Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، آفرین رحیمی رئیس مرکز ملی مطالعات اعتیاد در مراسم افتتاح مرکز منطقه‌ای درمان اختلالات ناشی از سوء مصرف موادمخدر اظهار کرد: راه‌اندازی مرکز ملی مطالعات اعتیاد در سال ۸۰ در جلسه اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر با حضور رئیس جمهور به تصویب رسید و در سال ۸۳ افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مرکز دو مسئولیت کاهش بار اعتیاد و مصرف موادمخدر از طریق تولید علم و توزیع آن در سطح کشور و کمک به افزایش دانش اعتیاد و کمک به پیشبرد آن در سطح جهان را برعهده دارد.

رحیمی ادامه داد: تولید راهنما‌ها و خدمات مبتنی بر شواهد، مشاوره با سیاستگذاران و برنامه‌ریزان کشور و آموزش‌های تخصصی، ارائه خدمات درمان اعتیاد و خدمات آزمایشگاهی در زمینه اعتیاد از جمله وظایف این مرکز است.

بیشتر بخوانید: اظهارات عجیب نایب رئیس مجلس/ پزشکیان: دولت خود موادمخدر را عرضه کند

رئیس مرکز ملی مطالعات اعتیاد تاکید کرد: کلینیک‌ها و آزمایشگاه‌های مختلف و برنامه آموزشی قوی داریم و بخش بین المللی مرکز منطقه‌ای درمان اختلالات ناشی از سوء مصرف موادمخدر فعالیت چشمگیری دارد.

وی با اشاره به ثبت محرمانه بیش از ۲ هزار مورد اعتیاد در مرکز منطقه‌ای درمان اختلالات ناشی از سوء مصرف موادمخدر بیان کرد: این مرکز به بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر آموزش تخصصی ارائه کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موادمخدر اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۱۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور در سال گذشته خبر داد.

دکتر سعید کریمی در آیین افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های درمانی که با حضور مدیران ارشد خراسان شمالی امروز، ۸ اردیبهشت ماه انجام شد، رویکرد کنونی دولت را توسعه عدالت در سلامت ذکر و عنوان کرد: کاهش فاصله مناطق محروم و برخوردار از رویکردهای وزارت بهداشت است و بدین منظور تدابیر مهمی را در حوزه رشد شاخص های بهداشتی مناطق محروم اتخاذ کرده است.

وی افزود: استان خراسان شمالی در تعالی نظام سلامت و توسعه عدالت در این حوزه به خوبی عمل کرده و بررسی رشد شاخص‌های مبین این موضوع است.

کریمی با اشاره به استراتژی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار، عنوان کرد: یکسان سازی تعرفه بخش دولتی و بخش خصوصی، پرداخت حق مقیمی به پزشکان، برداشتن سقف کارکرد پزشکان، اصلاح طرح قاصدک، کاهش مالیات پزشکان از جمله اقداماتی است که برای جان گیری بخش دولتی و رفع مشکلات مناطق محروم از جمله خراسان شمالی انجام شده است.

وی نیاز دست یافتن به توسعه یافتگی را داشتن برنامه و کارنامه ذکر و بیان کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی در دولت سیزدهم انقلاب بزرگی رخ داده است و در حوزه نیروی انسانی نیز عملکرد بسیار خوبی به ثبت رسیده به نحوی که سال گذشته ۲۰۰۰ پزشک عمومی و تعداد قابل توجهی پزشک متخصص و فوق تخصص در کشور توزیع شده است.

کریمی همه اقدامات انجام شده را ارزشمند خواند و گفت: اقدامات و دستاوردهای این حوزه در راستای تحقق رویکرد نظام سلامت بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم