Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@04:20:34 GMT

رشد تولید ناخالص داخلی چین برابر کشور سوییس است

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۰۱۷۸

رشد تولید ناخالص داخلی چین برابر کشور سوییس است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو بین المللی چین، تلویزیون «تی جی کام ۲۴» بزرگترین رسانه بازرگانی ایتالیا با شن هایی شیونگ رییس رادیو و تلویزیون مرکزی چین مصاحبه اختصاصی کرد. شن هایی شیونگ درباره تحولات رسانه ای، اقتصاد چین، تجارت چین و آمریکا و مسأله هنگ کنگ به پرسشهای مجری پاسخ داد. 

شن هایی شیونگ هنگام اشاره به تحولات رسانه ای گفت در حال حاضر رادیو و تلویزیون مرکزی چین تنها یک نهاد سنتی پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی نیست، بلکه به رسانه ای جدید و درجه یک جهانی با تولید و پخش صوتی و تصویری با حق مالکیت معنوی تبدیل شده است 

شن هایی شیونگ درباره اقتصاد چین گفت: پیش بینی می شود رشد تولید ناخالص داخلی چین در سال جاری ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد باشد، این رقم برابر حجم کل سالانه لهستان یا سوئیس است. همچنین برآورد می شود ارزش کل تولید داخلی چین به ۱۰۰ هزار میلیارد یوان برسد که این به معنای میانگین سرانه ده هزار دلار است. این موضوع برای کشوری با جمعیت یک میلیارد و چهارصد میلیون نفری حائز اهمیت فراوانیست. 

رییس رادیو و تلویزیون مرکزی چین در اشاره به تجارت چین و آمریکا گفت: چین همواره صلح را گرامی می دارد؛ هدف از ایجاد جامعه بشری با سرنوشت مشترک، همکاری در چهارچوب معادله برد - برد است. روابط چین و امریکا پس از طی کشمکشهای کنونی تجاری باثبات و دراز مدت توسعه خواهد یافت. 

شن هایی شیونگ در پاسخ به این پرسش که ادعا می شود چین از طریق فناوری نسل پنج سعی در کنترل جهان دارد و آیا از این روست که امریکا علیه هوا وی اعلان جنگ کرده؟ گفت: این نگرانی برساخته آمریکاییهاست. آنها فکر می کنند کنترل شان بر جهان دچار چالش شده است. اما تا به حال در تجهیزات هوا وی در جهان هیچ «درگاه پشتی» یعنی به اصطلاح سامانه تحت کنترل بخش اطلاعاتی چین کشف نشده است. برعکس، کاشف به عمل آمده است که چنین «درگاه پشتی» در محصولات اپل و شرکتهای اینترنتی امریکا موجود و نصب شده است. لذا در واقع قصد آمریکا برای کنترل جهان است که دچار چالش شده است؛ یعنی چالشی که هوا وی، تنها یک شرکت چین موجب شده است؛ از این رو آنها تمام دستگاه و نظام یک کشور را برای مقابله با یک شرکت خصوصی چین بسیج کرده اند. به نظر من آمریکاییها به بیماری پارانویا مبتلا است. 

شن هایی شیونگ درباره مسأله هنگ کنگ گفت: به نظر من بسیاری گزارشهای رسانه های غربی در این باره منطقی نیست. برخی سیاستبازان و شخصیتهای آمریکا قصد دارند با سوء استفاده از فرصت اتفاقات هنگ کنگ توسعه چین را مهار کند، این کاملاً «اندیشه جنگ سرد» و نگران کننده است. 

وی افزود: مسأله هنگ کنگ با حمایت دولت مرکزی و کمکهای خاک اصلی چین حل می شود و مشکلی ندارد. ماکائو مثال خوبی است. بیستمین سالگرد بازگشت این منطقه به میهن به زودی فرا می رسد. اقتصاد این جزیره بسیار خوب است و بیش از ۸ برابر رشد کرده است. شهروندان و مقامات دولت ماکائو به آینده اعتماد کامل دارند. آنها معتقدند با تکیه بر خاک اصلی فرصتهای توسعه فراوانی به دست می آورند. به نظر آنها باید از نمونه هنگ کنگ درس عبرت گرفت و قدر صلح و آرامش را بیش از پیش دانست و در جهت آشوب و اغتشاش نرفت.

کد خبر 4801196

منبع: مهر

کلیدواژه: رادیو بین المللی چین چین تولید ناخالص داخلی ایران کیش توسعه منابع انسانی سازمان مدیریت صنعتی گروه خودروسازی سایپا همراه اول بانک ملت مشهد طراحی سایت رمز یکبار مصرف رمز دوم یکبار مصرف نمایشگاه تهران هوشمند فولاد مبارکه جراحی بینی هندوستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با این حال اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، معتقد است چنین محدودیتی تا حدودی منجر به رشد سرمایه‌ گذاری و تولید در صنعت لوازم خانگی شده است.ممنوعیت واردات لوازم خانگی حالا وارد ششمین سال خود شده است. این ممنوعیت که با هدف حمایت از تولید داخلی انجام شد، تاثیر چندان مناسبی در بازار، به‌ویژه رفع نیاز مصرف‌کنندگان نگذاشته است. چراکه بیشتر کارشناسان معتقدند ممنوعیت واردات لوازم خانگی در این مدت تنها باعث شکل‌گیری نوعی انحصار در این صنعت شد.

از جمله اینکه در این سال‌ها ‌تولیدکننده داخلی به تنها بازیگر میدان تبدیل شد و حق انتخاب از مصرف‌کننده ایرانی گرفته شد تا ناگزیر برای رفع نیاز خود ملزم به خرید محصولات داخلی شود.

گرچه به‌تازگی زمزمه‌هایی از آزادسازی واردات به گوش می‌رسد، اما به نظر می‌رسد تنها برخی از محصولات که در داخل کشور تولید نمی‌شوند وارد خواهند شد و امید چندانی به آزادسازی واردات انواع لوازم خانگی وجود ندارد.

با این همه، فعالان بازار این ممنوعیت را به فال نیک گرفته‌اند و می‌گویند این موضوع باعث شده است کیفیت محصولات داخلی افزایش پیدا کند.

افزایش سرمایه‌ گذاری پس از ممنوعیت واردات لوازم خانگی
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز توضیح داد: ممنوعیت واردات باعث شد تولیدکننده داخلی روی آن دسته از کالاهایی که در داخل کشور تولید نمی‌شوند سرمایه‌ گذاری کند و خط تولید آنها را راه بیندازد. از طرف دیگر استاندارد ضمانت‌نامه‌های محصولات داخلی نیز در پی این موضوع به‌روز شده است.

به اذعان او کیفیت کالاهای ایرانی حالا به حدی رسیده که مردم آن را پذیرفته‌اند و از آنها استفاده می‌کنند. همچنین میزان شکایات و نارضایتی از خدمات در اتحادیه، سازمان‌ها و ارگان‌های زیرمجموعه تقریباً به زیر یک درصد رسیده است.

این فعال صنفی با تاکید بر اینکه اطلاعی از احتمال آزادسازی واردات ندارد توضیح داد: باید برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود تا تاجری که هنوز سرمایه‌اش را از کشور خارج نکرده بتواند به صورت هدفمند کالایی را که در داخل کشور تولید نمی‌شود اما به آن احتیاج است یا تولید آن کالا به مقدار انبوه نرسیده و یا مشکلاتی در تولید وجود دارد به صورت قانونی وارد کند. در این حالت دولت می‌تواند عوارض آن کالا را بگیرد و مردم هم می‌توانند از محصولی استفاده کنند که خدمات پس از فروش دارد.

قیمت لوازم خانگی تغییر می‌کند؟
پازوکی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت محصولات داخلی افزایش پیدا خواهد کرد یا خیر گفت: وقتی فولاد که تولید داخل بوده افزایش 25 درصدی داشته و دلار برای تولیدکننده از 39 هزار تومان به 42 هزار تومان افزایش پیدا کرده است، به طور حتم تولیدکننده داخلی درصدد افزایش قیمت محصولاتش خواهد بود. حال اینکه با این افزایش موافقت شود یا خیر مشخص نیست.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی در ادامه درباره خدمات پس از فروش شرکت‌های داخلی و به‌روزرسانی استانداردهایشان توضیح داد: شرکت‌ها برای دریافت ورق و ارز نیمایی باید میزان فروش‌شان را در سامانه ثبت کنند، در نتیجه سریعاً محصول را برای مشتری نصب می‌کنند. البته از سال 97 که واردات ممنوع شد در کشور کم‌وکاستی‌هایی وجود داشت اما وضعیت رو به بهبود است. از خرداد سال گذشته شرکت‌های داخلی در حال به‌روزرسانی استانداردهایشان هستند و حالا شرکت‌هایی وجود دارند که کالا را پس از یک ماه تعویض می‌کنند و مبلغ را به مشتری بازمی‌گردانند.

بر اساس این گزارش ممنوعیت واردات لوازم خانگی طی سال‌های اخیر در این بازار انحصار ایجاد کرده است؛ با این همه اما موافقان ممنوعیت واردات لوازم خانگی معتقدند به دلیل تعدد تولیدکنندگان، برچسب انحصاری به بازار لوازم خانگی ایران نمی‌چسبد. با این حال شرایط برابری برای رقابت با تولیدکنندگان خارجی در بازار کشور فراهم نیست. از طرفی این ممنوعیت سبب شده لوازم خانگی قاچاق که در بیشتر مواقع کیفیت مطلوبی ندارند و تقلبی هستند، راه خود را به بازار کشور پیدا کنند و این موضوع تا به امروز تنها موجب ضرر مصرف‌کننده شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901766

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • ارتقای نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد