Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، در روزهای سرد و آلوده نیمه دوم سال، یکی از راهکارهای کاهش اثرات آلودگی‌ هوا استفاده از ماسک‌های تنفسی است. هدف از استفاده این ماسک‌ها جلوگیری از ورود ذرات آلاینده به دستگاه تنفسی انسان است. اما بخشی از ذرات آلاینده هوا ابعادی زیر ۲.۵ میکرون دارند که بخش عمده‌ای از آن‌ها به‌راحتی از ماسک‌های معمولی عبور می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه ماسک‌های تنفسی ارتقا یافته با لایه نانوالیاف می‌توانند جلوی عبور این ذرات میکرونی را بگیرند و از دستگاه تنفسی در برابر ریزترین ذرات و آلاینده‌‌ها محافظت کنند.

یک شرکت نانویی پس از دریافت گواهی‌نانومقیاس برای ماسک تنفسی جاذب گرد و غبار، تولید انبوه خود را آغاز کرد. این شرکت که در حوزه تولید ماسک سابقه‌ای ۲۰ ساله دارد، به تازگی توسعه فناوری ماسک‌های نانویی را آغاز کرده که پس از طی مراحل فنی برای اخذ گواهی‌ نانومقیاس، این نوع ماسک‌های نانویی را به تولید انبوه رسانده است.

بهمن عبدی، مدیرعامل یک شرکت نانویی گفت:در حال حاضر با ظرفیت تولید روزانه ده هزار ماسک کار را شروع کرده‌ایم و ظرفیت تولید تا بیست‌ هزار ماسک نانویی در روز نیز وجود دارد.

عبدی درباره توسعه بازار این محصول نانویی افزود: با توجه به سابقه‌ دو دهه‌ای در تولید ماسک، مشتریان زیادی در بازار داریم بنابراین برای فروش این ماسک‌های جدید مشکل بازاریابی نداریم، هرچند از ظرفیت‌های موجود نظیر شبکه‌های اجتماعی و فروشگاه‌های مجازی نیز برای معرفی این ماسک‌ نانویی استفاده می‌کنیم.

وی درباره مزیت‌های این ماسک گفت: ماسک‌های نانویی که شرکت ایمن ماسک آذر تولید می‌کند، می‌توانند ذرات آلودگی را با قدرت بیشتری جذب کند، دلیل این امر وجود نانوالیاف در ساختار این ماسک‌ها است. برای ایجاد نانوالیاف، پارچه را به یکی از شرکت‌های داخلی داده و فرآیند لایه‌نشانی نانوالیاف را برون‌سپاری کرده‌ایم. هر چند برای خرید دستگاه تولید نانوالیاف برنامه‌ریزی‌ها انجام شده و به زودی این دستگاه از یک شرکت ایرانی خریداری خواهد شد.

انتهای پیام/

169 / 159 تولید ماسک نانو آلودگی هوا ذرات آلاینده نانو الیاف فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تولید ماسک نانو آلودگی هوا ذرات آلاینده نانو الیاف فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»