Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، رضا الفت‌نسب که در برنامه پایش حاضر شده بود، درباره رمز دوم پویا گفت: با توجه به زیرساخت‌هایی که آماده نشده یک اتفاق بدی در انتظار کسب‌کارهای آنلاین است.

فعال‌شدن ۱۵ درصدی رمز دوم پویا

وی ادامه داد: طبق آمار تا امروز نزدیک به ۱۵ درصد از افرادی که رمز دوم دارند، رمز دوم پویای خود را فعال کرده‌اند، یعنی معادل ۷۰ تا ۸۰ درصد از کسانی که رمز دوم دارند، این کار را انجام نداده‌اند و این برای ما خیلی خطرناک است و اینکه چرا انجام نداده‌اند، جای بحث و سوال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصور می‌کنیم که زیرساخت‌ها آماده نیست، هر بانکی برای خودش اپلیکیشنی دارد، مردم را عادت داده‌ایم که کارت‌های مختلف داشته باشند و باید به بانک‌ها مراجعه کنند. خیلی‌ها در این چند روز برای رمز دوم پویا مراجعه کردند اما متاسفانه نتوانستند کاری انجام دهند.

انتقاد از روند اجرایی طرح رمز دوم پویا

الفت‌نسب با بیان اینکه رمز دوم پویا، طرح خیلی خوبی است که فکر می‌کنم خیلی بد دارد اجرا می‌شود، افزود: اکنون ما روزانه حدود ۱۵ میلیون تراکنش پرداختی آنلاین بر دستگاه‌های پرداخت و حدود ۱۰ میلیون تراکنش ussd داریم که در مجموع حدود ۲۵ میلیون تراکنش داریم که این طرح بر آن‌ها تاثیر مستقیم خواهد گذاشت.

وی با بیان اینکه معادل ۳۰ درصد مجموعه کاربران در ایران از تلفن‌های هوشمند استفاده نمی‌کنند و در روستاها و مناطق دورافتاده زندگی می‌کنند، اظهار کرد: این طرح خیلی مناسب است اما قبل از آن باید زیرساخت‌هایمان را آماده کنیم. شرکت واسطه‌ای تضمین نمی‌کند که پس از ۶۰ ثانیه این رمز تغییر کند و پیام به مخاطب ارسال شود.

او با انتقاد از اصرار بانک مرکزی بر اینکه این طرح تا یک دی اجرایی شود، گفت: در این زمینه درخواست تعویق در اجرای این طرح دارم، به خاطر اینکه فضا آماده نیست.

پیشنهاد آغاز طرح رمز دوم پویا از تراکنش‌های بالای ۲۰۰ هزار تومان

الفت‌نسب در پاسخ به اینکه آیا با کلیت این طرح مشکل دارید، گفت: خیر با اصل موضوع مشکلی ندارم بلکه مردم را باید با این طرح آشنا کنیم، آن کسی که گوشی هوشمند ندارد، چه فکری برای آن شده است؟ ما درخواست تعویق داریم تا بتوانیم فازبندی کنیم. می‌توانیم مثلا این طرح را از تراکنش‌های بالای ۲۰۰ هزار تومان آغاز کنیم.

وی ادامه داد: در فاز بعدی به مردم اطلاع بدهیم که رمز دوم را قطع نمی‌کنیم اما ریسک آن با خودتان تا بیایید رمز دوم پویا را فعال کنید. بگذارید مردم با این سیستم کار کنند، خودشان نسبت به این کار تمایل نشان می‌دهند و از آن طرف بانک مرکزی در این زمینه باید یک نرم‌افزاری را تولید کند تا در اختیار همه بانک‌ها قرار بدهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تراکنش بانکی رمز دوم رمز دوم پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

تسنیم در گزارشی نوشت: وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900150

دیگر خبرها

  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • آغاز اردوی تیم ملی کشتی فرنگی
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور