Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:16:07 GMT

قیمت طلا در سال ۲۰۱۹ رشد ۱۵ درصدی داشته است

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۰۵۷۳

قیمت طلا در سال ۲۰۱۹ رشد ۱۵ درصدی داشته است

تحلیلگران بین المللی بر این باورند که چشم انداز بازار طلا در سال ۲۰۲۰ میلادی تحت تاثیر رویدادهای سیاسی قرار خواهد داشت.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه تحلیلی investmentweek قیمت طلا در سال ۲۰۱۹ میلادی با رشد ۱۵ درصدی روبرو شده که این بهترین عملکرد در ۹ سال اخیر به شمار می رود.

بر اساس این گزارش نگرانی‌ها درباره رشد اقتصادی جهان، تنش‌های سیاسی و نگرانی‌ها درباره جنگ تجاری و خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تاثیر زیادی بر افزایش قیمت طلا در سال ۲۰۱۹ داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تشدید نگرانی‌های سیاسی و تجاری، قیمت هر اونس طلا در ماه سپتامبر به ۱۵۵۴ دلار رسید ولی با کاهش این نگرانی ها قیمت طلا اکنون به کمتر از ۱۵۰۰ دلار رسیده است.

تحلیلگران بر این باورند که چشم انداز قیمت طلا در سال ۲۰۲۰ نیز درخشان و روشن خواهد بود. نوسانات ارزش دلار آمریکا، مسیر نرخ بهره و شرایط سیاسی جهان می تواند از قیمت طلا حمایت کند.

کاترین دویل متخصص سرمایه گذاری موسسه BNY Mellon Real Return در این باره گفت: عوامل مختلفی بر قیمت طلا موثر خواهد بود، از جمله نرخ بهره واقعی، نگرانی نسبت به رکود اقتصادی و سیاست های پولی و مالی.

وی افزود: گرچه بازارهای جهانی اکنون تحت تاثیر سیاست های انبساطی پولی بانک‌های مرکزی قرار گرفته است اما باید تا ماه های نخست ۲۰۲۰ منتظر ماند و سیاست های پولی بانک‌های مرکزی بزرگ جهان را ارزیابی کرد آن هم در شرایطی که انتخابات آمریکا در پیش است.

کریس فورگان رئیس موسسه سرمایه گذاری Fidelity Multi Asset Open Range نیز بر این باور است که قیمت طلا در سال آینده تحت تاثیر ارزش دلار آمریکا، تحولات سیاسی و نرخ بهره واقعی قرار خواهد داشت.

لوکمن اوتونگا تحلیلگر ارشد Forex Time نیز گفت: قیمت طلا این پتانسیل را دارد که در سال ۲۰۲۰ به بیش از ۱۵۵۰ دلار برسد، البته اگر ریسک های سیستمی همچنان در بازار وجود داشته باشد. از سوی دیگر بهبود روابط آمریکا و چین و کاهش تنش های سیاسی می تواند قیمت طلا را تا ۱۳۰۰ دلار کاهش دهد.

شریدان آدمانس تحلیلگر موسسه The Share Centre نیز تاکید کرد: قیمت طلا تا ۱۲ ماه آینده به ۱۵۵۰ دلار خواهد رسید و حتی می تواند سطح مقاومتی ۱۶۰۰ دلاری را نیز لمس کند.

کارستن منکه تحلیلگر موسسه تحقیقاتی Julius Baer International گفت: قیمت طلا تا پایان سال آینده به ۱۵۷۵ دلار خواهد رسید. این رقم در سال ۲۰۲۱ نیز به ۱۶۰۰ دلار افزایش خواهد یافت. البته این در صورتی است که اقتصاد آمریکا با رکورد روبرو شود.

موسسه سرمایه گذاری ING نیز پیش بینی کرده است که قیمت طلا در سال ۲۰۲۰ به طور میانگین به ۱۴۸۰ دلار خواهد رسید.

کد خبر 401705

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قیمت طلا طلا نرخ طلا بانک مرکزي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید

صادرات محصولات کشاورزی ایران در پایان سال گذشته به ۶.۲ میلیارد دلار رسید که عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول واردات از ایران و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته افزایش ۸.۳ درصدی در وزن و رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشت‌، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است که به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است که در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 749641

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳
  • قیمت طلا، سکه و دلار در بازار چهارشنبه۱۲ اردیبهشت
  • برتری 3-0 بارسلونا مقابل لیورپول با بریس لیونل مسی (لیگ قهرمانان اروپا - 2019/5/1) / فیلم
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است