Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیمور نظری‌فرد روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برنامه دانشگاه فرهنگیان کشور در خصوص راه‌اندازی ۳۱ دانشگاه جامع فرهنگیان در کشور افزود: بر اساس تصمیمات سازمان مرکزی دانشگاه، در فاز نخست این طرح، از سال آینده ۱۰ دانشگاه جامع فرهنگیان در ۱۰ استان کشور با اولویت استان‌هایی که زمین مورد نیاز بر اساس طرح توجیهی تنظیم شده را تملک نمایند کلنگ زنی  می‌شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون ۵۷۰ هکتار زمین با کاربری آموزش عالی در استان توزیع شده است که با احتساب سرانه اختصاص یافته و بر اساس قوانین سازمان معماری و شهرسازی ایران ،زمین واگذار شده مازاد بر نیاز واحدهای دانشگاهی سطح استان است.

نظری فرد، با اشاره به اینکه بر اساس سرانه اعلام شده توسط سازمان برنامه و بودجه کشور برای هر دانشجو ۱۰۵ مترمربع سرانه آموزشی و رفاهی مورد نیاز است، اظهار داشت: جمعیت کل دانشجویان استان کمتر از ۴۰ هزار نفر است که می‌طلبد با بازنگری در واگذاری های صورت گرفته زمین مورد نیاز دانشگاه جامع فرهنگیان استان تامین شود.

رییس دانشگاه فرهنگیان استان چهارمحال وبختیاری افزود: براساس طرح توجیهی تنظیم شده متناسب با نیاز آموزش و پرورش استان جذب ۳ هزار دانشجو برای هر دوره کارشناسی در دانشگاه فرهنگیان استان اجتناب‌ناپذیر است.

وی اظهار داشت: برای ساخت این سایت دانشگاه ۳۱ هکتار زمین با کاربری آموزش عالی نیاز است.

نظری‌فرد،با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۲ پردیس خواهران و برادران و یک مرکز آموزش عالی وابسته به پردیس برادران در استان فعال است، گفت: در سال تحصیلی جاری بیش از یکهزار و ۸۷ دانشجو در دوره  کارشناسی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند  که در تاریخ ۶۰ ساله تاسیس دانشسراها و مراکز تربیت معلم در استان بالاترین نرخ دانشجو را به خود اختصاص داده است و ۷۷ درصد این دانشجویان در سراهای دانشجویی ساکن هستند.

نظری‌فرد اظهار داشت: از سال ۹۵ تاکنون ۹۴۲ دانشجومعلم در مقطع کارشناسی پیوسته از دانشگاه فرهنگیان استان فارغ التحصیل شدند.

وی، مهمترین چالش و مشکل پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان را مستهلک بودن فضاهای آموزشی و رفاهی در اختیار ، نبود مسجد و سالن اجتماعات و فضای ورزشی سرپوشیده، کمبود شدید نیروی انسانی در حوزه اداری و هیات علمی  عنوان کرد.

وی با اشاره به همت استاندارد و کمیته استانی هیات امنای دانشگاه در خصوص راه‌اندازی سایت جامع دانشگاه، ورود جدی اداره کل راه و شهرسازی استان به موضوع و تامین زمین مورد نیاز برای احداث دانشگاه در استان شد.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۴۷ هزار نفر است و هم اکنون نزدیک به ۴۰ هزار دانشجو در استان مشغول تحصیل هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 آموزش و پرورش استان استاندارد راه و شهرسازی استان زمین کارشناسی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری از مشاهده یک نفر پلنگ برای دومین بار در منطقه حفاظت شده سبزکوه خبر داد.

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال وبختیاری با اشاره به مشاهده یک نفر پلنگ در منطقه سبزکوه، اظهار کرد: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان حین گشت و کنترل در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی افزود: این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است و دومین ثبت پلنگ در منطقه حفاظت شده سبزکوه و اولین ثبت در سال‌جاری است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی، گونه در خطر انقراض جهانی است، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف‌پور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده است که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به منطقه حفاظت شده سبزکوه، تاکید کرد: منطقه حفاظت‌شده سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

یوسف‌پور گفت: زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال‌جاری ثبت شده است و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

کد خبر 751110

دیگر خبرها

  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • استقرار ادارات در شهرستان فرخشهر در دستور کار قرار گیرد
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • فیلم|مشاهده و ثبت پلنگ برای دومین بار در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی