Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت این گروه صنعتی در حالی حدود ۸ سال پیش به خاطر ناتوانی در تامین ۲ هزار میلیارد ریال نقدینگی و سرمایه در گردش متوقف شد که طبق ارزش گذاری جدید، تنها ماشین آلات باقی مانده در آن حدود ۷۰ میلیون یورو ارزش دارد.

خوتکا که در حوزه صنایع غذایی بیسکویت، شکلات، ویفر و محصولاتی از این دست فعالیت داشت، پس از خارج شدن از مدار تولید بخشی از اموالش را بابت پرداخت بدهی به بخش دولتی و خصوصی از دست داد که شامل بخشی از زنجیره تولید از جمله کماج، صبا کارتن و شکرشکن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازگرداندن این گروه صنعتی به چرخه تولید با پیگیری مدیریت ارشد استان مازندران و کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استانی و ملی در دستور کار قرار گرفت و اکنون معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مازندران می گوید که این مجموعه با موافقت بانک های طلبکار برای تامین مالی ۲ هزار میلیارد ریالی سرمایه در گردش تا پایان سال جاری فعالیتش را آغاز می کند.

جانشین استاندار مازندران در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت که این واحد صنعتی به دلیل نیاز مالی ۲ هزار میلیارد ریالی برای سرمایه در گردش و نقدینگی ناشی از بدهی انباشته از سال ۹۰ تاکنون فعالیت تولیدیش متوقف شد و پس از آن نیز به دلیل مصادره بخشی از اموال خارج از طرح این گروه صنعتی از سوی طلبکاران، این مجموعه بناچار برخی شرکت های زیرمجموعه خود شامل کماج، صبا کارتن و شکرشکن را با اعلام ورشکستگی از مدار تولید خارج کرد.
حسن خیریانپور افزود: در حالی این واحد تولیدی حدود هشت سال به دلیل نیاز مالی ۲ هزار میلیارد ریالی فعالیتش متوقف شد که ارزش  ماشین آلات این واحد در ارزش گذاری جدید حدود ۷۰ میلیون یورو تعیین شده است.
وی اضافه کرد : علاوه بر آن حدود ۳۸ هزار متر مربع زمین و ۴۷ هزار متر مربع نیز بنای  این گروه صنعتی در حال خاک خوردن است و بیش از یک هزار و ۷۰۰ کارگرش نیز بیکار شدند.
خیریانپور گفت: با اجرای طرح احیاء واحدهای صنعتی مشکل دار و بحرانی در مازندران گروه صنعتی خوتکا نیز در کنار سایر واحدهای صنعتی بزرگ از جمله نساجی، چوب و کاغذ و نکاء چوب در دستور کار قرار گرفت که پیگیری لازم برای رفع مشکل این گروه صنعتی از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مازندران انجام شد.
معاون استاندار مازندران اظهار داشت: رفع مشکل این گروه صنعتی به دلیل نیاز مالیش به  ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با حضور وزیر صمت  نیز کشانده شد و در آن نشست پیشنهاد استان این بود که بانک هایی که از این واحد صنعتی طلب دارند نیاز مالی ۲  هزار میلیارد ریالی آن را تامین و از محل فروش محصولات این واحد نیز مطالبات خود را دریافت کنند و تا دریافت کامل مطالباتشان مدیریت این واحد را بانک ها به نوعی عهده دار شوند.
خیریانپور افزود: این طرح مورد موافقت قرار گرفت و طبق وعده ای که مالک این گروه صنعتی داده با تامین مالی این واحد نیز تا پایان سال جاری به مدار تولید بر می گردد.
پیش از این نیز واحد صنعتی فذا آمل با یک هزار و ۶۰۰ کارگر به مدار تولید برگشت که به ۶۰۰ کارگر برگشت کار داده شد و پیش بینی می شود بقیه کارگران این واحد نیز بزودی برگشت به کار داشته باشند.
گروه صنعتی خوتکا  در سال ۱۳۷۴ با تولید سالیانه ۶۴ هزار تن و سرمایه‌گذاری بالغ بر ۵۰ میلیون یورو در فضایی با مساحت ۴۷ هزار و ۱۳۰ مترمربع تأسیس شد و در سال های ۸۵ تا ۸۹ به عنوان صادر کننده نمونه در کشور نیز معرفی و جایزه صادراتی دریافت کرد.
در مجموع در سال جاری حدود ۹۰ واحد صنعتی مشکل دار و در تملیک بانک ها در مازندران پس از چند سال تعطیلی فعالیت تولیدی خود را از سر گرفتند.
مازندران سه هزار واحد صنعتی با ۸۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری دارد که ۶۰ هزار کارگر در این واحدها اشتغال به کار دارند.
 

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 دولتی و خصوصی سرمایه سرمایه گذاری صنایع غذایی نقدینگی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۹۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود

احمد شانیان با اشاره به مذاکرات نهایی انجام شده راه‌اندازی و افتتاح این واحد تولیدی در دهه تولید و تجارت گفت: با افتتاح مرحله نخست این طرح، همزمان مرحله دوم طرح نیز با اشتغال ۱۵۰ نفر کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

او گفت: این واحد صنعتی با ظرفیت تولید بیش از ۴۰۰ نوع محصول یکی از بزرگترین خطوط تولید اسپری‌های بهداشتی و شیمیایی در کشور محسوب می‌شود.

شانیان گفت: این واحد در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع در شهرک صنعتی فرسفج و در زمینه تولید و بسته‌بندی چسب، قوطی‌سازی اسپری، ضدیخ و روغن ترمز فعالیت خواهد داشت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • تجلیل از کارگران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود