Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس و بنیانگذار پژوهشکده آرتمیا و آبزیان دانشگاه ارومیه، به عنوان پژوهشگر برتر کشور انتخاب شد.

ناصر آق رییس و بنیانگذار پژوهشکده آرتمیا و آبزیان دانشگاه ارومیه که به عنوان پژوهشگر برتر بیستمین جشنواره پژوهشگران برتر کشور انتخاب شد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه، با اشاره به کسب این عنوان اظهار کرد: آمارهایی که وزارت علوم در جشنواره اخیر اعلام کرد، در گرایش‌های مختلف علوم پایه، فنی مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی، دامپزشکی، هنر و علوم پزشکی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در مجموع 247 نفر از بین هزاران محقق و هیات علمی دانشگاه‌ها در این جشنواره معرفی شده و شاخص‌های اصلی که برای آن در نظر گرفته بودند، نقش موثر در انتشارات علمی در سطح بالا، نقش پژوهشگر در ارتباط با صنعت و جامعه، نقش پژوهشگر در حل مشکلات و رفع نیازهای کشور، فعالیت و نقش پژوهشگر در عرصه جهانی و بین‌المللی، برنامه محوری و تمرکز در انجام پژوهش‌های هدفمند و نقش پژوهشگر در خلق آثار فاخر و ثبت اختراع و افتخار بوده است.

رییس و بنیانگذار پژوهشکده آرتمیا و آبزیان دانشگاه ارومیه گفت: از بین 247 نفری که از دانشگاه‌های مختلف کشور معرفی شدند، که معمولا هر دانشگاه سه نفر را معرفی کرده بود، 17 نفر پژوهشگر انتخاب شد.

وی افزود: در این رابطه رشته‌های علوم انسانی و هنر چهار نفر، رشته‌های کشاورزی، دامپروری و پزشکی چهار نفر، علوم‌پایه سه نفر، علوم مهندسی دو نفر و علوم پزشکی نیز چهار نفر بودند که بنده در بخش علوم کشاورزی، منابع طبیعی و دام پزشکی شرکت کرده و در بخش علوم کشاورزی منابع طبیعی، شیلات و آبزی پروری به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شدم.

آق اظهار کرد: از بین این 17 نفر پژوهشگر برتر، هشت نفر از شهرستان‌ها و 9 نفر از دانشگاه‌های تهران بودند که تقریبا تهران و شهرستان برابر هستند.

انتهای پیام/61024/ن

 

منبع: فارس

کلیدواژه: ارومیه دانشگاه وزارت علوم علوم انسانی فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»