Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:57:57 GMT

فراخوان ملی طراحی تندیس نشان مشهد منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۲۹۹۹

فراخوان ملی طراحی تندیس نشان مشهد منتشر شد

رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد روز چهارشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: "نشان مشهد" مدال - تندیس فاخری است که بطور سالانه به اشخاص حقیقی یا حقوقی برجسته در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری، اجتماعی، اقتصادی و یا هر شخصی که خدمتی ارزنده برای مشهد انجام داده و باعث اعتلای نام این شده‌، اعطا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
محمد مصحفی افزود: علاقه‌مندان به طراحی این تندیس می‌توانند تا روز ۲۰ دی‌ ماه امسال طرح خود را با مراجعه به آدرس اینترنتی  art.mashhad.ir  ارائه، بارگذاری و ثبت کنند. 
وی ادامه داد: هیات داوران از میان آثار دریافت شده ۲۰ اثر را برای ارائه در نمایشگاهی که به همین منظور برپا می‌شود انتخاب خواهد کرد.

رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: همچنین پس از داوری نهایی، روز ۱۷ بهمن‌ ماه آتی به نفرات برگزیده طراحی "تندیس نشان مشهد" جوایزی اهدا می‌شود.
وی افزود: "دبیرخانه نشان مشهد" از هفته پیش فعالیت رسمی خود را آغاز کرده‌ است. این دبیرخانه برای شناخت نامزدهای اعطای نشان مشهد علاوه بر کارگروههای شناسایی، از شوراهای اجتماعی محلات نیز درخواست کرده در معرفی افراد واجد شرایط، دبیرخانه نشان مشهد را یاری دهند.
مراسم اهدای نشان مشهد اسفند ماه آتی برگزار خواهدشد.

برچسب‌ها اجتماعی شهرداری مشهد مشهد فرهنگی طرح گرافیکی خراسان رضوی طراحی فراخوان جذب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی شهرداری مشهد مشهد فرهنگی طرح گرافیکی خراسان رضوی طراحی فراخوان جذب اجتماعی شهرداری مشهد مشهد فرهنگی طرح گرافیکی خراسان رضوی طراحی فراخوان جذب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت

جشنواره‌ها عموما عامل انگیزشی بسیار قوی برای تولیدکنندگان آثار رسانه ای، هنری و پژوهشی هستند که این تولید کنندگان تلاش دارند تا علاوه بر محک خود در بستر جشنواره با تنوع تولید و اندیشه و دیدگاه‌های متفاوت نیز در موضوعات مورد علاقه خود بیشتر آشنا شوند و بر وجوه آموزشی موجود در جشنواره‌ها در کنار مباحث رقابتی توجه دارند.

امروز، معاونت صدای رسانه ملی به مأمن و مرکز مهم در زمینه مستندسازی تبدیل شده و حامی جدی مستندسازان است. مروری بر آثار ارائه شده در این دوره از جشنواره پژواک و اذعان داوران در این عرصه به خوبی اثبات می‌کند بسیاری از برنامه سازان پیشکسوت و جوان در حوزه مستندسازی آثار فاخر و تأثیرگذاری را ساخته و به سراغ سوژه‌های ناب برای مستندسازی رفتند. 

جشنواره مستند رادیویی پژواک محملی شده تا قالب مستندسازی در رادیو احیا شود و مستندسازان رادیویی در فضایی سالم با یکدیگر رقابت کنند. همچنین در سایر شبکه‌ها نیز فضای مناسبی برای پخش آثار شاخص و برتر مستند ایجاد کرده است. نتیجه این است که امروز، برنامه‌های مستندمحور رادیو، پرشنونده هستند و به واسطه رادیو، مستند‌ها جایگاه ویژه‌ای نزد ذائقه مردم یافته است.

از سوی دیگر جشنواره پژواک فرصتی فراهم کرده تا مردم هم در این جشنواره سهمی داشته باشند. هدف از این بخش، افزایش تعامل میان برنامه سازان و مخاطبان و از سوی دیگر شناسایی افراد مستعد در این حوزه است. همچنین آثار قابل داوری در بخش مردمی نسبت به دوره‌های گذشته به لحاظ کمی و کیفی رشد داشته و این نشان می‌دهد مردم علاقمند به این قالب از برنامه سازی هستند. ضمن این که در حوزه مردمی سعی شده گونه‌های راحت مستند (مستند روایی و گزارشی) گذاشته شود تا علاقمندان به این عرصه وارد میدان شوند. بخش مردمی جشنواره پژواک در راستای نگاه تحولی معاونت صدا مبنی بر راه اندازی نهضت تولیدات مردمی است که این نگاه به جد دنبال می‌شود.

در واقع ایجاد فضای تعاملی میان مردم و مستندسازان و احترام به نظر و علاقه شنوندگان رادیو هم از دیگر مزیت‌های این رویداد است. جشنواره مستند پژواک نیز همچون بسیاری دیگر از جشنواره‌های رادیو با مشارکت عموم مردم برگزار می‌شود. به این ترتیب که برای همه مردم این امکان فراهم شد تا بهترین فیلم‌های مستند از نگاه خود را انتخاب و در این جشنواره شرکت دهند. بدون تردید نظرات مردمی نیز به تقویت فعالیت رادیو در زمینه تولید و پخش آثار مستند کمک می‌کند. 

از سوی دیگر دوری از کلیشه‌های رایج، خلق و اجرای طرح‌های نو، تحولی عمیق در محتوا و اضافه شدن بخش‌های ویژه همچون وعده صادق و... حاصل توجه جشنواره پژواک در سومین دوره است.

مراسم افتتاحیه این جشنواره همزمان با سالروز ۸۴ سالگی رادیو برپا شد و برگزیدگان بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر، مشاغل و مستندنگاری اعلام شدند. اکنون که به روز‌های اختتامیه نزدیک می‌شویم، قرار است برگزیدگان راویان حقیقت در بخش‌های اصلی، ویژه و مردمی اعلام شود و تندیس‌های طلایی در دستان راویان حقیقت در رادیو قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه منتشر شد
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • تکرار هتک حرمت قرآن توسط زن سوئدی
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی «سفینة‌النجاة» منتشر شد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت