Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@08:49:54 GMT

سهم مسئولان در حمایت از پژوهش بسیار کم است

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۴۶۸۲۱

سهم مسئولان در حمایت از پژوهش بسیار کم است

ایسنا/آذربایجان شرقی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه سهم مسئولان در حمایت از پژوهش بسیار کم است.

حجت الاسلام امیر ابراهیم‌زاده عصر سه شنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد تبریز ظهار کرد:  این‌که مطرح می‌شود در عرصه پژوهش خیلی عقب هستیم از جهتی درست است اما از سوی دیگر باید به تلاشگران عرصه پژوهش دست مریزاد گفت که در عرض ۴۰ سال بعد از انقلاب اسلامی، کشور را در عرصه پژوهش و علم به جایگاهی رسانده اند که دشمنان این کشور که مخالف رشد، توسعه و بالندگی این مرز و بوم هستند خودشان اعتراف می کنند که رشد اایران در عرصه های علمی و پژوهشی غیر قابل باور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این موضوع نشان دهنده این است که تلاش  دانشگاهیان و دانشجویان نتیجه بخش بوده است، افزود: اگر گفته می‌شود که در حوزه پژوهش و علم عقب هستیم باید گفت که متاسفانه در صد سال گذشته و تا پیش از انقلاب از نظر علمی و دانشگاهی به سایر کشورهای غربی وابسته بودیم و در حوزه فناوری نیز  ابتکار از دست ایران و ایرانی گرفته شده بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی آذربایجان شرقی تصریح کرد:  به گفته یکی از مجلات معتبر کشور فرانسه رشد علمی کشور ایران یازده برابر سایر کشورها است و این اعتراف بسیار بزرگی است.

حجت الاسلام ابراهیم زاده با ابراز تاسف از اینکه به داشته‌های خود باور نداریم، ادامه داد:  نسبت به توان خود در کشور غفلت می کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی ادامه داد:  اگر مشکلاتی در اقتصاد، صنعت و تولید علم  وجود دارد  بخش اعظم آن برمی گردد به اینکه ۸۰ درصد اقتصاد و صنعت و بخش  تولید در دست دولت است.

حجت الاسلام ابراهیم زاده با بیان اینکه بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد شرکت های اقتصادی، دولتی هستند، تاکید کرد: به جای اینکه این موضوع را تکرار کنند که دانشگاهیان به وظایف خود خوب عمل نمی کنند باید به پژوهش بیشتر توجه شود.

وی عنوان کرد:  هدفمند کردن پایان نامه ها یکی از کارهایی است که باید صورت بگیرد و باید به سمت کاربردی پیش برود.

وی افزود:  متاسفانه کتابخانه های ما پر از  پایان نامه هایی است  که از نظر کاربردی آنچنان کارایی ندارد، بنابراین اساتیدی که در رشته های فنی و فیزیک هستند باید دانشجویان را به سمت  پایان نامه هایی پیش ببرند که گره از مشکلات جامعه باز کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاداسلامی آذربایجان شرقی اضافه کرد:  در حال حاضر در تولید ماهواره و پرتاب آن به فضا جزو چهارم در جهان هستیم در حالی که تا پیش از انقلاب این علم را  نداشتیم همچنین در نانو،سلولهای  دانش بنیان و زیست محیطی دارای دانشمندان بزرگ هستیم.

حجت الاسلام ابراهیم زاده با ابراز تاسف از اینکه بودجه‌ای که برای بخش پژوهش ابلاغ شده است و مقام معظم رهبری نیز تاکید داشتند به آن خوب عمل نمی شود، ادامه داد: در حال حاضر ۹۰ درصد داروهایی که پزشکان  تجویز می کنند در داخل کشور تولید می شود که نشان دهنده پشتکار  جوانان این مرز و بوم است.

وی تاکید کرد:  اگر دولت و مسئولان از بخش پژوهش و نخبگان و مخترعان حمایت کنند و تولیدات آنها را به انبوه سازی برسانند بخش اعظم وضعی که در حال حاضر گرفتار آن هستیم آن رفع می شود.

وی پژوهش را محور و کلید نوآوری و شکوفایی دانست و گفت: اگر پایه تولید بر مبنای پژوهش قرار گیرد بسیاری از مشکلات برطرف می شود.

حجت الاسلام ابراهیم زاده با اشاره به اینکه پژوهش باید در دانشگاه ها محقق شود، اظهار کرد: نتیجه این پژوهش ها باید مبنای تولید قرار گیرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه مبنای کارهای فرهنگی نیز باید پژوهش باشد، تصریح کرد:  دانشگاه‌ها و مسئولان دولتی ما باید آنچه در توان دارند در بخش پژوهش برنامه ریزی کنند و بودجه ریزی داشته باشند.

حجت الاسلام ابراهیم زاده در خصوص دریاچه ارومیه گفت:  مشکلات این دریاچه یکی از معضلات اصلی منطقه است که باید دانشگاهها این مشکل را حل کنند.

وی افزود:  برای رفع مشکل ارزش پولی کشور باید بخش پژوهش ورود پیدا کند تا یک خروجی داشته باشد و گوش شنوایی آن‌را بشنود. 

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی،  رونق تولید و دولتی بودن اقتصاد از جمله مسائل مهم کشور است، گفت: متاسفانه بعد از ۴۰ سال هنوز اقتصاد ما دولتی است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامي نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه ها پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از دانش‌بنیان‌ها، مخترعان و گروه‌های جهادی حمایت کنید

امام جمعه موقت اصفهان گفت: امروز ضروری است از دانش‌بنیان‌ها و دانشگاه‌های مهندسی حمایت شود و استفاده از جوانان متدین و همچنین حمایت از ابتکارات، مخترعان و گروه‌های جهادی در دستور کار مسئولان قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیت‌الله ابوالحسن مهدوی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اصفهان با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با کارگران گفت: در این دیدار نکاتی مطرح شد که در راستای تحقق شعار بود، زیرا اگر بخواهیم شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" محقق شود باید تمام حرکت‌ها و تلاش‌ها بر این مولفه‌ها متمرکز شود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند نقش اصلی در تولید را کارگران ایفا می‌کنند و ضرورت دارد کارگران نسبت به ارزش کاری خود توجه داشته باشند، اکنون با توجه به شرایط تحریمی ارزش دادن به کارگران درواقع حمایت از این قشر است.

امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه کارگران نیازمند دانش تخصصی هستند، تصریح کرد: در این راستا توانایی کارگران وابسته به دانایی است، همان‌طوری که در قرآن آمده است علم موجب توانایی خواهد شد.

وی افزود: امروز ضروری است از دانش‌بنیان‌ها و دانشگاه‌های مهندسی حمایت شود و استفاده از جوانان متدین و همچنین حمایت از ابتکارات، مخترعین و گروه‌های جهادی باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

مسئولان از فساد دوری کنند تا بتوانند با آن مقابله کنندنگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی استآیت الله خاتمی: در مساله عفاف و حجاب دوقطبی ساخته نشود

آیت‌الله مهدوی گفت: امروز ضروری است که آموزش و پرورش، دانش‌آموزان دختر را به رعایت حجاب برتر تشویق کند. باید توجه داشت که پیش از دین اسلام بانوان ایرانی حجاب کامل داشتند و از این‌رو این هویت ایرانی است که زمینه هویت اسلامی شده است.

وی با شاره به بیان مقام معظم رهبری در خصوص رعایت حجاب و حکم شرعی، قانونی و موضوعی سیاسی آن خاطرنشان کرد: در این راستا قانون کشور برای همه الزام‌آور است همچنین در حکم شرعی و عقلانیت حجاب تردید وجود ندارد.

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به اجرای طرح نور توسط نیروی انتظامی بیان کرد: سال گذشته در خرداد در تریبون نماز جمعه تاکید کردیم که انتظار داریم مسئولان استان اصفهان با پشتیبانی مردم، فکری برای این مسئله کنند، قطعاً اگر همه دستگاه‌های مسئول وظایف خود را درخصوص حجاب انجام دهند بلافاصله شاهد آثار مطلوب آن در جامعه خواهیم بود.

وی گفت: در حدود 7 ماه رژیم صهیونیستی بیش از 35000 نفر در غزه را به شهادت رسانده است، اما متأسفانه برخی مدعیان امروز این جنایت رژیم‌صهیونیستی را حمایت می‌کند.

آیت‌الله مهدوی افزود: یکی از برکات طوفان الاقصی و وعده صادق این است که امروز دانشگاه‌های اروپایی و آمریکایی به محل اعتراض علیه جنایات رژیم صهیونیستی شده است، این‌ها خسارات جبران ناپذیری رژیم صهیونیستی است که رهبر انقلاب چند ماه پیش فرمودند خسارات عملیاتی طوفان الاقصی قابل جبران برای رژیم غاصب نیست.

انتهای پیام/163

 

دیگر خبرها

  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • از دانش‌بنیان‌ها، مخترعان و گروه‌های جهادی حمایت کنید
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است