسن براتی زاده اظهار داشت: حتی ۳۰ بسته کیک از همان برند از فروشگاه مورد ادعای وی مبنی بر خرید کیک آلوده از آن، جمع آوری و بررسی شد که هیچ موردی نداشت.
وی افزود: پلیس امنیت در حال پیگیری این موضوع است.

براتی زاده خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی برای جلوگیری از توزیع کیک های آلوده به قرص، گشت های نظارتی را در استان فعال کرده است.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: توصیه های لازم به آموزش و پرورش و اصناف داده شده است و از مردم انتظار می رود موارد مشکوک را گزارش کنند.

بنابر اعلام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مساله جاسازی قرص در کیک، موضوعی امنیتی است که با هدف تشویش اذهان عمومی و تخریب صنعت غذایی کشور انجام شده است.  

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 آموزش و پرورش خراسان شمالی دانشگاه علوم پزشکی صنعت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۴۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد