Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید جواد حسینی چهارشنبه در گردهمایی کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان افزود: ۲۴ هزار معلم در کشور وظیفه آموزش به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش به دنبال فراگیری و مناسب‌سازی فضای آموزشی برای تلفیق دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و عادی است.
حسینی تصریح کرد: تحقق رویکرد تلفیق به جای تفکیک در آموزش به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدرسه‌های عادی نیازمند پیش‌نیاز و آموزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: سه کتاب به منظور آموزش به دانش آموزان عادی در برخورد با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، سه کتاب برای آموزش خانواده‌ها، ۱۱۹ کتاب در زمینه مناسب‌سازی و ۶۰ برنامه آموزشی تهیه شده است.
وی خاطرنشان کرد: رعایت اصل تطابق و همسان‌سازی در کنار تفاوت موجب شکوفایی استعدادها و در نتیجه توسعه و پیشرفت کشور می‌شود.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اضافه کرد: ۳۰۰ دانش‌آموز با نیازهای ویژه در دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل هستند که این امر نشان دهنده ظرفیت این قشر از جامعه است.
معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: 50 مدرسه "اوتیسم" در کشور وجود دارد و در استان سمنان نیز یک مدرسه ساخته می‌شود.

وی در دیدار با استاندار سمنان هم گفت : طرح رتبه‌بندی 30 هزار تن از معلمان برای افزایش‌انگیزه‌ و ارتقای کیفیت آموزشی اجرا می‌شود.

 حسینی افزود: وزارت آموزش و پرورش ۹۰۰ هزار نیروی انسانی دارد که از این تعداد ۷۰۰ هزار نفر معلم و بقیه اداری هستند.
وی با بیان این که ،  طرح رتبه‌بندی به معلمانی که زیر ۲ سال سابقه کاری دارند، اجرا نمی شود، افزود : با اجرای این طرح حقوق معلمان بین ۲ میلیون تا هفت میلیون ریال افزایش می یابد.
 رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: سه مدرسه برای دانش آموزان با نیازهای ویژه در سه شهرستان سمنان، شاهرود و ایوانکی ساخته می‌شود.
حسینی کیفیت آموزشی استان سمنان را مطلوب ارزیابی کرد .
معاون وزیر آموزش و پرورش به منظور افتتاح مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده‌های دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و شرکت در گردهمایی و تجلیل کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه آموزش و پرورش استثنایی در سفر یک روزه به استان سمنان سفر کرد.
یک هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز با نیازهای  ویژه در استان سمنان وجود دارد.

برچسب‌ها سمنان آموزش و پرورش دانش‌آموزان مدارس استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان آموزش و پرورش دانش آموزان مدارس استثنایی سمنان آموزش و پرورش دانش آموزان مدارس استثنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم