Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، حمید قاسمی با بیان این که استفاده از گاز ال.پی.جی به عنوان سوخت خودروها بسیار خطر آفرین است افزود: هیچ جایگاه عرضه گاز ال. پی. جی برای خودرو در کشور فعال نیست چون این گاز مصرف خانگی دارد و برای خودرو طراحی نشده است.

وی در ادامه از مردم خواست از این گاز در جهت استفاده از سوخت خودرو استفاده نکنند چون بسیار غیر ایمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: هم اکنون مراکزی به عنوان تبدیل گاز ال.پی.جی به سوخت خودرو بصورت استاندارد در کشور وجود ندارد.

وی افزود: کارگاه های غیر مجاز این تبدیل را با تجهیزات و قطعات بی کیفیت، فاقد اصالت و استاندارد انجام می دهند که بسیار حادثه ساز است.

قاسمی در ادامه ضمن هشدار به مردم مبنی بر عدم مراجعه به مراکز غیر مجاز تبدیل سوخت اظهارداشت: دولت به تازگی مصوبه‌ای مبنی بر گازسوز کردن خودروها به طور رایگان در نظر گرفته که تنها باید مردم حوصله به خرج دهند تا کارها به صورت ایمن و اصولی انجام شود.

وی توضیح داد: متقاضیان برای دوگانه سوز کردن خودروهای خود به سایت irngv.ir مراجعه و ثبت نام کنند چراکه همه خودروهای بار و مسافر اعم از تاکسی ها، وانت بارها، خودروهای مسافر برشخصی و غیره که در مصوبه دولت آماده در یک سال پیشرو صددرصد بصورت رایگان به سی. ان.جی تبدیل خواهند شد.

معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی یادآورشد: اگر شخصی در مراکز غیرقانونی تبدیل سوخت را انجام دهد علاوه بر ریسک جانی و مالی که به دنبال خواهد داشت سال آینده با هوشمند سازی جایگاه‌ ها، سوخت به این دسته از خودروها تعلق نمی گیرد چون فاقد گواهی سلامت سوخت هستند و دوربین جایگاه‌ ها خودروهای مزبور را تشخیص می ‌دهد.

* تسنیم

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۵۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین

ناصر سودانی کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره معضل ناترازی بنزین در کشور گفت: کشور ما از ابتدا در موضوع بنزین وابستگی قابل توجهی را به خارج داشته است و جز در مقاطع کوتاهی نتوانسته به خودکفایی بایسته ای برسد.

وی ادامه داد: عمده ترین دلیل ناترازی بنزین در کشور بالا بودن مصرف این فرآورده سوختی است و هم عدم تعادل بین تولید و مصرف باعث شده که با ناترازی بنزین در کشور مواجه شویم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: عمده ترین تلاشی که باید در کشور صورت بگیرد کاهش مصرف و افزایش تولید است به نحوی که تولید بنزین از مصرف آن بیشتر باشد.

سودانی افزود: کاهش مصرف بنزین به عوامل متعددی وابسته است، ابتدا اینکه باید استاندارد خودروهای تولید داخل را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم که متاسفانه تا این استانداردها فاصله قابل توجهی داریم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع دیگر که باعث مصرف بالای بنزین شده تردد ماشین های تک نفره است، این تردد های نامتعارف تقریباً در کشور ما خیلی زیاد است و از سوی دیگر جاده ها و خیابان های ما هم شرایط مطلوبی را ندارد و همین امر بر افزایش مصرف بنزین تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما نتوانسته ایم که سبد سوختی را متنوع کنیم و جایگزینی را برای بنزین در نظر بگیریم. باید برای کاهش مصرف بنزین از گاز و برق و سایر سوخت های فسیلی هم استفاده می کردیم تا مصرف بنزین در کشور و تقاضا برای آن کاهش پیدا کند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: متاسفانه تولیدات خودروسازان ما به سمت خودروهای هیبریدی و با سوخت های سبز پیش نرفته است. با وجود گشایش پالایشگاه خلیج فارس هنوز نتوانسته ایم پا به پای مصرف تولید را افزایش دهیم و این امر باعث شده که به واردات بنزین تن دهیم.

سودانی گفت: البته سیاست های دیگری وجود دارد که عمده این سیاست ها به مصرف کننده آسیب می رساند و اگر سیاست گذاران مجموعه تولید و مصرف بنزین یعنی وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و صنعت و معدن یک قرارگاه واحدی را تشکیل دهند و راهکارهای علمی و به روز را با استفاده از تجارت جهانی و همین طور متخصصان داخلی و خبرگان و نخبگان برای متنوع کردن سبد سوخت خودروهای داخلی استفاده کنند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: باید از توان نخبگان موجود در کشور برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده کنیم و اقدام به پروراندن این اندیشه ها و ایده های جوانان کشورمان کنیم. البته باید به این نکته توجه کنیم که بنزین خودش مافیایی است که همواره سعی کرده به واردات این فرآورده سوختی دامن بزند تا خودشان به نان و نوایی برسند.

کد خبر 6093837 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • یک مسئول سابق: طراح ایرانی را تحویل نگرفتیم، رفت در هند 25 میلیون موتورسیکلت را گازسوز کرد
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • آغاز عرضه خودروهای وارداتی برقی و بنزینی از یکشنبه هفته آینده
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود