Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر قرار گاه مطالبه گری احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمان گفت: کنار هم قرار دادن اشخاص و تاریخ‌ها ابهامات پروژه هتل بام کرمان را بیشتر کرده است و برخی افراد در فرایند این پروژه جاده صاف‌کن هستند و باید تکلیف آنها مشخص شود لذا در بیش از ۱۰۰ صفحه اسناد موجود است که برای متولیان امر امنیتی و قضایی ارسال خواهد شد و کار در حوزه رسانه و قضایی پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ محمد علی عسکری دبیر قرار گاه مطالبه گری احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمان شامگاه گذشته در نشست خبری بررسی ابهامات هتل بام کرمان گفت: قرارگاه احمدی روشن به عنوان یکی از بازو های  ساختاربسیج دانشجویی در سراسر کشور وظیفه  خود را اینگونه تعریف کرده است که به مطالبه‌گری تخصصی در حوزه خرد، کلان، ملی و منطقه‌ای بپردازد و تاکنون دستاور هایی داشته است.

وی با بیان اینکه این اقدام دانشجویی و داوطلبانه است، تاکید کرد: در دولت و جامعه اسلامی ویژگی مطالبه‌گری و دنبال کردن مسائل توسط تک تک آحاد مردم یکی از ارکان اصلی حاکمیت اندیشه اسلام است.

دبیر قرار گاه مطالبه گری احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمان ادامه داد: پس از انجام مطالعات اولیه در خصوص هتل بام کرمان و نتیجه گیری ها احتمال بروز تخلف و کارشکنی وجود داشت که در اولین گام با کسانی که پیش از ما با این پروژه مخالفت کرده بودند نشست هایی جهت جمع آوری اطلاعات برگزار شد.

عسکری ابهامات این پروژه را در سه حوزه حقوقی، زیست محیطی و میراث فرهنگی بیان کرد و گفت: در زمینه حقوقی فرآیند واگذاری مجوزها مطرح است، در خصوص زیست محیطی مسئله تخریب و از بین بردن زیست بوم ها از جمله ابهامات پروژه بوده است و در راستای میراث فرهنگی با توجه به اینکه این پروژه در سایت گردشگری اصلی کرمان قرار دارد برخی آثار حتی تا 10 هزار سال قدمت تخمین زده شده است، مطرح می شود.

دبیر قرار گاه مطالبه گری احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمان بیان کرد: کنار هم قرار دادن اشخاص و تاریخ‌ها ابهامات این پروژه را بیشتر کرد و برخی افراد در فرآیند این پروژه جاده صاف‌کن هستند که باید تکلیف آنها مشخص شود؛ لذا در بیش از 100 صفحه اسناد موجود است که برای متولیان امر امنیتی و قضایی ارسال خواهد شد و کار در حوزه رسانه و قضایی پیگیری می‌شود.

عسکری در خصوص واگذاری این پروژه به موسسه ملل اظهار داشت: این پروژه در واقع متکی به چهار صورت‌جلسه عادی است که در دفتر استاندار وقت شکل گرفته است که گفتنی است این پروژه بدون مزایده و مناقصه و فرآیند شکل‌گیری به موسسه ملل واگذار شده است.

وی با بیان اینکه سرمایه اولیه شرکتی که موسسه ملل به عنوان زیرمجموعه خود در سال 94 معرفی کرده 100 میلیون تومان بوده است، گفت: این در حالی است که که این پروژه بیش از 230 میلیارد تومان ارزش‌گذاری شده است؛ لذا چگونه این شرکت صلاحیت واگذاری این پروژه را داشته است؟

دبیر قرار گاه مطالبه گری احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمان خاطر نشان کرد: مستنداتی از مسکن و شهرسازی وجود دارد که حاکی از آن است این پروژه به شهرداری واگذار شده است و این پروژه از نوع قرارداد اجاره به شرط تملیک بوده است و چگونه شهرداری قرارداد مشارکت مدنی امضا می‌کند و در واقع شهرداری آنچه که مالک نیست را به موسسه ملل واگذار می‌کند؛ در صورتی که شهرداری اجازه واگذاری این املاک را در هیچ قالبی حتی مشارکت مدنی به هیچ‌کس ندارد.

وی با اشاره به اینکه متولیان محیط زیست پروژه را 8 هکتار اعلام کرده اند، تصریح کرد: در قرارداد تنها سه هکتار به شهرداری کرمان واگذار شده است؛ لذا از سوی مسکن و شهرسازی و در آخرین نسخه مشارکت مدنی شهرداری و موسسه ملل درخواست می شود که پنج هکتار دیگر نیز به آنان داده شود.

عسکری در ادامه افزود: در برآورده شهرداری 5 هکتار و حق استفاده برای موسسه یک ریال حساب نشده است و در کمیسیونی حتی بحث شده متراژ پروژه را 9 هکتار ثبت کردند و فضایی که ثبت شده در حال حاضر بیش از 9 هکتار است.

دبیر قرار گاه مطالبه گری احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمان با بیان اینکه سهم شهرداری در جاده کشی 25درصد بوده است، عنوان کرد: شهرداری چنانچه پول جاده را ندارد اما سهم 25 درصدی را در احداث جاده از آورده پروژه کم می‌کند که شهرداری با توجه به اینکه پروژه‌های دیگری با موسسه ملل از جمله ساختمان شهرداری، بدهی شهرداری در دیگر پروژه‌ها دارد؛ اما سوال این است که در اجرای این پروژه باید عده‌ای به رانت اقتصادی برسند یا شهرداری به عنوان مدافع عمومی شهر کرمان پروژه را اجرا کند؟

وی خاطر نشان کرد: در قرارداد اجاره به شرط تملیک مسکن و شهرسازی تاکید شده است که زمین رابرای کاربری گردشکری و تفریحی واگذار می‌کنیم و شهرداری موظف است فقط هتل 5 ستاره بسازد ولی در قرارداد شهرداری با موسسه ملل کاربری تفریحی و ... مطرح شده است.

عسکری افزود: یک سال از قرارداد اجاره به شرط تملیک گذشته است؛ چرا اداره مسکن و شهرسازی قرارداد اجاره را فسخ نمی‌کند و در بند یک ماده چهار همین قرارداد شهرداری مکلف است تا حداکثر 6 ماه پروانه را اخذ کند و تا یک ماه ساخت را آغاز کند.

دبیر قرار گاه مطالبه گری احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمان با بیان اینکه محیط زیست برای این پروژه 10 شرط گذاشته است، گفت: بخشی از زمین‌های پروژه جنگل دست‌کاشت است و محیط زیست گفته است که این زمین‌ها در حوزه استحفاظی ما نیست و در پایین پروژه و روی ارتفاعات جنگل دست‌کاشت وجود دارد  و بنابراین طبق قانون، واگذاری این زمین‌ها ممنوع است.

وی در خصوص غیر قانونی بودن پروژه اظهارکرد:در سطح کشور مسئولینی داریم که به صراحت اعلام کردند پروژه بر خلاف قوانین است و باید متوقف شود اما طبق شواهد 10 روز است که در حال پر کردن مخازن آب با بتن ریزی هستند و دیوارکشی‌ها شروع شده و کل پوشش گیاهی روی ارتفاع از بین رفته  است.

دبیر قرار گاه مطالبه گری احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمان خاطر نشان کرد: معاون رئیس سازمان میراث فرهنگی در مصاحبه اعلام کرد که پروژه باید متوقف شود سوال ما این است که چرا متوقف نمی‌شود؟ چرا در سازمان میراث فرهنگی استان کرمان سه نفر انسان دلسوز که علیه پروژه صحبت کردند تنها چند روز پس از مصاحبه گوشی‌هایشان از دسترس خارج شد و استعفا دادند، چرا کارهای ساختارهای دولتی پروژه مختل شده است و فشارهای سیاسی از جانب چه کسی وارد می‌شود و رانت اقتصادی را چه کسی دارد ایجاد می‌کند؟

عسکری ادامه داد: در میان برخی مسئولان در ادوار مختلف عدم باور به کار کارشناسی وجود دارد در استان و به نظرهای کارشناسی توجه نشده است، قبل از اینکه مسکن و شهرسازی قرارداد را با شهرداری تهیه کند با فشارهای سیاسی، زمین به شهرداری بر اساس یک صورت جلسه واگذاری، تحویل می‌شود.

وی در خصوص قانون‌گریزی و عدم باور به قانون اظهارکرد: عده‌ای در میان مسئولان خودشان را فراتر از قانون تصور می کنند که ریشه سوم مسئله است که معتقدیم باید خشک شود، مسئول قانون را می‌شناسد و می‌داند اما به آن عمل نمی‌کند، در مسیر این پروژه چرا برخی اسناد و نامه‌ها و مطالعات باید فوق سری طبقه‌بندی شود و از دسترس مردم خارج شود و این خلاف قوانین است.

دبیر قرار گاه مطالبه گری احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمان پیشنهاد کرد: در خصوص زمین‌هایی که در بام کرمان از دست رفت، زیست بوم و پوشش گیاهی و میراث فرهنگی بلافاصله خلع ید صورت گیرد و با متخلفان برخورد و اگر با مفسدان برخورد شود منطقه حداقل به تفرجگاهی برای عموم مردم تبدیل شود.

عسکری در پایان بیان کرد: این قرار گاه تا به امروز از شهردار و استاندار وقت و الان چندین بار درخواست کرده است تادر دانشگاه حاضر شوند و پاسخ گوی مطالبات دانشجویان باشند اما دعوت ها بدون پاسخ باقی ماند؛ لذا مایل هستیم در هر جمع، دانشگاه و خارج دانشگاه و ... مسائل را مطرح کنیم و پاسخ‌ها را رسانه‌ای و منتشر کنیم .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله

اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد، اما اجرای این طرح بار‌ها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد، اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد.

به گزارش همشهری آنلاین، با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیار‌های محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت: «اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: «یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد: «برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

دیگر خبرها

  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله