Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کارگران که تعداد آنها حدود ۷۰ نفر بود خواستار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و همچنین بازگشت به کار نماینده کارگری این کارخانه شدند.

یکی از این کارگران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: از سال ۹۱ در این شرکت شاغل شده‌ام ولی بعد از گذشت هشت سال هنوز طرح طبقه‌بندی مشاغل اجرا نشده است.

سید مصطفی علوی افزود: طبق طرح طبقه‌بندی مشاغل، هرکس با توجه به سنوات خود، جایگاهی در شرکت دارد و حقوق او براساس آن، طبقه‌بندی و پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمام ممانعت‌ها برای اجرای طرح طبقه‌بندی از طرف مدیران عامل و هدلینگ زیرنظر بنیاد مستضعفان بوده است، گفت: گویا مسوولان بنیاد مستضفان در جریان اجرا نشدن این طرح قرار نگرفته‌اند زیرا درصورت مطلع بودن حتما اقدامی می‌کردند.

این کارگر افزود: مدیرعامل پس از پیگیری‌های اسماعیل شاعیدی نماینده کارگری کارخانه برای مطالبات به حق کارگران از جمله طرح طبقه‌بندی مشاغل، دستور اخراج و ممانعت حضور او در کارخانه را به حراست داده است.

وی خواستار رسیدگی رییس بنیاد مستضعفان به این مشکل شد و اظهارداشت: برخی کارخانه‌های دزفول از جمله گلستان طرح طبقه‌بندی مشاغل را اجرا کرده‌اند ولی کارخانه دوده صنعتی فام دزفول هنوز اقدامی در این راستا انجام نداده است.

علوی با اشاره به پاسخ مسوولان کارخانه درخصوص مطالبه کارگران افزود: ابتدا گفتند این طرح اجرا نمی‌شود ولی اکنون می‌گویند کارگروهی در تهران این موضوع را پیگیری می‌کند ولی درنهایت نماینده کارگران را از کارخانه اخراج کردند.

وی با بیان اینکه کار در کارخانه دوده صنعتی فام سخت و زیان‌آور است، گفت: اگر قرار است طرح طبقه‌بندی طبق قانون و آنگونه که باید، اجرا نشود فایده‌ای ندارد چون کارگران در فضای آلوده و سمی در حال فعالیت هستند.

این کارگر با تاکید بر لزوم حضور نماینده کارگران برای تهیه طرح طبقه‌بندی مشاغل افزود: صنعت دوده صنعتی از آلوده‌ترین صنایع دنیا است و فقط چهار کارخانه از این نوع در ایران وجود دارد.

یکی دیگر از کارگران نیز اظهارداشت: نماینده کارگران از رزمندگان دفاع مقدس، تحصیل کرده و مورد اقبال کارگران بوده و همواره برای تحقق مطالبات کارگران تلاش کرده است.

وی افزود: تصمیم مدیرعامل مبنی بر عدم حضور نماینده کارگران در کارخانه باعث اعتراض کارگران شده و هنوز هیچ‌کدام از مسوولان کارخانه پاسخ یا دلیل قانع کننده‌ای برای این اقدام نداده است.

وی با بیان اینکه کارگران، اخراج نماینده خود را آغازی بر تعدیل نیرو در کارخانه می‌دانند، گفت: بحث تعدیل ۴۰ نفر به نماینده کارگران اعلام شده و چون از کارگران دفاع کرده اکنون قصد حذف او را دارند.

این کارگر افزود: تجمع امروز کاملا خودجوش بوده و در راستای حمایت از نماینده کارگران کارخانه و اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل انجام شده است.

وی گفت: اگر مسوولان کارخانه تضمین دهند که کسی اخراج نمی‌شود کارگران بر سر کار خود باز می‌گردند.

کارگران مطالبات خود را قانونی پیگیری کنند

منصور ایسپره مسوول حراست کارخانه دوده صنعتی فام دزفول نیز در جمع کارگران گفت: کارگران به جای تجمع مقابل کارخانه مطالبات خود را از طریق قانون و اداره کار پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه اخراج نماینده کارگری به هیچ‌وجه مورد تایید نیست، افزود: نماینده کارگری اگر هم اخراج شده می‌تواند موضوع را از طریق مراجع قانونی و شورای کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دزفول پیگیری کند.

ایسپره با تاکید بر اینکه تجمع و توقف خط تولید روش درستی برای بیان مطالبات نیست، اظهارداشت: مشکل کارگران به طور قطع به مدیرعامل کارخانه منتقل می‌شود.

کارخانه تعدیل نیرو ندارد

سید حسن سادات نوری رییس امور اداری کارخانه دوده صنعتی فام دزفول نیز به خبرنگار ایرنا گفت: شاعیدی نماینده کارگری کارخانه بنا به دلایلی تعلیق از کار شده و اخراج نشده است.

وی با بیان اینکه با تجمع هیچ مشکلی برطرف نمی‌شود، افزود: نماینده کارگری می‌تواند اعتراض خود را از طریق اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دزفول پیگیری کند.

رییس امور اداری کارخانه دوده صنعتی فام دزفول اظهارداشت: هیچ برنامه‌ای برای کاهش تولید کارخانه یا اخراج و تعدیل نیرو در کارخانه نداریم.

وی با بیان اینکه تعلیق از کار نماینده کارگری تصمیم مدیرعامل است، افزود: این موضوع در هر شرکتی ممکن است اتفاق بیفتد و کارگر می‌تواند از طرق قانون موضوع را پیگیری کند.

این کارگران که تعداد آنها حدود ۷۵ نفر بود، کارگران نوبت صبح کارخانه بودند. مجموع کارگران کارخانه صنعتی دوده فام دزفول بیش از ۱۵۰ نفر است.

کارخانه صنعتی دوده فام دزفول فروردین ماه ۱۳۹۱ با ظرفیت تولید حدود ۲۰ هزار تن در سال در زمینی به مساحت ۱۱ هکتار در شهرستان دزفول به بهره برداری رسید.

مواد اولیه مورد مصرف در این صنعت، پسماند واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی و همچنین روغن قطران زغال سنگ است.

علاوه بر صنعت تایرسازی، صنایع قطعات لاستیکی دیگری همچون تسمه نقاله برای ساخت محصولات خود از مواد اولیه شرکت دوده صنعتی فام استفاده می‌کنند.

برچسب‌ها تجمع کارخانه دزفول سندیکای کارگری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجمع کارخانه دزفول سندیکای کارگری تجمع کارخانه دزفول سندیکای کارگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان امروز در مراسم تجلیل از کارگران نمونه واحدهای تولیدی و کارگاهها در گنبدکاووس گفت: مدت رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان از ۸۸ به ۱۶ روز کاهش یافته است و استان ما دراین حوزه رتبه سوم و در صدور آرای این بخش هم رتبه نخست کشور را دارد.

حسینعلی خواجه‌مظفری همچنین افزود : در یک سال گذشته ۸۱۵ کارگر به سبب حوادث ناشی از کار در کشور جان باختند که از این تعداد ۱۳ نفر از کارگران استان بودند.

او ادامه داد : در یکسال اخیر هفت هزار و ۵۸۷ مورد بازرسی از کارگاه‌های تولیدی گلستان توسط بازرسان این اداره کل و ادارات تابعه آن در شهرستان‌های این استان انجام شد که ۲ هزار و ۸۰۴ مورد آن از کارگاه‌های پرخطر بوده است.

او گفت : خوشبختانه این استان کمترین تنش کارگری در کشور را دارد و دریافت بیمه بیکاری آن هم روند نزولی به خود گرفته است.

او جمعیت کارگری گلستان را به همراه خانواده یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: همه تلاش و برنامه‌ریزی‌های این اداره کل در راستای حمایت کارگر و کارفرما و رعایت حقوق متقابل آنهاست.

وی همچنین ادامه داد: گلستان درحوزه اشتغال رتبه سوم کشور را دارد و این جایگاه از کاهش نرخ بیکاری و نیز افزایش ۲.۲ درصدی مشارکت اقتصادی استان، بدست آمده است.

دیگر خبرها

  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در کرمان بیش از ۲ برابر شده است
  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین