Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در خاورمیانه در خصوص جنایات عربستان سعودی و متحدانش در یمن گفت: بیش از ۲۴ میلیون نفر از ۳۰.۵ میلیون نفر جمعیت یمن برای ادامه حیات به کمک‌های بشردوستانه نیازمندند. ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سارا الذوقری، سخنگوی کمیته بین المللی صلیب سرخ در خاورمیانه طی گفت‌وگویی با شبکه پرس تی وی، به حملات عربستان سعودی و متحدانش علیه مردم غیرنظامی یمن و نیز وخامت اوضاع یمنی ها اشاره کرد و گفت: جنگ و درگیری تمامی جنبه های زندگی مردم یمن را تحت تاثیر قرار داده و دسترسی به دارو، بیمارستان، سوخت و مواد غذایی مورد نیاز برای گذراندن زندگی روزانه بسیار سخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در حال حاضر، تنها 51 درصد از بیمارستان های یمن مشغول به کار هستند و بیش از 165 بیمارستان و مرکز درمانی در خلال این جنگ، تخریب شده است. حتی بسیاری از پزشکان، پرستاران و دیگر نیروهای امدادرسان مورد حمله نیروهای سعودی و متحدانش قرار می گیرند و برخی از این پزشکان نیز بدون حقوق برای درمان زخمی ها کار می کنند.

سخنگوی کمیته بین المللی صلیب سرخ در خاورمیانه ضمن اشاره به موانع سد راه این نهاد برای ارسال کمک به مردم یمن گفت: ما به عنوان کمیته بین المللی صلیب سرخ در این کشور حضور داریم و تمامی تلاش خود را برای عرضه آب آشامیدنی، ارائه کمک های درمانی و خدمت‌رسانی به مجروحان به کار بسته‌ایم. کمیته بین المللی صلیب سرخ سالانه به میلیون ها نفر در یمن کمک می کند. ما علاوه بر ارائه تجهیزات پزشکی، تیمی از جراحان را نیز به کار گرفتیم تا زخمی ها را مداوا کنند. اما به خوبی می دانیم که این اقدامات، همانند قطره‌ای در دل یک اقیانوس است و باید از طریق راه حل سیاسی به این بحران پایان داد.

وی در خصوص نقشه راه کمیته بین المللی صلیب سرخ علی رغم تمامی مشکلاتی که با آن ها دست و پنجه نرم می کند، گفت: کشور یمن یکی از اولویت های اصلی این کمیته است چرا که در حال حاضر، بزرگ‌ترین بحران بشری را در این کشور شاهدیم. ما با چالش های متعددی در این کشور و با یک جنگ پیچیده مواجهیم. گروه های مختلفی در این درگیری حضور دارند و همین کار را سخت می کند. سهم صلیب سرخ نیز از این درگیری ها، از دست دادن چهار نفر از کارکنانش بوده؛ اما علی رغم همه این چالش ها، وضعیت وخیم انسانی در یمن موضوع مهم‌تری است و مردم این کشور به ما نیاز دارند.

الذوقری گفت: کمیته بین المللی صلیب سرخ، بدون همکاری با گروه های درگیر در این جنگ نمی تواند کاری از پیش ببرد. بنابراین، برای آنکه بتوانیم کمک های خود را به مردم برسانیم، باید با تمامی گروه ها در ارتباط باشیم. ما همواره از آن ها می خواهیم که از جنبه ارائه خدمات بشردوستانه به ما نگاه کرده و حساب ما را از سیاست جدا کنند چراکه مردم غیرنظامی از قبیل زنان و کودکان به شدت به ما نیاز دارند.

او عنوان کرد: روزانه افراد زیادی در یمن، نه به خاطر درگیری و جنگ، بلکه به دلیل مبتلا شدن به بیماری هایی همچون وبا جان خود را از دست می دهند. اگرچه کمیته بین المللی صلیب سرخ و چند نهاد دیگر گام هایی را برای جلوگیری از شیوع وبا برداشته‌اند، اما بیماری به شدت گسترش یافته و در کنار بیماری های دیگری همانند دیفتری، سرخک و غیره جان بسیاری از مردم بی گناه یمن را می گیرد.

سارا الذوقری، سخنگوی کمیته بین المللی صلیب سرخ در خاورمیانه در خصوص وضعیت مردم نواز غزه گفت: مردم غزه با مشکلات اقتصادی زیادی مواجه‌اند و طبق آخرین گزارش ها، حدود 70 درصد از فارغ‌التحصیلان و جوانان در این منطقه، بیکار هستند. همچنین محدودیت های جدی در انتقال مواد غذایی به این منطقه وجود دارد و حتی افراد ما هم نمی توانند به راحتی به نوار غزه وارد شوند.

وی ادامه داد: به دلیل حملات رژیم صهیونیستی، تعداد مجروحان در این منطقه روز به روز در حال افزایش است و متاسفانه نمی توانیم خدمات درمانی و داروهای خود را به دست مردم غزه برسانیم. بسیاری از مجروحان که بیشتر آن ها کم سن و سال هستند، از قطع عضو رنج می برند و این مسئله به طور جدی بر زندگی آن ها تاثیر گذاشته است. ما در کمیته بین المللی صلیب سرخ سعی داریم تا به این افراد کمک کنیم و علاوه بر اهدای اعضای مصنوعی، برنامه های اجتماعی همانند مسابقات ورزشی را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم.

الذوقری در پایان گفت: یکی دیگر از پروژه هایی که در مناطقع اشغال و همینطور غزه دنبال می کنیم، تسهیل ملاقات خانواده های فلسطینی با فرزندان، همسران و بستگان‌شان در زندان های اسرائیل است. حدود 6 هزار فلسطینی در زندان های اسرائیل حضور دارند و ما به عنوان کمیته بین المللی صلیب سرخ، تلاش می کنیم تا ملاقات بین خانواده ها و زندانی ها راحت‌تر انجام شود.

یمن| حملات توپخانه‌ای سنگین ائتلاف سعودی به الحدیدهیمن|توافق ریاض در مرز شکستی زودهنگامیمن|هشدار نیروهای مسلح به عربستان و امارات/ تاکید الحوثی بر شکست توافق ریاض



انتهای پیام/

R36447/P/S8,90/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "امارات" اخبار "عربستان سعودی" اخبار "یمن"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار امارات اخبار عربستان سعودی اخبار یمن اخبار امارات اخبار عربستان سعودی اخبار یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون

بارندگی‌های اخیر و سیلاب هایی که طی روزهای گذشته به وقوع پیوست جان دوباره‌ای به تالاب بین المللی‌هامون و منطقه سیستان داده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، در پی بارندگی های اخیر در منطقه و سیلاب های ورودی از همسایه بخش‌هایی از تالاب بین‌المللی هامون آبگیری شده و باعث رونق مجدد اما موقت گردشگری در منطقه سیستان شده است. 

مردمان سیستان بیش از دو دهه است که به دلیل خشکسالی های اخیر و بادهای 120روزه با انواع و اقسام بیماری های ریوی و چشمی دست و پنجه نرم می‌کنند و عملاً به دلیل عدم پرداخت حقابه سیستان از سوی کشور افغانستان سال‌های بسیار سختی را پشت می‌گذارند. 

این مردم همواره در فصول پربارش سال در انتظار بارندگی‌ها و نزول رحمت الهی هستند تا زمین تفتیده و خشکیده سیستان قدری طعم زندگی و آب را بچشد که در این سال‌ها اوضاع خیلی به کام آنها نبوده ولی باز هم از رحمت خداوند ناامید نیستند. 

ورود سامانه‌های بارشی در هفته‌ها و روزهای اخیر چه در داخل و چه کشور افغانستان بارش‎‌های خوبی را به همراه داشت که علیرغم ناملایمت هایی که طالبان در پرداخت حقابه داشته‌اند باز هم قدر ناچیزی از سیلاب سرریز شده سدهای این کشور وارد سیستان شده است. 

کیخا یکی از شهروندان سیستانی در این باره به خبرنگار ما گفت: درست است که سالهاست در این منطقه جز خاک و شن و ماسه و سختی چیز دیگری نداشته ایم اما باز هم حاضر به ترک خانه و کاشانه خود نیستیم اما از مسئولان و خصوصاً وزارت امور خارجه مطالبه جدی داریم که نسبت به دریافت حقابه ما از طالبان به صورت جدی عمل کند. 

وی ادامه داد: آب در سیستان به معنی زندگی و حیات است و اگر آب نداشته باشیم عملاً امکان زندگی کردن وجود ندارد و مسیولان باید به این مساله به خوبی واقف باشند و ذره‌ای از حق مسلم مردم سیستان در خصوص حقابه کوتاه نیامده و به هر نحوی که می‌توانند اقدام فوری داشته باشند. 

دهمرده، یکی دیگر از ساکنان منطقه سیستان نیز به خبرنگار ما اظهار کرد: آبی که امروز وارد منطقه سیستان شده است به هیچ وجه حقابه تالاب هامون نیست بلکه میزان حجم سیلاب غیرقابل کنترل از سوی طالبان و آبهای سرریز شده از سدهای کشور افغانستان است. 

وی ادامه داد: ما هرگز به این سیلاب راضی نمی شویم و تنها خواست و مطالبه ما دریافت منظم و کامل حقابه سیستان است تا بتوانیم همچون گذشته به کشاورزی و دامداری بپردازیم و این منطقه را مجدداً احیا کنیم. 

بازگشت زندگی به سیستان 

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان نیز اظهار کرد: سیستان ظرفیت‌های گردشگری بسیاری دارد و همه ساله در ایام نوروز نیز گردشگران داخلی و خارجی را میزبانی می‌کند اما به دلیل خشکسالی های اخیر دچار مشکلاتی شده است. 

علیرضا شه‌بخش افزود: خوشبختانه طی روزهای اخیر و به دلیل بارندگی و سیلاب هایی که شاهد بودیم قدری آب به این منطقه وارد شده و به نوعی باعث رونق گردشگری و شادمانی مردم شده است. 

وی ادامه داد: به دلیل آب ورودی به منطقه کوه خواجه، مسافران و گردشگران زیادی طی دو روز گذشته این نقطه را برای سفر و بازدید انتخاب کرده‌اند و از تماشای این صحنه ها که رو به فراموشی بود لذت می‌برند. 

به گفته شه‌بخش، آب ورودی ناشی از سیلاب‌ها که تحت هیچ شرایطی حقابه سیستان نیز محسوب نمی‌شود موجب آبگیری بخش هایی از تالاب هامون و اطراف کوه خواجه شده و صیادان با به آب انداختن توتن و قایق‌های خود که سالها خاک میخورد در حال خدمت‌رسانی به گردشگران هستند و گشت و گذار آبی را برای آنها مهیا کرده‌اند. 

میزبانی پایگاه ملی کوه خواجه از گردشگران 

معاون میراث‌فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان نیز گفت: همزمان با ورود سیلاب های سرریز شده از سدهای کشور همسایه و بارندگی های داخل کشور، بخش هایی از تالاب هامون که در محدوده پایگاه ملی کوه خواجه قرار دارد آبگیری شده و تصویری زیبا را برای مردم این منطقه به وجود آورده است. 

مجتبی سعادتیان افزود: در روزهای گذشته پایگاه ملی کوه خواجه پذیرای تعداد بسیار زیادی مسافر و گردشگر بوده که برای تماشا و استفاده کردن از زیبایی خدادادی به این منطقه سفر کرده‌اند. 

وی ادامه داد: تعداد ورودی مسافران به قدری زیاد بوده است که مردم برای رسیدن به کنار آب، تفریح و اینکه تنی به آب زده و یا از قایق سواری استفاده کنند ساعت ها در ترافیک جاده‌ای بوده‌اند اما باز هم این سختی را به جان خریده و خود را به آب رسانده‌اند. 

همه می‌دانند زندگی مردم و به طور کلی حیات در شمال استان سیستان وبلوچستان به آب بستگی دارد که به دلایل شرایط جوی و آب، سدسازی های کشور همسایه و عدم پرداخت حقابه این منطقه دچار خشکسالی های شدید شده است و همین میزان آبی که به دلیل سیلاب وارد تالاب هامون شده است خوشحالی را همراه آورده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم