Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، افسانه محرابی شامگاه سه شنبه در حاشیه سفر به کاشان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حوزه فرش ماشینی واحدهای تولیدی و صنعتی صاحب آخرین تکنولوژی روز دنیا هستند، اظهار داشت: صاحبان صنایع باید بیشترین توجه خود را به صادرات و تحقیق و توسعه معطوف کنند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۴۰۰ میلیون دلار صادرات فرش ماشینی برای کشور ارزآوری دارد، ابراز داشت: لازم است تجار و بازرگانان و همچنین صاحبان تولید در این بخش حضور فعال تری در نمایشگاه های بین المللی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت از تنظیم طرحی در وزارت صمت برای رونق تولید در پنج محصول کیف، کفش، لوازم خواب، فرش و پوشاک این حوزه خبر داد و تصریح کرد: این طرح برای تصویب هم اکنون در اختیار معاون اول رئیس جمهور قرار گرفته است.

درج شناسه کالا بر روی پنج کالا برای جلوگیری از قاچاق

وی با اشاره به سعی و تلاش وزارت صمت برای جلوگیری از واردات بی رویه محصولات تولید داخل خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی های انجام شده با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شناسه کالا بر روی پنج گروه کالا ذکر شده اعمال می شود.

محرابی با بیان اینکه کل کالاهای وارداتی و همچنین محصولات تولید داخل از سطح تولید تا عرضه باید شناسه دار شوند، افزود: پوشاک، کیف، کفش، فرش و لوازم خواب پنج گروه کالایی است که باید شناسه دار شود.

وی اجرای این طرح را باعث رونق تولید صنایع و کارگاه های داخل کشور دانست و بیان داشت: یکی دیگر از محاسن اجرای این طرح کاهش قاچاق است.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت  با اشاره به اینکه در حوزه پوشاک محصولات و برندهای داخلی در بسیاری از بازارها جایگزین برندهای خارجی شده است، اظهار داشت: امیدواریم با حمایت مردم و خرید کالای داخلی بتوانیم در رونق تولید واحدهای تولیدی داخلی و افزایش اشتغال قدم های موثری را برداریم.

رونق تولید در صنعت چادر مشکی با اجرای طرحی در هشت حوزه

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامه های وزارت صمت رونق تولید در واحدهای تولیدی چادر مشکی در داخل کشور است، ابراز داشت: با توجه به نیازهای داخل کشور و همچنین پیش بینی برای صادرات چادر مشکی به کشورهای همجوار که تقارب فرهنگی با ما دارند، طرحی تنظیم و ارائه شده است که بر مبنای آن در هشت حوزه تولید چادر ماشینی در کشور رونق بگیرد.

پیش بینی تولید ۸۰میلیون متر چادر مشکی در قالب طرح رونق تولید چادر مشکی

محرابی با اشاره به اینکه در هر حوزه تولید بیش از ۱۰ میلیون متر چادر مشکی پیش بینی شده است، تصریح کرد: برای انجام این طرح اعتباری بالغ بر هشت هزار میلیارد ریال لازم است که امیدواریم با تصویب و تامین آن توسط بانک مرکزی این طرح اجرائی شود.

وی با اشاره به اینکه با اجرای این طرح تا سه سال آینده کشور از واردات چادر مشکی بی نیاز می شود، افزود: می توان با تشویق سرمایه گذاران و اعطای مشوق های لازم برای ورود سرمایه به بخش تولید چادر مشکی علاوه بر تامین نیاز داخل به دیگر کشورهای منطقه صادرات نیز داشت.

کد خبر 4800927

منبع: مهر

کلیدواژه: رونق تولید چادر مشکی بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس ایلام بارش برف گرگان قزوین شهرکرد مجلس شورای اسلامی خطبه های نماز جمعه یاسوج بارش باران هفته پژوهش بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۸۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای

به گزارش قدس آنلاین، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت برداشت و میزان تولید برگ سبز چای شمال کشور، اظهار داشت: اکنون تولید چای در سطح ۲۲ هزار هکتار از اراضی شمال کشور به ویژه در استان گیلان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر بخشی از اراضی چای شمال کشور احیا شده است اظهار داشت: تقریباً ۶ هزار هکتار اراضی چای غیرفعال دیگر در شمال کشور داریم که با مدیریت و اقدامات حمایتی می‌توان آنها را نیز احیا کرد.

رئیس سازمان چای کشور خاطرنشان کرد: اکنون سطح زیرکشت چای شمال کشور به ۲۲ هزار هکتار رسیده که در سال‌های گذشته این میزان حدود ۱۵ هزار هکتار بوده است.

جهان ساز گفت: اکنون قیمت مصوب هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو ۱۵ هزار تومان تعیین شده که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که سال گذشته قیمت خرید هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان و برگ سبز چای درجه دو ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.

رئیس سازمان چای کشور تصریح کرد: امسال قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای متناسب با هزینه‌های تمام شده تولید و نرخ تورم متناسب‌سازی شده است و با توجه به شرایط اقتصادی و صرفه بازار کارخانه‌ها برای حمایت از چایکاران ممکن است این محصول را بیش از مبلغ مذکور خریداری کنند.

آغاز خرید برگ سبز چای از نیمه اردیبهشت ماه

جهان ساز گفت: برداشت برگ سبز چای همه ساله اوایل اردیبهشت ماه انجام می‌شود امسال به دلیل شدت بارندگی‌ها و سرد شدن هوا این مهم به تعویق افتاده است.

وی بیان کرد: به نظر می‌رسد برداشت برگ سبز چای از اواسط اردیبهشت ماه انجام شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • رونق تولید در گرو تلاش کارگران
  • اساس و بنای توسعه و رونق تولید کشور کارگران هستند
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای