Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام گفت: هیچ کاری بدون پژوهش و مطالعه به سرانجام نخواهد رسید و باید هیات‌های اندیشه‌ورزی دانشگاه ها را برای همکاری دعوت و با کمک آنها مشکلات را بررسی کرد.

«محمد نوذری» در نشست تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان ایلام با تاکید بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها در عرصه‌های مختلف ، اظهار کرد: امروز دانشگاه‌ها باید در حل مشکلات اقتصادی کمک جدی کنند چون تولید علم، محتوا و فکر در این زمینه ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوذری گفت: امسال یکی از سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ علیه ملت ایران صورت گرفته و  بودجه اقتصادی بدون نفت بسته شده و دشمنان نیز در صدد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی با ابزارهای مختلف هستند و حتی با آلوده کردن تولیدات کارخانه های ایرانی سعی در برانگیختن احساس خانواده‌ها دارند.

معاون سیاسی استاندار ایلام با تاکید بر اینکه در این میان باید حملات دشمنان را با برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از راهکارها و ایده های نخبگان و دانشگاهیان دفع کنیم، تصریح کرد: هیچ کاری بدون پژوهش و مطالعه به سرانجام نخواهد رسید و باید هیات‌های اندیشه‌ورزی دانشگاه ها را برای همکاری دعوت و با کمک آنها مشکلات را بررسی کرد.

نوذری ادامه داد: مشکلات ما در حوزه مسائل اجتماعی بسیار است و تنها راهکار آن حرکت به سمت فعالیت های علمی از طریق بخش خصوصی است و در این راستا نیز برای تدوین سند توسعه اجتماعی ۹۰ قرارداد با سازمان های مردم نهاد و سمن ها منعقد شده است که بیشتر آنها توسط جوانان تحصیلکرده مدیریت می شوند.

وی ادامه داد: با توجه به تردد سالانه بیش از 5 میلیون زائر اربعین در استان، سند جامع اربعین در مرحله‌ی تدوین نهایی قرار دارد و سند آمایش استان نیز تهیه شده که مبنای همه این موارد پژوهش و تحقیق دانشگاهی است.

نوذری در خصوص جذب بودجه استان ایلام یادآور شد: برای جذب بودجه پارامترهای مشخصی وجود دارد که شاید استان دارای آن شاخص ها نبوده اما با رایزنی های استاندار ایلام اعتبارات خوبی به استان تزریق شده است.

دکتر «محمد علی‌اکبری» رییس دانشگاه ایلام نیز در این نشست اظهار کرد:  با وجود محدودیت منابع اما با تلاش همکاران دانشگاهی و همیاری مسئولان توانستیم از لحاظ علمی و پژوهشی جزء استان‌های برتر باشیم و امیدواریم با تعامل همه دستگاه ها، دانشگاهیان و نخبگان بتوانیم سهم استان را از نظر پژوهشی کسب کنیم.

وی با بیان اینکه فضای اندیشه ورزی، تفکر، خودباوری و اعتماد در فضای دانشگاه بوجود آمده است، در صورتی که در دوران خفقان اندیشه و ایده در سطح جامعه پیاده نمی‌شد، تصریح کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی فضای اندیشیدن، نوآوری و پرسشگری در سطح دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزش و پرورش شکل گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • خالدآبادی: کاری به پرسپولیس و بازی‌هایش نداریم
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • دانشگاه براون آمریکا سرانجام به خواسته دانشجویان تن داد
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست