Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علامه طباطبایی نوع مراوده با تعدادی از نهادهای نظارتی را بخشی از دغدغه‌های فعلی دانشگاه‌ها دانست و گفت: مشکلات بودجه‌ای در کنار قوانین و مقررات دست و پا گیر در دانشگاه‌ها، قدرت مانور مدیریت را به حداقل ممکن رسانده و دنبال این هستیم که چطور می‌شود با نهادهای نظارتی تعامل کرد که لااقل در چارچوب مقررات فعلی مانورهای مدیریتی روسای دانشگاه‌ها به گونه‌ای باشد که بتوانند از منابع و امکانات موجود بیشتر استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسین سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب، تامین منابع مالی دانشگاه‌ها را از مهم‌ترین دغدغه‌های این مراکز عنوان و اظهار کرد: اینکه گفته می‌شود حدود ۸۵ درصد از بودجه دانشگاه‌ها تخصیص می‌یابد، به معنای توانایی صفر دانشگاه‌ها در انجام هر گونه فعالیت است؛ چراکه همین مقدار پرداختی از سوی دولت نیز صرف پرداخت حقوق و دستمزد در این مراکز می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: از ابتدای سال جاری عنوان شده بود که ۸۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها پرداخت می شود که من امیدوار بودم این میزان تغییر کند ولی ظاهرا همچنان در اجرای این تصمیم تاکید می شود و اجرای آن به معنی این موضوع است که دست دانشگاه‌ها در انجام هر گونه اقدامی بسته می شود چرا که دانشگاه‌ها با کمک همان ۱۵ درصد قدرت مانور و برنامه ریزی مالی در تامین نیازهای اولیه را دارند.

رییس دانشگاه علامه طباطبایی نوع مراوده با تعدادی از نهادهای نظارتی را بخشی دیگر از دغدغه‌های فعلی دانشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: دانشگاه در شرایط فعلی منابع مالی محدودی دارند و ورودی این مراکز دچار مشکل شده ضمن اینکه فضای اجتماعی به گونه‌ای ملتهب شده است.بنابراین در این فضا نوع مراودات با نهادهای نظارتی بسیار مهم است.

دکتر سیلمی خاطر نشان کرد: وقتی منابع و ابزارهای دانشگاه‌ها محدود  و این مراکز با بحران‌های متعدد مواجه هستند در کنار این مشکلات قوانین و مقررات بسیار زیاد دست و پا گیر نیز وجود دارد، طبیعتا قدرت مانور مدیریت به حداقل ممکن می رسد اینکه چطور می شود با نهادهای نظارتی تعامل کرد که لااقل در چارچوب و مقررات فعلی مانورهای مدیریتی روسای دانشگاه‌ها به گونه‌ای باشد که بتوانند از منابع و امکانات موجود بیشتر استفاده کنند و دست بسته نباشند چرا که آنچه در شرایط فعلی در مقابل مدیر یک دانشگاه قرار می‌گیرد بحران و محدودیت است.

وی در پایان اظهار کرد: تصمیم گیری در شرایطی که با مشکلات زیادی مواجه هستیم، با دست‌های بسته بسیار مشکل است ما در این شرایط در یک دریای متلاطم شنا می کنیم و توان زیادی نداریم در کنار آن عده‌ زیادی نیز مراقب هستند که ببینند از کدام سمت شنا می کنیم،بنابراین اینکه ما چگونه شرایط را سازماندهی کنیم که مشکلات و محدودیت‌های مدیریتی ما به حداقل برسد از مسایل اصلی مورد بحث بین روسای دانشگاه‌های برتر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رییس دانشگاه علامه طباطبایی دانشگاه علامه طباطبایی بودجه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود

 به گزارش جام جم آنلاین از گرگان وی با بیان اینکه در این جلسه قرار به تشکیل زنجیره تولید گوشت مرغ با محوریت اتحادیه مرغداران استان شد، ادامه داد: این اقدام در جهت حمایت از مرغداران با محوریت اتحادیه انجام شده است.

مدیر عامل اتحادیه مرغ گوشتی استان گلستان با اعلام اینکه مقرر شده است در جلسه آتی اعضای هیئت مدیره زنجیره را انتخاب کنیم، اضافه کرد: برخی از موارد نیز برای تشکیل زنجیره تامین و تولید مرغ باقی مانده است که در جلسه آتی آنها را بررسی خواهیم کرد.

جافر با بیان اینکه در زنجیره‌ای که تشکیل خواهد شد به صورت قراردادی با مرغداران، کارخانه‌های خوراک دام و کشتارگاه‌های استان همکاری خواهیم داشت، عنوان کرد: این یکپارچگی تولید باعث خواهد شد تا از متضرر شدن مرغداران در فضای فعلی صنعت طیور جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: درخواست تشکیل زنجیره را نیز به وزارت جهاد کشاورزی ارائه کرده‌ایم و منتظر پاسخ آنها هستیم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان گلستان با بیان اینکه در حال حاضر مرغ زنده به زیر ۵۰ هزار تومان رسیده است، اظهار کرد: با آمار جوجه‌ریزی‌های که در ماه‌های گذشته رخ داده بود کاهشی شدن قیمت مرغ زنده قابل پیش‌بینی بود.

جافر اضافه کرد: یکی از راه‌های که در شرایط فعلی می‌توان جلوی متضرر شدن مرغداران را گرفت بحث صادرات مرغ است که در تلاش هستیم این مسیر هموار شود.

وی گفت: پشتیبانی امور دام هم باید در شرایط فعلی با همان قیمت مصوب ۵۸ هزار تومان مازاد تولید را جمع آوری کند تا مرغداران و تولیدکنندگان بیش از این متضرر نشوند.

دیگر خبرها

  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • تعلیق بودجه دانشگاه فرانسوی به دلیل حمایت از فلسطین
  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح فوق العاده نگران کننده ای رسیده است /نباید با ذهنیت‌های بسته به سراغ امور پیچیده کشور رفت
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • تداوم تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا
  • ممبینی: فردا درمورد پاداش تیم ملی فوتسال تصمیم می‌گیریم
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»