Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@22:03:20 GMT

خادمی: مجلس «دولت‌ساخته» کارآمدی ندارد

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۱۳۷۴

خادمی: مجلس «دولت‌ساخته» کارآمدی ندارد

خبرگزاری مهر: هدایت‌الله خادمی با بیان اینکه برای مدیریت پیشرفت نیاز به سازماندهی و مدیریت قوی و انقلابی داریم، گفت: امروز به مدیرانی احتیاج داریم که بتوانند نظارت و کنترل قوی بر فعالیت‌های اقتصادی داشته باشند.

نماینده مردم ایذه در مجلس اظهارداشت: در بخش نظامی به دلیل نیاز‌های جدی کشور با مدیریت قوی و انقلابی و نظارت‌های شدید، پیشرفت قابل توجهی صورت گرفت، اما در بخش صنایع مردم مجبور به استفاده برخی از کالا‌های داخلی مانند خودرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش مدیران انحصار ایجاد کرده‌اند و اجازه هیچگونه رقابتی نمی‌دهند.

وی تأکید کرد: در مدیریت صنایع دفاعی اراده قوی برای پیشرفت وجود داشت، اما در بخش صنایع و اقتصاد این اراده قوی در مدیریت برای پیشرفت و توسعه وجود نداشته و ندارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص تغییر نگاه مردم و مدیران از غرب به توان داخلی اظهار داشت: متأسفانه دولت‌های ما همیشه ایستاده‌اند و رصد می‌کنند تا ببینند در کشور‌های اروپایی و آمریکایی چه کسانی روی کار می‌آیند و نگاه آن‌ها نسبت به ما چگونه است. فارغ از غرب و شرق باید نگاهمان به توانمندی‌های داخلی باشد تا بتوانیم برای پیشرفت خود اقدام کنیم، البته نیاز نیست که ما همه کالا‌ها و مواد موردنیاز را بسازیم، اما باید کالا‌هایی را تولید کنیم که بتوانیم آن را به تولید انبوه رسانده و صادر کنیم.

خادمی افزود: مردم امروز علاقه دارند که کالای داخلی تولید و صادر شود تا فرزندانشان سر کار بروند و به امنیت شغلی و امنیت روانی برسند. مشکل این است که دولت‌های ناکارآمد چنین اراده‌ای ندارند.

وی با بیان اینکه اگر مجلسی منطبق با برنامه‌ها کار نکند، نهاد قوی برای برخورد با دولت وجود ندارد، تصریح کرد: مجلس باید عملا نهاد ناظر بر دولت باشد، اما متأسفانه طی سال‌های اخیر شاهد بودیم که دولت‌ها کاندیدا‌های موردنظر خود را به مردم معرفی می‌کنند و این افراد به مجلس راه می‌یابند و در واقع مجلس به حیاط خلوت دولت تبدیل می‌شود، بنابراین نظارت قوی وجود ندارد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس افزود: متأسفانه مدیران ما آلوده به فساد اقتصادی شده‌اند. افرادی که آلوده به فساد اقتصادی هستند نمی‌توانند مدیریت قوی و انقلابی داشته باشند و در راستای توسعه و پیشرفت کشور قدم بردارند. مدیران فاسد تلاش دارند تا اموال بیت المال را برای خود تصرف کرده و در این راستا برنامه ریزی می‌کنند. برای اختلاس از بیت المال تلاش می‌کنند تا اطرافیان خود را نیز آلوده به فساد کنند، زیرا در چنین فضایی می‌توانند به فساد اقتصادی خود ادامه دهند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: با توجه به ناکارآمدی دولت، احتمالا در مجلس یازدهم جریان مقابل دولت رأی خواهند آورد. مردم هیچ گاه به آقایان حامیان دولت که هیچ برنامه‌ای برای آینده ندارند و هیچ اقدامی در مجلس دهم انجام ندادند رأی نخواهند داد. این افراد از اعتماد مردم سوءاستفاده کردند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهارداشت: امیدواریم مردم نمایندگانی کارآمد، پاکدست، توانمند و شایسته را برای مجلس آینده انتخاب کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده مجلس خادمی پیشرفت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۱۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما، چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

به گزارش صدای ایران از ایلنا،نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آنهایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ اینها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها