Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-27@06:57:03 GMT

احتمال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی شکر

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۴۴۸۲۷

احتمال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی شکر

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، عباس کشاورز، سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در نشست با فعالان اقتصادی که عصر امروز ۲۶ آذر ۹۸ برگزار شد، با اشاره به اینکه بازارهای صادراتی ما روز به روز محدودتر می‌شود، اظهار داشت: بازارهای ما هر روز خلاصه شده و هم اکنون، تقریبا اروپا را از دست داده ایم و عمده صادرات کشور به عراق، افغانستان و آذربایجان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه چقدر قبول داریم صادرات را با اتفاقات داخلی تفکیک کنیم، گفت: صادرات مبنای توسعه بوده و جریانی برای انتقال تکنولوژی به شمار می‌رود؛ یعنی کانالی است که در آن با فضاهای جدید کشاورزی آشنا می شویم؛ از همه مهمتر صادرات به تولید نظم می دهد؛ چون امری است که هم به نفع تولید کننده و هم صادر کننده است.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه موافق هستم که موانع صادرات را بررسی و رفع کنیم، افزود: در این زمینه باید به چند نکته توجه کنیم. اول اینکه چه کالایی را از چه مناطقی و با چه حجم مصرف آبی باید صادر کنیم؛ مثلا آیا صادرات گوشت قرمز با شرایط آب کشور باید مورد حمایت قرار بگیرد؛ در حالی که تولید یک کیلوگرم گوشت قرمز ۱۵ تن آب مصرف می کند.  

کشاورز با اشاره به اینکه تولید هر کیلوگرم گوجه فرهنگی در تابستان ۶ متر مکعب آب مصرف می کند، گفت: این عدد در پاییز به ۳ متر مکعب کاهش می یابد و به همین جهت ما تفاهم کردیم که از کشت این محصول در پائیز حمایت کنیم.

وی تصریح کرد: بنابراین صادرات باید با توجه به شرایط موجود و بحث آب جهت دار شود.  

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی  با اشاره به در این وزارتخانه  یک آدم اقتصادی نیست و همه فکر می کنند که کشاورزی چی ها باید وزارت جهاد را اداره کنند، گفت: تولید یک امر بسیار جزئی است و لازم است که متخصصان اقتصادی کنار ما قرار بگیرد در غیر این صورت نمی توانیم رقابت کنیم و فقط با یکدیگر دعوا می کنیم.

کشاورز تصریح کرد: همه امور تصدی گری باید به بخش خصوصی واگذار شود و حتی بخشی از امور حاکمیتی نیز به اعتقاد بنده قابلیت انتقال دارد. دنیا کشاورزی را با بزرگ شدن دولت پیش نبرده و دولت باید در این حوزه مختصر شود. مسئولیت ها را باید به فعالان بخش خصوصی بدهیم و آنها نیز باید مسئولیت پذیر و پاسخگو باشند.

وی با بیان اینکه میزان کود مصرفی کشور حدود ۲.۷ میلیون تن است، ادامه داد: تنها حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن از این میزان وارد می‌شود که با توجه به شرایط ایجاد شده این مقدار نیز به تدریج داخلی خواهد شد.

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به نفع بخش است

این مقام مسئول با اشاره به اینکه اگر بتوانیم قیمت محصولات را روانتر و آزادتر کنیم، می توانیم یارانه را حذف کنیم، گفت: تا زمانی که کالایی یارانه ای است دولت باید در بازار آن حضور داشته باشد و این مسئله خارج از اختیار ما است.  

کشاورز با اشاره به اینکه  دلمان می خواهد ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شود، گفت: این امر بسیار به نفع بخش است چرا که مسائل شفاف می‌شود اما به عنوان یک عضو دولت نمی توانم این را مد نظر قرار ندهم که با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از نهاده ای مثل ذرت، قیمت مرغ به حدود ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان افزایش می یابد.

وی گفت: آیا ما توانستیم در بحث بنزین این مسئله را کنترل کنیم؛ در حالی که مصرف کنندگان بنزین از مرغ کمتر هستند، مردم الان نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند و بیشتر از مرغ استفاده می کنند. آیا ما باید مرغ را هم از آنان بگیریم. بنابراین نمی توانیم فقط به فکر تولید کننده باشیم و باید مراقب مصرف کننده هم باشیم چون اگر تقاضا نباشد تولید هم سرکوب می‌شود.

ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات شکر حذف می‌شود

کشاورز با بیان اینکه سال گذشته تلاش کردیم هر چه می توانیم واردات کالاهای نهایی را با ارز نیمایی انجام دهیم، گفت: کالاهایی مانند چای، گوشت قرمز، کره و حبوبات شامل این طرح شده اند واین پیشنهاددرباره شکر و برنج هم به دولت داده ایم. فکر می کنم درباره شکر این امر پذیرفته شود؛ اما درباره برنج باید با وزارت صمت رایزنی هایی انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از برخی کالاها مانند چای و گوشت قرمز منجر به پائین آمدن قیمت آنها در بازار شد، افزود: درباره کالاهای واسطه به دلیل اینکه به قیمت تمام شده محصول نهایی گره خورده است نمی توانیم این کاررا به راحتی انجام دهیم. مثلا اگر ارز ۴۲۰۰ تومانی را از واردات جو حذف کنیم قیمت آن به بالای سه هزار تومان می رسد. یا درباره گندم قیمت به ۳ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد رسید. آیا می توانیم این کالاها را با قیمت مذکور بخریم؟ و آیا فکر می کنیم که قیمت نان و سایر فرآورده ها چقدر افزایش پیدا می کند.

کشاورز با بیان اینکه در مسابقه قیمت همه بازنده هستند، گفت: بنابراین در بخش کشاورزی باید به گونه ای حرکت کنیم که این مسئله به حداقل برسد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی  با بیان اینکه بازارهای صادراتی محصولات کشاورزی کشور روز به روز محدود می‌شود، از احتمال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی شکر خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مرغ عباس کشاورز شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۴۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت طلا و سکه، روز چهارشنبه با کاهش قیمت دلار و افت اونس جهانی طلا همراه شد. در پنجمین روز معاملاتی هفته، سکه‌ امامی و نیم‌سکه به کانال پایین‌تر برگشتند.

قیمت طلا و سکه روز چهارشنبه متاثر از کاهش قیمت دلار در روند نزولی قرار گرفت. در روزهای اخیر کاهش قابل توجه اونس‌ جهانی طلا با افت قیمت دلار تراز شد و قیمت طلا و سکه در بازار داخلی را با خود همراه کرد.

تحلیلگران بازارهای مالی کاهش قیمت سکه و طلای آب‌شده را بیشتر از دلار می‌دانند و معتقدند این دو بازار به مرزهای حمایتی میان‌مدتی رسیده‌اند و در نقطه حساسی قرار دارند. در هفته‌ای که گذشت اخبار سیاسی حاکی از آرامش بود و توانست به روند کاهشی بازارهای مالی به‌ویژه طلا و سکه منجر شود.

گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش اونس جهانی طلا با رقم ۲۳۲۱ دلاری در حال معامله است.

سکه امامی نیم میلیون تومان ریخت

قیمت سکه امامی روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت با کاهش ۵۰۹ هزار تومانی با رقم ۴۱ میلیون و ۸۹۸ هزار تومان معامله شد. سکه‌ بهار افت ۲۲۰ هزار تومانی داشت و روی قیمت ۳۹ میلیون و ۲۹۵ هزار تومانی ایستاد.

شایان ذکر است در پنجمین روز معاملاتی هفته قیمت نیم‌‌سکه با کاهش ۲۰۰ هزار تومانی با رقم ۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی معامله شد. قیمت ربع‌‌سکه افت ۱۰۰ هزار تومانی پیدا کرد و روی رقم ۱۵ میلیون تومانی ایستاد. قیمت سکه گرمی با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی به کانال ۶ میلیون تومانی برگشت و با رقم ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد.

حباب سکه روند متوازن نداشت

قیمت طلا روز چهارشنبه کاهشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۹‍‍‍۱ هزار تومان کاهش داشت و در کانال ۱۵ میلیونی عقب‌نشینی کرد. این مقدار طلا با قیمت ۱۵ میلیون و ۳۳۲ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۲۵ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۵۳۸ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۹۱ هزار تومان بسته شد.

حباب سکه در پنجمین روز معاملاتی هفته روند متوازنی نداشت. حباب سکه امامی ۶۹ هزار تومان و سکه گرمی ۴۶ هزار تومان کاهش پیدا کرد. حباب سکه بهار ۲۴۴ هزار تومان،‌ نیم‌سکه ۲۲ هزار تومان و ربع‌سکه ۱۱ هزار تومان رشد کرد.

منبع:‌تجارت نیوز

tags # قیمت سکه و طلا سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو
  • عقبگرد در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ سکه دوباره جهشی شد
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  •  پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه و طلا امروز ۵ اردیبهشت؛ تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ قیمت طلا و سکه باز هم ریخت