Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علیرضا فیض بخش امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش اظهار داشت: ۲۰ سال پیش نخستین مرکز کارآفرینی در دانشگاه شریف تاسیس شد و در این مدت خدمات ارزنده‌ای برای کمک به کارآفرینی دانشجویان ارائه شده است.

وی با بیان اینکه سومین همایش کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف سوم و چهارم دی ماه در محل این دانشگاه برگزار می شود، درباره اهداف همایش پیش رو گفت: مدل‌های آموزش کارآفرینی در دانشگاه‌ها، توسعه وترویج فرهنگ کارآفرینی در میان دانشجویان و اعضای هیات علمی، توانمندی سازی دانشجویان و ارتقاء مهارت‌ها و قابلیت‌های کارآفرینانه آنها، نحوه استفاده و تعامل با بخش خصوصی برای توسعه کسب و کارهای نوین و دانش بنیان و بررسی الگوها و مدل‌های بین المللی در ارتباط با توسعه و کارآفرینی از مهمترین اهداف این رویداد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با تاکید بر اینکه کارآفرینی ماموریت دانشگاه صنعتی شریف است، تصریح کرد: برای این هدف واحدهای درسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری گنجانده شده و مدرسه اشتغال کارآفرینی و راه اندازی استارتاپ‌های کارآفرینی از جمله کارهایی است که در مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف انجام شده است.

دبیر سومین همایش ملی کارآفرینی دانشگاه شریف استفاده از کمیته‌های علمی بین المللی،  چاپ مقالات برگزیده در مجلات علمی و پژوهشی معتبر، ارائه مقالات ویژه محققان سرآمد حوزه کارآفرینی در داخل و خارج از کشور، انتخاب آموزش دهندگان و کتاب‌های برتر کارآفرینی، نمایه‌سازی مقالات پذیرفته شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، تعامل با کارآفرینان داخل و بین المللی و تقدیر از کارآفرینان برتر را از دیگر ویژگی‌های این همایش عنوان کرد.

فیض بخش درباره شرکت‌های موفق کارآفرین در سه سال گذشته اظهار داشت: ۲۴ شرکت پس از حضور در مراکز رشد، وارد پارک های علم و فناوری شدند و در ادامه توانستند کسب و کار خود را در خارج از پارک و بازار کار ادامه دهند البته اکنون نیز ۶۰ شرکت در مراکز رشد فعالیت می‌کنند.

عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف در خصوص اینکه چه تعداد از فارغ التحصیلان دانشگاه به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند و چه تعداد در داخل کشور کارآفرین می‌شوند؟ اظهار داشت: بیشتر فارغ التحصیلان تلاش می‌کنند به دلیل تاثیرگذاری، درآمدکافی و احترام در داخل کشور کسب و کار نویی را راه اندازی کنند زیرا فارغ التحصیلانی که مهاجرت می‌کنند مجبور به انجام کار کارمندی هستند و به دلیل فرهنگ و زبان کشورها و نداشتن ارتباطات لازم، کارآفرینی در خارج از کشور به سختی انجام پذیر است.

فیض بخش با تاکید بر اینکه استارتاپ ها و کارآفرینی تاثیر بسزایی در حفظ نخبگان کشور دارند، گفت: بیشتر دانشجویان علاقه دارند در کشور خود فعالیت کارآفرینی را دنبال کنند. البته برای اینکه ظرفیت بالای نخبگان در کشور حفظ شود باید آموزش های لازم در دوران دانشجویی به آنها ارائه شود و در ادامه نیز از آنها برای پرورش ایده و تبدیل به کسب و کار نوین حمایت شود.

وی با ذکر مثالی خاطرنشان کرد: تعدادی از دانشجویان فارغ التحصیل با طرح ایده و کامل کردن آن در مراکز رشد و سپس توسعه آن در اجتماع، شرکت‌هایی را به وجود آورند که اکنون نزدیک به نیم میلیون دلار برند آنها قیمت گذاری شده است. بر همین اساس برگزاری چنین همایش‌هایی تاثیر زیادی برای آگاهی بیشتر دانشجویان دارد و نتایج حاصل از آن برای برنامه ریزان حوزه کارآفرینی در دانشگاه‌ها و مراکز دولتی و خصوصی مرتبط بسیار مفید است./

برچسب‌ها جشنواره کارآفرینی دانشجو دانشگاه شریف دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره کارآفرینی دانشجو دانشگاه شریف دانشگاه ها جشنواره کارآفرینی دانشجو دانشگاه شریف دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۷۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسابقه ملی «سدید» در ۴ بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت ۳ دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.
براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.
دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند.
برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.
جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:
یک جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای دو نفر
۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای سه نفر
سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

دیگر خبرها

  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک