Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید محجوبی از نمایش ۴۰ اثر قدیمی و جدید از استاد حسین محجوبی در نمایشگاه «روزگار محجوب» در نگارخانه مهرسان خبر داد و گفت: قدیمی ترین اثر استاد حسین محجوبی که مربوط به سال ۱۳۲۸ است به نمایش در می آید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نمایشگاه «روزگار محجوب» مروری بر 90 سال آثار و نکوداشت استاد «حسین محجوبی» نقاش، معمار، طراح و سازنده پارک‌های مطرح ایران و از چهره‌های بین‌المللی هنر نقاشی ایران  از جمعه ۲۹ آذرماه به مدت یک ماه در نگارخانه مهرسان برپا می شود، آثار نقاشی «حسین محجوبی» هنرمند پیشکسوت نقاش در ایران و جهان شناخته شده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله کارهای ماندگار او در زمینه رشته تحصیلی‌اش، طراحی پارک ساعی تهران در سال ۱۳۴۲ و نظارت بر اجرای ساخت پارک‌های ملت و نیاوران در سال‌های بعد  اشاره کرد:  به بهانه برپایی  این نمایشگاه با «سعید محجوبی» فرزند استاد محجوبی که انتخاب آثار این نمایشگاه را بر عهده داشته به گفتگو نشسته ایم که در زیر می آید:

 

نمایشگاه «روزگار محجوب»  به  مناسبت 90 سالگی استاد محجوب برپا می شود؟

نمایشگاه «روزگار محجوب» در آستانه ۹۰ سالگی استاد محجوبی از مجموعه رویدادهای پیشواز ۹۰ تا ۹۰  در نگارخانه مهرسان برپا می شود .

در این نمایشگاه چند اثر از استاد محجوبی به نمایش در می آید؟

در نمایشگاه «روزگار محجوب»  نزدیک  به ۴۰ اثر از استاد محجوبی که اکثرا تا کنون دیده نشده  به نمایش در می آید در واقع  این  نمایشگاه مروری بر آثار استاد و امضا کتاب روزگار محجوب است .

قدیمی ترین اثر این مجموعه چه سالی خلق شده است؟

در نمایشگاه «روزگار محجوب»  قدیمی ترین اثر استاد حسین محجوبی  که مربوط به سال 1328 است به نمایش در می آید.

اغلب آثار این نمایشگاه با چه تکنیکی خلق شده اند؟

 تکنیک اکثرا  این آثار رنگ روغن است ولی  در میان این آثار دو طراحی هم  که با اولین ماژیک هایی که به ایران آمده خلق شده اند نیز به نمایش در می آید.

آیا این مجموعه  قبلا هم به نمایش درآمده اند؟

این آثار در طول دوران نمایش داده شده اند اما  در سی و چهل سال اخیر به نمایش در نیامده اند.

 

گفتنی است، نمایشگاه «روزگار محجوب» و جشن امضای کتاب  استاد حسین محجوبی همراه با برگزاری کارگاه عملی جمعه  29 آذرماه در نگارخانه مهرسان برپا می‌شود.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد اردبیل طرح ملی فهما طرح ملی فهما روزنامه هرمزگان قدیمی ترین اثر نقاشی حسین محجوبی نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، فیروز اسوار کاریکاتوریست اردبیلی چهره معلم و مربی را در چند قطعه از آثار خویش نمایان کرده است که در یکی از آنها معلم با برافروختن شمعی درصدد روشنایی بخشیدن به عالم است و به نوعی عظمت کار معلم و تاثیر نور آگاهی در منور شدن تاریکی مجهولات و رفع جهل و نادانی را نشان می‌دهد.
روشنای علم حتی اگر ابتدا به اندازه جرقه‌ای باشد، در ظلمت نادانی قابل مشاهده است و توان مشتعل کردن سایر برافروختنی‌ها و نورانی ساختن جهانی را دارد و بیراه نیست که معرفت و علم را بهترین داشته و سرمایه و عالم و اندیشمند را بالاترین جایگاه برای بشر متصور شده‌اند.
اسوار در آثار دیگری که به بهانه روز و روزگار معلم خلق کرده، به مشکلات و موانع معمولی زندگی معلمان شریف نیز نقبی زده و نقدی وارد کرده است و در یکی از این کاریکاتورها، معلمی را نشان می‌دهد که با وجود استقبال از دانش‌آموز و دسته گلش به مناسبت روز معلم، دغدغه‌هایی از جنس معاش و معیشت در ذهن دارد، اما دانش‌آموز کم‌خبر از مشکلات معلم، با تبسم و با تمام وجود از مربی خود قدردانی می‌کند.
کاریکاتور دیگری که از اسوار در این روز‌ها در اردبیل به نمایش در آمده است، تصویرگر شغل دوم برخی معلمان عزیز است که اغلب بعد از بازنشستگی به مشاغلی همچون رانندگی تاکسی با سایر شغل‌ها مبادرت می‌ورزند تا کمک حالی برای امرار معاش آنها باشد.
این هنرمند می‌گوید: آثاری در موضوع تنظیف شهری و نقش شهروندان و شهرداری‌ها در آن را به شکل کاریکاتور آفریده است و به زودی برای فرهنگ‌سازی در این رابطه در نمایشگاهی در اردبیل به نمایش گذاشته خواهد شد.
اسوار افزود: متولد ۱۳۵۰ در روستای قره داغلو شهرستان پارس‌آباد هستم و از دانشکده علمی و کاربردی خبر اردبیل در رشته کارشناسی روابط عمومی و امور رسانه فارغ‌التحصیل شده‌ام، شغلم آزاد است و از سال ۷۰ کاریکاتور می‌کشم و درآمدی از این هنر ندارم بلکه به خاطر تعلق خاطر و عشق به این هنر به آن می‌پردازم.
وی بیشتر سوژه‌های اجتماعی، سیاسی، ورزشی و هنری کار می‌کند و آثارش در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز اردبیل و نشریات استانی بار‌ها منعکس شده است و پیشتر، آثاری از او با موضوع «اعدام نتانیاهو در آینده‌ای نزدیک» متاثر از جنایات و کشتار وحشیانه اسرائیل در غزه و فلسطین و همچنین کاریکاتوری با مضمون «نتانیاهو در دسترس» که به عملیات وعده صادق و زهر چشم سپاهیان دلاور از رژیم غاصب اشاره داشت، منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی