Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ایجاد پسماند بگیر تا احداث کارخانه زباله‌سوز، از تفکیک زباله از مبدا بگیر تا راه‌اندازی تصفیه شیرابه همه و همه اقداماتی است که صورت گرفته ولی مردم ما منتظر پایان دادن به مشکلات هستند چراکه اقداماتی که تاکنون صورت گرفته در حد مُسَکن بوده و نتوانسته به مشکلات پایان دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، زباله مشکل دیروز و امروز استان مازندران نیست،اما طی سال‌های گذشته شعارها و وعده‌های مختلفی در ارتباط با پایان دادن مشکلات زباله به مردم داده شده و در این زمینه راهکارهای مختلفی در ارتباط با این مشکل ارائه و اجرا شده که باوجود گذشت چندین سال به نظر نمی‌رسد این راهکارها بتواند برای همیشه به معضلات زباله در استان پایان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جای اینکه طبیعت استان سبز و سبزتر می‌بینیم طبیعت مازندران زیر انبوهی از زباله‌ها قد خم کرده و روز به روز بر حجم زباله‌ها افزوده و این زباله است که روی هم در بکرترین نقاط استان تلنبار می‌شود؛ نقاطی که هر کدام دارای زیبایی‌های وصف‌ناپذیری است که تنها عکس‌العمل در این زمینه افسوس و صدافسوس‌ها است.

 

زباله‌های استان مازندران در 28 مرکز دفن تلنبار می‌شود، که این مراکز در مناطق مختلف و نقاط بکر استان است، چراکه مازندران از یک سو به دریا و ازسویی دیگر دریا منتهی شده و چاره‌ای جز این نیست و بالاخره باید زباله در منطقه‌ای از استان تلنبار شود و در هر نقطه هم دفن شود بالاخره عوارض زیست‌محیطی خود را به دنبال خواهد داشت.

وضعیت مراکز دفن و وعده‌ها و حرف‌های تکراری نگرانی‌ها را نسبت به آینده بیشتر و بیشتر می‌کند؛ چراکه باتوجه به تغییر سبک زندگی بر حجم زباله‌ها افزوده شده بدون اینکه تدبیری در این زمینه لحاظ شود.

 

وقتی تمام دنیا به سمت روش‌های جدید پیش می‌رود هنوز راهکاری که برای حل معضل زباله طی سال‌های گذشته به سرانجام نرسیده و مردم شهرهای مازندران چشم‌شان به تدبیر مسؤولان است که باتوجه به هزینه‌های بسیاری که در ارتباط با راه‌اندازی کارخانه زباله‌سوز و همچنین کمپوست صورت گرفته تا چه زمانی باید چشم‌انتظار بهره‌برداری این کارخانه‌ها  و قول‌ها و وعده‌های فراوان مسؤولان باشند؟

درحالی که چشم مردم مازندران به بهره‌برداری و قیچی کردن روبان قرمز نیروگاه زباله‌سوز در شهرهای ساری و نوشهر مازندران دوخته شده که هنوز خبری از بهره‌برداری نیست و از زمان آغاز پروژه تاریخ‌های متعددی در زمینه بهره‌برداری این پروژه اعلام شده و هنوز خبری نیست.

اما هر بار با داغ شدن تنور انتخابات مسؤولان وعده‌های مختلفی در ارتباط با افتتاح کارخانه زباله‌سوز و انتقال زباله را از چهاردانگه سر می‌دهند که با پایان انتخابات همه وعده‌ها و حتی رنج‌های مردم منطقه فراموش شده و همه چیز به حالت قبل برمی‌گردد، درحال حاضر هنوز جای کبودی عده‌ای خوب نشده که کاندیداها که نه هواداران آنها با قلبی کبود جان هم افتادند که واقعا ما چه ملتی هستیم! بهتر است به‌جای این دعواها‌ باید ببینیم مشکل اصلی کجاست و به دنبال رفع آن باشیم.

 

در آخرین وعده‌ای که به مردم داده شده گفته شد کارخانه زباله‌سوز ساری در مهر ماه امسال اعلام شده اردیبهشت ماه سال 99 به بهره‌برداری می‌رسد که باتوجه به اعلام تاریخ‌های متعدد در ارتباط با افتتاح این کارخانه نقطه امیدی وجود دارد یا خیر باید دید.. بالاخره این روز هم فرا می‌رسد و مردم منتظر این هستند آیا وعده‌های مسؤولان عملی می‌شود یا خیر؟

البته در سایر شهرهای مازندران نیز وضعیت زباله مطلوب نیست که باید به فکر چاره بود تا برای همیشه به این معضل در استان مازندران پایان داده شود.

استاندار مازندران در ارتباط با مشکل پسماند، اظهار کرد: این معضل در استان‌های شمالی نسبت به سایر استان حساس‌تر است و رفع پسماند و شیرابه‌ها در مازندران اولویت دارد و با حساسیت بیشتری مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

احمد حسین‌زادگان از جمع‌آوری پسماند در ساحل محمودآباد خبر داد و گفت: دستگاه‌های اجرایی در تعیین و تکلیف زمین باید روند کار را طبق زمان‌بندی گزارش دهند.

فربد فخاری مسؤول پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران نیز در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: در بحث انتقال زباله به تمام 28 مرکز به نوعی مشکل داریم و هزینه‌های انتقال بسیار زیاد است که بیشترین هزینه نیز مربوط به مرکز دفن زباله در پشت‌کوه ساری است که 130 کیلومتر زباله منتقل می‌شود و از این لحاظ در کشور نیز رتبه نخست را دارا است.

وی درباره طرح تفکیک زباله از مبدا، افزود: این طرح از یک سو دیر اتفاق افتاده و البته از شهرداری آنگونه انتظار داشتیم محقق نشده؛  باتوجه به اینکه سازمان مدیریت پسماند اعتبارات مستقل دارد اما آن عملکردی که ما انتظار داشتیم را شاهد نبودیم و خیلی شفاف نبود.

مسؤول پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران اضافه کرد: باوجود اینکه پیگیری‌های زیادی در این زمینه صورت گرفت ولی درصد مورد قبول در بحث تفکیک  اتفاق نیفتاده است، ولی هرچه دقیق‌تر زباله‌های بیشتری را تفکیک کنیم باتوجه به فاصله طولانی میزان زباله‌های منتقل شده را کاهش خواهیم داد.

فخاری بیان کرد:کاهش حجم زباله‌ها برای انتقال در بحث تفکیک زباله از مبدا علاوه بر اینکه ازنظر اقتصادی به صرفه است  آلودگی کمتری در مراکز دفن زباله را به دنبال خواهد داشت.

وی در ارتباط با وضعیت بهداشتی 28 مرکز دفن زباله در استان مازندران، تصریح کرد: این مراکز دفن زباله استان از ابتدا به‌صورت بهداشتی دفن زباله در آن صورت نگرفته است؛ به این معنا که برای دفن بهداشتی آیتم‌‌ها و موارد مختلفی ازجمله زیرساخت‌ها، مدیریت شیرابه و خاک پوششی باید رعایت می‌شده که لحاظ نشده است.

مسؤول پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: علاوه بر این مسائل یکی از مسائل خطرات تهدید گاز است که حالت عادی ممکن است وارد هوا شود ولی خطر انفجار و آتش‌سوزی را گاها در برخی از مراکز دفن زباله شاهد هستیم که باید در این زمینه تدبیر جدی صورت گیرد.

فخاری در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با راه‌حل مشکل زباله در منطقه چهاردانگه، اظهار کرد: بحث احداث کارخانه زباله‌سوز باید سرعت بیشتری بگیرد  و روند اجرای کار باید تسریع شد تا هرچه زودتر راه‌اندازی شود که در این صورت هزینه‌های انتقال زباله به منطقه چهاردانگه کاهش خواهد یافت.

وی با اعلام اینکه زباله مشکلات آلودگی آب، خاک و هوا را به همراه خواهد داشت و گریزی از آن نیست، بیان کرد: در هر مرکزی که سیستم تصفیه شیرابه زباله وجود نداشته باشد ممکن است مشکلات و آلودگی‌هایی در بحث آب، خاک و هوا باشیم که در این زمینه سیستم تصفیه شیرابه زباله مطابق با استانداردهای زیست محیطی در 4 شهر مازندران راه‌اندازی شده است.

 

مسؤول پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران افزود: سیستم تصفیه شیرابه زباله در شهرهای در مراکز دفن زباله شهرهای ساری، بابل قائم‌شهر و بهشهر مستقر شده که در حال آنالیز و نمونه برداری است که اگر جواب دهد در همه مراکز دفن زباله در شهرهای مازندران این سیستم راه‌اندازی شود.

به گزارش فارس،از ایجاد پسماند بگیر تا احداث کارخانه زباله‌سوز، از تفکیک زباله از مبدا بگیر تا راه‌اندازی تصفیه شیرابه همه و همه اقداماتی است که صورت گرفته ولی مردم ما منتظر پایان دادن به مشکلات هستند چراکه اقداماتی که تاکنون صورت گرفته در حد مسکن بوده و نتوانسته به مشکلات پایان دهد.

 

همه از عوارض و مشکلات زباله آگاه هستند ولی مهم‌ترین موضوع ارائه راهکار است و مردم نیز چشم انتظار افتتاح کارخانه زباله‌سوز و پسماند و سایر که از سال‌های قبل قول آن را داده  بودند، هستند تا برای همیشه به این مسائل پایان داده شود.

 

انتهای پیام/86034/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: زباله مشکل مازندران ساری شیرابه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!

همشهری آنلاین - الهه فراهانی: چندی قبل ماموران پلیس اعضای باندی را در پایتخت دستگیر کردند که به صورت سریالی، خودرو سرقت می کردند.

یکی از اعضای این گروه، دختری ۲۰ ساله به نام نیلوفر بود که در بازجویی ها اعتراف کرد علاوه بر همکاری با این باند، چند وقتی است که با پسرموردعلاقه اش نیز سرقت می کند.

با اعتراف نیلوفر، پسر مورد علاقه وی که مجرمی سابقه دار بود دستگیر شد و هر دو در بازجویی ها به سرقت های سریالی در پایتخت اعتراف کردند. تحقیقات از این دو نفر برای کشف جرایم احتمالی دیگر ادامه دارد.

می خواستم فضانورد شوم اما تبدیل به سارق شدم

میثم متولد سال ۷۴ است. او پیش از این به جرم موبایل قاپی دستگیر شده و یک هفته پس از آزادی، مجددا سرقت هایش را از سر گرفته است. اینبار اما شگردش را به سرقت ماشین تغییر داده است. میثم می گوید یک نابغه است که مواد مخدر زندگیش را تباه کرد و موجب شد تبدیل به سارق شود. گفت و گو با این سارق نابغه که به دستور دختر مورد علاقه اش سرقت می کرد را در ادامه می خوانید.

پرونده ات نشان می دهد که سابقه داری.

یکبار به جرم گوشی قاپی دستگیر شده ام، الان هم به جرم سرقت خودرو و لوازم خودرو.

چه شد که تبدیل به سارق شدی؟

مواد مخدر و رفیق ناباب. این دو دست در دست هم دادند و موجب شدند که سر از دنیای تبهکاران دربیاورم. من زندگی بدی نداشتم، درس خوانده ام و می خواستم به رویاهای بزرگم برسم. خانواده بدی هم ندارم، وضع مالی مان نسبتا خوب است. اما خود کرده را تدبیر نیست چرا که با دستان خودم زندگیم را تباه کردم.

چقدر درس خوانده ای؟

فوق دیپلم ریاضی محض دارم. شاید باور نکنید اما همه مرا نابغه می دانند. از کودکی مسائل ریاضی را حل می کردم و حتی مسلط به زبان انگلیسی بودم. خیلی باهوش بودم و همه فامیل می گفتند آینده میثم روشن است و به جاهای خوبی می رسد اما خب حالا اینجا هستم و دستبند اتهام در دستانم.

تصورت این است که اعتیاد زندگیت را تباه کرد، چرا ترکش نکردی؟

تلاش کردم اما نشد.

چه موادی مصرف می کنی؟

شیشه می کشیدم اما این اواخر دختر موردعلاقه ام از من خواست تا ماده مخدر جدید کمیکال را مصرف کنیم. از خانواده ماری جوانا است و باعث ایجاد توهم شدید می شود. دلم می خواست فضانورد شوم و با سفینه به کره ماه سفر کنم؟ شاید برایتان عجیب باشد و باور نکنید اما به خاطر هوش بالایم همه می گفتند موفق خواهی شد. اطلاعاتم نسبت به فضا خیلی زیاد است و اگر پایم به دنیای مجرمان و اعتیاد کشیده نمی شد، شاید الان ایران نبودم و انتخاب می شدم برای رفتن به فضا.

با چه شگردی سرقت می کنی؟

من قبلا موبایل قاپی می کردم. بعد از آزادی، دختر موردعلاقه ام به من گفت بیا برویم سرقت ماشین انجام دهیم. خودش با یک گروه کار می کرد و می گفت راه و روش سرقت ماشین را از آنها یاد گرفته است. او به من آموزش داد و وقتی اولین بار توانستم ماشین سرقت کنم، خوشم آمد و ادامه اش دادم.

چه خودرویی سرقت می کردید؟

از پژو و پراید گرفته تا ال ۹۰ و مزدا ۳.

با ماشین های سرقتی چه می کردی؟

چند روزی زیر پایم بود و با آن می رفتم سراغ سرقت های بعدی. سپس تحویل دختر موردعلاقه ام می دادم تا آن را در خیابان رها کند. اما الان متوجه شدم که او ماشین ها را به سردسته باندی که با آن کار می کرد می فروخت تا او با شیوه سند نمره آن را بفروشد و سهمش را بگیرد.

با دختر موردعلاقه ات چطور آشنا شدی؟

در خیابان با او آشنا شدم. ماشینش پنچر شده بود، کمکش کردم و همان روز آشنایی ما شکل گرفت. بعد متوجه شدیم هر دویمان معتادیم و سارق. همین وجه اشتراک باعث ایجاد علاقه میان ما شد اما حالا هر دو دستگیر شده ایم.

کد خبر 849148 برچسب‌ها خبر مهم سارق - سرقت فراجا حوادث ایران

دیگر خبرها

  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!
  • پایان سرقت های سارق نابغه | پسر نابغه می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما...
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه