Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل گفت: سرمایه‌گذاران به تجاری‌سازی محصولات پژوهش محور کمک کنند تا فعالان این بخش امیدوار به تولید محصولات باکیفیت باشند.

 مهران اوچی اردبیلی بعد از ظهر دیروز 26 آذر در جلسه شورای پژوهش و آموزش استان اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر 16 واحد فناور در جهاد دانشگاهی استان اردبیل فعالیت می‌کنند که دو واحد از این تعداد در حوزه گیاهان دارویی موفق به کسب نشان IRS علوم پزشکی شدند تا نسبت به تولید محصول و مرحله تجاری‌سازی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: این واحدها برای محصولات خود نشان‌های مختلفی را دریافت کرده‌اند و در مرحله مشارکت برای تولید انبوه محصولات هستند تا با کمک سرمایه‌گذاران امکان راه‌اندازی خط تولید محصول فراهم آید.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل افزود: جوانان خوشفکر ما کار را به اینجا رسانده‌اند و انتظار می‌رود با مشارکت سرمایه‌گذاران امکان تولید محصول و اشتغال بیشتر فراهم آمده تا آنها بتوانند از فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی خود ثمره‌ای بگیرند.
اوچی اردبیلی ضرورت کاربردی شدن طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی را با اهمیت خواند و بیان کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم تا از این تحقیقات و پژوهش به صورت کاربردی بهره بگیریم و امکان خسارت و ضرر و زیان به ویژه در بخش سرمازدگی باغات و سایر محصولات کشاورزی به حداقل برسد.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی تلاش می‌کند تا در محورهای توسعه استان به ویژه بخش کشاورزی، گردشگری و صنعت طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی را به انجام برساند تا امکان بهره‌گیری از نتایج آن برای توسعه سایر بخش‌های به وجود آید.
اوچی اردبیلی با استقبال از احصای ظرفیت آزمایشگاه‌های دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی در ارائه خدمات کیفی‌تر به فعالان این بخش اظهار کرد: ما نیز آمادگی داریم تا امکانات و تجهیزات خودمان را در ارائه خدمات به پژوهشگران اعلام کنیم تا فعالان این بخش با کمترین دغدغه بتوانند در این حوزه از بستر فراهم شده استفاده کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی تجاري سازي سرمايه گذاري پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از انتشار نخستین فراخوان نیاز پژوهشی این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگ‌زاده گفت: در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این شرکت در نظر دارد نیاز پژوهشی خود را که با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی شناسایی می‌شوند، در مقاطع مختلف زمانی و براساس نظام پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت، میان دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان کند.

وی عنوان نخستین فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را «تهیه و تدوین دانش‌ فنی، فناوری طراحی و پیاده‌سازی ثبت نرم‌افزار تخصصی مهندسی و عملیات نمودارگیری سطحی با قابلیت تطبیق با مجموعه‌های نمودارگیری سطحی» بیان کرد و افزود: این پروژه با همکاری متخصصان شاغل در واحدهای فنی و مدیریت خدمات ویژه حفاری شرکت تعریف و نهایی شده است و از طریق طرح پژوهشی اجرا می‌شود.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در ادامه گفت: موضوع این طرح شامل ساخت نرم‌افزار تخصصی مهندسی عملیات نمودارگیری سطحی است که پیش از این نیز یک نوبت فراخوان شده است و اکنون براساس مصوبات نشست‌های کارگروه داوری و با توجه به اصلاحیه‌های انجام‌شده، دومین فراخوان آن منتشر شد.

بیگ‌زاده درباره راه‌های دسترسی و مشاهده فراخوان بیان کرد: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایده‌ها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است و پژوهشگران می‌توانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوطه در سامانه ساتع ارسال کنند.

وی گفت: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیش‌گفته روی سامانه قابل دسترس بوده و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها برای علاقه‌مندان تا پایان اردیبهشت امسال است. شماره‌تلفن‌های ‌ ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۵۸ و ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۲۰ برای پاسخ‌گویی به پرسش‌ها اختصاص دارد.

دیگر خبرها

  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران