Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شهابی رئیس دبیرخانه برنامه علمی، شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره سوء مدیریت مسئولان شهرداری تهران برای مقابله با آلودگی هوا گفت: متاسفانه در مسئولان شهری تهران ، عزم جدی برای مقابله با آلودگی هوا و استفاده از فناوری‌های نوین برای حل این موضوع نیست؛ چرا که تخصص‌گرایی و تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت،در رویکردهای آن‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از افرادی که در سِمت‌های مرتبط با حوزه مدیریتی شهری هستند، تخصص‌های مرتبط با این حوزه را ندارند و این موضوع دلیل اصلی عدم وجود عزم جدی برای مقابله با مشکلاتی مانند آلودگی هوا است. درواقع، مسئولان فعلی در شهرداری و شورای شهر تهران توانایی مدیریت مشکلات شهر را ندارند زیرا که از تخصص‌های لازم برخوردار نیستند.

شهابی ادامه داد: راهکارهای عملیاتی متعددی برای حل مشکل آلودگی هوا وجود دارد؛ اما مسئولان شهرداری تنها راهکار حل مشکل آلودگی هوا را وزش باد می دانند به دنبال راه حل‌های تخصصی و علمی نیستند.

رئیس دبیرخانه برنامه علمی، شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل واحد یادگار امام خمینی(ره) گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) با برنامه حمل و نقلی که در دستور کار قرارداده در عرصه‌های مختلف این حوزه تحول ایجاد کرده است و لذا آمادگی دارد برای بهبود شرایط آب وهوایی تهران و حل مشکلات ترافیکی با تکیه بر مباحث علمی و تخصصی، راهکار ارائه دهد.

وی با اشاره به استارتاپ‌های برگزار شده در واحد یادگار امام(ره) تصریح کرد: واحد یادگار رویداد استارتاپی را به صورت تخصصی در حوزه سوخت برگزار کرده است که در این رویداد، به دنبال کشف راهکارهای استارتاپی حل مشکل آلودگی هوا و بهبود استفاده مردم از سوخت بودیم. در این رویداد راهکارهای زیادی مطرح شد و حتی شیوه مدیریت و دسترسی به سوخت مورد بررسی قرار گرفت.

شهابی با اشاره به طراحی اپلیکیشنی برای دسترسی آسان به سوخت توسط پژوهشگران واحد یادگارامام(ره) اضافه کرد: این اپلیکیشن فضای سوخت رسانی را تغییر خواهد داد چرا که می توانیم از هر نقطه‌ای مانند محل کار، به سوخت دسترسی داشته باشیم. این موضوع موجب می‌شود که دیگر شاهد صف‌های طولانی در پمپ‌های بنزین نباشیم. همچنین استفاده از پهپادها و روش‌های دیگری در حمل و نقل، می تواند کاهش میزان آلودگی هوا را به همراه داشته باشد.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد یادگار امام خمینی (ره) با بیان این که از طرف ارگان‌هایی مانند شهرداری درخواست همکاری با دانشگاه داده نمی‌شود تاکید کرد: متاسفانه از طرح‌های دانشگاهی و علمی برای حل مشکلات شهری استقبالی نمی‌شود. واحد یادگارامام(ره) تاکنون،26 رویداداستارتاپی برگزار کرده است از میان آن ها، 303 تیم استارتاپی نوآفرین شکل گرفته است که می خواهند مشکلات حمل و نقلی کشور را حل کنند. اما ارگان‌های مرتبط با این موضوع، هیچ گونه تمایلی برای همکاری با این تیم‌ها ندارند.

وی یادآورشد: متاسفانه اغلب ارگان های کشور سعی می کنند نگاه درونی داشته باشند و به بخش‌هایی مانند دانشگاه توجه نکنند.

شهابی درپایان با اشاره به لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در حل مشکلات شهری خاطرنشان کرد: استفاده از فناوری های نوین و حرکت به سمت شهرهوشمند، می تواند درصد قابل توجهی از مشکلات شهری را کاهش دهد. اما خب باتوجه به این که این موضوع هزینه بالایی را دارد، دولت حمایت چندانی را از آن نمی کند؛ اما اگر این فناوری‌ها بومی سازی شود، می توانیم با کاهش هزینه ها به این سمت حرکت کنیم.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحدیادگارامام آلودگی هوا تهران علی شهابی شهرداری شورای شهر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی آلودگی هوا تهران علی شهابی شهرداری شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح هویتی در خیابان معلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نصرالله آبادیان شهردار منطقه به پاس روز معلم با حضور در ساختمان شهدای مکه «دانشگاه فرهنگیان» واقع در خیابان معلم در نشست بررسی مسائل و مشکلات این دانشگاه شرکت کرد.

آبادیان در این نشست با تاکید بر تعاملات شهرداری تهران و وزارت آموزش و پرورش گفت: این دو نهاد همواره باهم تعاملات سازنده‌ای داشته‌اند و ما هم در منطقه هفت طی تفاهم نامه‌های که با مدارس سطح منطقه داریم، خدماتی را در راستای ارتقای فرهنگ عمومی کشور و آموزش همگانی ارائه می‌دهیم.

او به وجود مرکز آموزش شهدای مکه (دانشگاه فرهنگیان) در منطقه هفت اشاره کرد و گفت: خیلی خوشحالم که دانشگاه فرهنگیان در منطقه هفت قرار دارد و می توانیم در جهت افزایش سرانه‌های آموزشی شهروندان، برنامه‌ریزی‌های خوبی را داشته باشیم .

وی تاکید کرد: با توجه به موقعیت مکانی این دانشگاه و قرار گرفتن آن در کنار چندین مدرسه، شهرداری منطقه هفت در تلاش است پیاده روها و معابر پیرامون دانشگاه را تبدیل به یک گذر فرهنگی کند و این کار می‌تواند محیطی مناسب برای دانشجویان و دانش‌آموزان باشد.

پیش از سخنان شهردار، رییس دانشگاه فرهنگیان با ارائه آمارهایی از میزان فعالیت این دانشگاه گفت: ظرفیت این دانشگاه ۷۰۰ نفر است اما هم اکنون ۱۵۰۰ دانشجو در آن مشغول تحصیل هستند در حالی که این ساختمان به دلیل قدمت بالا، مشکلات زیادی دارد و باید فکری برای استحکام آن در برابر حوادث داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق