Web Analytics Made Easy - Statcounter

واشنگتن از شورای امنیت خواست، به دلیل عدم دستیابی طرف‌های سودان جنوبی به توافق بر سر اجرای توافق‌نامه صلح، تحریم‌ها علیه این کشور را تشدید کند. هم‌زمان مسکو خواستار اجتناب واشنگتن از سیاست تحریم‌ها شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، کلی کرافت، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد، اگر رهبران سودان جنوبی قادر به پیروی از مفاد اصلی توافق‌نامه صلح خود نباشند، شورای امنیت باید سیستم تحریم‌ها را با جدیت بیشتری دنبال کرده و تحریم‌های جدیدی بر این کشور اعمال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبران سودان جنوبی همدیگر را به تلاش برای سنگ‌اندازی در برابر پیشرفت و مخالفت با اعلام آتش‌بس متهم می‌کنند.

وی اضافه کرد: از بیانیه رهبران سودان جنوبی اطلاع یافته که بار دیگر در آن نسبت به تشکیل دولت متحد ملی تا اوایل ماه فوریه متعهد شده‌اند. واشنگتن و ملت سودان جنوبی امیدوار هستند که این بیانیه‌ها نتایج ملموسی در پی داشته باشد. اگر این بیانیه کاملا اجرایی شود، توافق‌نامه جاری می‌تواند برقراری صلح و ثبات را تضمین کند.

هم‌زمان، دیمیتری پولیانسکی، معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل از کرافت خواست از سیاست تحریم‌های یک‌جانبه اجتناب کند. وی گفت، پس از توافق سودان جنوبی بر سر طیف کاملی از موضوعات، نیاز خواهد بود که سیستم تحریم‌ها به منظور تطبیق آن با واقعیت‌های موجود بررسی شود. این مقام روس گفت، تحریم‌هایی برای صادرات برخی تسلیحات در مرحله خاصی با هدف اجرای ابتکارعمل امنیت منطقه‌ای اعمال شده است.

سالوا کر، رئیس‌جمهوری سودان جنوبی سه‌شنبه اعلام کرد، دولت سودان جنوبی و مخالفان به رهبری ریک مچار با تشکیل دولت وحدت ملی ظرف ۱۰۰ روز موافقت کردند.

سپتامبر ۲۰۱۸ گروه‌های درگیر سودان جنوبی توافق‌نامه نهایی صلح را در آدیس‌آبابا با حضور روسای جمهوری کشورهای نهاد بین دولتی توسعه- (ایگاد)، بلوکی متشکل از ۸ کشور شاخ آفریقا امضا کردند. این توافق بر دوره پیش از دوره انتقالی به مدت هشت ماه تصریح دارد و قرار است در این مدت زمان برخی اقدامات امنیتی، اداری و فنی لازم در راستای برقراری صلح انجام شود. با اعلام آغار به کار دولت انتقالی به مدت ۳۶ ماه دوره پیش از دوره انتقالی پایان یافته و انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در سودان جنوبی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سودان جنوبي آمريكا روسيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود

به روال دوره‌های گذشته مجلس شورای اسلامی دوره آموزشی تقنینی و نظارتی منتخبان دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی برای ارائه مباحث حقوقی، آیین‌نامه‌ای و پروتکلی مربوط به فرآیند‌های قانونگذاری و وظایف نمایندگی طی فردا و پس‌فردا (۱۲ و ۱۳ اردیبهشت) توسط معاونت اجرایی مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.

در این نشست دو روزه دوره‌هایی شامل آشنایی با قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام، سیاست‌های کلی قانون‌گذاری، آئین‌نامه داخلی مجلس، آشنایی با ساختار دیوان محاسبات، آشنایی با ابزار‌ها و ساختار‌های نظارتی مجلس، سازوکار‌های پشتیبانی پژوهشی از نمایندگان، مباحث کلیدی اقتصادی و... توسط متخصصان و حقوقدانان مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • مخالفت وزیر خارجه انگلیس با اقدام علیه سپاه
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟/ تعهداتی «با تاریخ، با امضا»!
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟