Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه پیشرفت رشته علوم اعصاب در کشور نیازمند کمک همه‌جانبه دولت است، گفت: برای تربیت یک دانشجوی PHD در رشته علوم اعصاب، باید حداقل ۲۰۰ میلیون تومان هزینه کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، شاهین آخوندزاده صبح امروز در هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی که در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد با بیان اینکه برای تربیت یک دانشجوی PHD در رشته علوم اعصاب، باید حداقل ۲۰۰ میلیون تومان هزینه کرد، گفت: مقالات پزشکی ایران در دنیا حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند و درحال حاضر کشور ما رتبه ۱۶ مقالات پزشکی در دنیا را دارد اما در رشته علوم اعصاب رتبه ۲۱ را داریم که بخشی از این مسئله ناشی از منابع محدود مالی برای هزینه کردن در این رشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران در رشته علوم اعصاب کشور برتر منطقه است و رژیم غاصب صهیونیستی نیز رتبه دوم را دارد، البته بسیاری از مقالات آنها در آمریکا تولید می‌شود.

قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، بر اهمیت ورود همکاران بالینی به تحقیقات رشته علوم اعصاب تأکید کرد و گفت: رشته علوم اعصاب موقعی پویاتر می‌شود که همکاران بالینی وارد این حیطه شوند.

وی با اشاره به محدودیت منابع مالی در تولید مقالات در حوزه علوم اعصاب، خاطرنشان کرد: علوم اعصاب، رشته‌ای است که دولت‌ها باید برای آن پول خرج کنند تا نتایج موثری در این زمینه حاصل شود.

انتهای پیام/4110/

منبع: آنا

کلیدواژه: بهداشت و درمان رشته علوم اعصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان آخرین وضعیت دریافت مجوز راه‌اندازی رشته پزشکی در واحد اهواز را تشریح کرد.

علی افروس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا پایان اردیبهشت‌ماه آخرین اکیپ بازرسی وزارت بهداشت، از امکانات دانشگاه آزاد خوزستان بازدید خواهند کرد تا مجوز نهایی جذب دانشجوی پزشکی عمومی صادر شود.

وی ادامه داد: تیم اعضای هیات علمی برای این رشته نیز در حال تکمیل است و در صورت تایید امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه توسط بازرسان، از ترم مهرماه در واحد اهواز دانشجوی پزشکی پذیرفته خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با اشاره به روند فراهم‌آوری امکانات مناسب آموزش پزشکی، گفت: تجهیزات آزمایشگاهی در وضعیت خوبی قرار دارند و البته نواقض جزئی هم وجود دارد که در حال رفع است. مرکز مهارت‌های پزشکی نیز در حال توسعه است. با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز توافق کرده‌ایم که برای آموزش بالینی دانشجویان از بیمارستان‌های آموزشی گلستان، سینا و... به صورت مشارکتی استفاده کنیم.

افروس عنوان کرد: مجوز مرحله اول دانشکده پزشکی برای رشته پزشکی است و در مرحله بعد، رشته‌های داروسازی و دندانپزشکی نیز اضافه خواهد شد. تنها منتظر مجوز نهایی وزارت بهداشت برای رشته پزشکی هستیم که تا پایان اردیبهشت‌ماه تعیین تکلیف خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند
  • امیرعبداللهیان روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟