Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، در سپتامبر تاسیسات نفتی عربستان سعودی هدف حملات پهپادی و موشکی قرار گرفت که نیمی از تولید نفت این کشور را فلج کرد. از سوی دیگر اوپک و متحدانش ماه میلادی جاری با کاهش بیشتر تولید نفت در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ موافقت کردند.
دن برویت، وزیر انرژی آمریکا گفت: رویدادهای اخیر در عربستان سعودی و رویدادهای اخیر مربوط به اوپک هیچ کدام روی بازار مرتبط با آنها تاثیر چشمگیر یا فوق العاده‌ای نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما دیگر در معرض این نوع شوکهای قیمت که سابق بر این قرار داشتیم، نیستیم.
وزیر انرژی جدید آمریکا کندی رشد تولید نفت شیل آمریکا را کم اهمیت و موقتی قلمداد کرد و گفت دوران طلای شیل آمریکا هنوز به سر نیامده است. دن برویت اظهار کرد: رونق شیل کمک کرد آمریکا در سپتامبر به یک صادرکننده بزرگ نفت خام و محصولات نفتی تبدیل شود در حالی که یک دهه پیش، یک واردکننده بزرگ به شمار می‌رفت. حتی اگر روند رشد عرضه نفت شیل در سال میلادی آینده در منطقه پرمیان و نقاط دیگر به دلیل محدودیت هزینه شرکتهای حفاری نفت شیل به تقاضای سرمایه گذارانشان آهسته شود.
برویت که در ابتدای ماه میلادی جاری جانشین ریک پری شد، گفت: بهبود در فناوری حفاری به معنای آن است که شرکتها برای واکنش به نوسانات قیمت نسبت به گذشته آماده‌تر هستند و با توجه به موقعیت آمریکا به عنوان یک تولیدکننده بزرگ، قیمتها نوسان کمتری نسبت به سابق دارند.
وی گفت: یک ریسک برای رشد تولید و صادرات نفت آمریکا مربوط به الیزابت وارن و برنی ساندرز، نامزدهای دموکرات ریاست جمهوری هستند که قول داده اند حفاری به شیوه شکاف هیدرولیکی را ممنوع کنند. اگر آنها واقعا چنین قصدی داشته باشند با توجه به این که رونق نفت شیل میلیاردها دلار صرفه جویی برای مصرف کنندگان آمریکایی به همراه داشته است، برای اقتصاد آمریکا مخرب خواهد بود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، اگرچه مشعل سوزی یک مشکل مانده است اما عدم وجود زیرساخت لازم به این مشکلات کمکی نکرده است. حتی اگر بتوان گازهای استخراج شده در کنار نفت خام را جمع کرد، روشن نیست که چگونه می‌توانیم آنها را به بازار برسانیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران عربستان عربستان سعودی حملات پهپادی و موشکی اوپک آمریکا نفت خام نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۴۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!

بر اساس شنیده‌ها شرکت بهمن دیزل برای تولید و عرضه یک کامیونت 3.8 تنی برنامه‌ریزی کرده و بنا دارد این بار به سراغ تولید و عرضه کامیونت 3.8 تن برود و با این اقدام عملا سبد محصولات تجاری نسبتا سبک، سنگین و کشنده در اختیار بهمن دیزل خواهد بود و چنانچه این پروژه با موفقیت انجام شود، بهمن دیزل قطعه‌ دیگری از پازل تناژ باربری ایران را کامل کرده است. این محصول می‌توان پاسخ مناسبی برای بازار بارهایی با تناژ سبک باشد.

اکنون قالب حمل‌و نقل تجاری نسبتا سبک با وانت‌های شهری که حداکثر توانایی حمل کمتر از 900 کیلو را دارند، انجام می‌شود و در مرتبه بعدی کامیونت های 6تن و 8 تن و کامیون‌های فورس F210 (بهمن دیزل) با توانایی حمل حدود 10 تن هستند که نیازهای این حوزه را برطرف می‌کنند اما در فاصله وانت‌های 1.8 تنی با بارهایی در محدوده 4 تن تمهیدی اندیشیده نشده که خلا موجود خسارات هنگفتی به منابع محیط زیست، سوخت کشور وارد می‌کند چرا که در شرایط فعلی مصرف کننده ناچار است کامیون‌های بازه‌ی 10 تن را ناقص بارگیری شود. به همین دلایل می‌تواند ورود بخش خصوصی به تولید کامیونتی 3.8 تنی هوشمندانه و متناسب با نیاز بازار است. مدیران بهمن دیزل با ورود به این قسمت از بازار، قدرت‌نمایی خوبی خواهند داشت و تا سالیان سال یکه تاز این حوزه خواهند بود. 

دلایل زیادی برای استقبال بازار این محصول وجود دارد که مهمترین آن فرسودگی در این رده باربری است. محصولاتی که به عنوان وانت شناخته می‌شوند اغلب از نظر شاخص‌های فناورانه عقب افتاده‌ هستند و ایمنی بسیار پایینی نسبت به سلامت راننده و حفظ بار دارند. لذا تولید محصولی در این رده با ایمنی بالا و تکنولوژی روز، می‌تواند تحول خوبی در حوزه تجاری ایران باشد.

کشورهای توسعه یافته نیز با تمرکز بر تولید کامیونت‌های 3.5 تا 4 تن تلاش کردند حمل و نقل بارهای کم حجم و سبک را مقرون به صرفه کنند. به واقع در کشورهای پیشرفته، خودروهای پرمصرفی مانند وانت‌های کنونی کشور ما اجازه تردد ندارند و برای شرکت‌ها و بنگاه‌های تجاری تردد این خودروها غیراقتصادی است.

شرکت بهمن دیزل با تمرکز بر خلا بازار حمل و نقل ایران نقش قابل توجهی در حفظ منابع سوختی، بهینه کردن اقتصاد حمل و نقل باری شرکت‌های تولید و رانندگان و همین‌طور حفاظت از محیط زیست برداشته است؛ محاسبات دقیق کارشناسان گواهی می‌دهد که خلاهای موجود در باربری ایران و همینطور عقب افتادگی فناورانه خسارات زیادی به اقتصاد، سلامت و محیط‌زیست وارد می‌کند و ورود بخش خصوصی برای جبران این خلاها می‌تواند در کاهش این زیان‌ موثر باشد.

در خصوص کامیونت 3.8 تن و با توجه به اهتمام بهمن دیزل در به بکارگیری فناوری‌های روز می‌توان انتظار داشت این خودروی تجاری نیز از فناوری هشدار دهنده‌ حرکت بین خطوط LDWS و ESC و هشدار برخورد از جلو FCWS و ترمز اضطراری هوشمند AEBS و... بهره ببرند.

همچنین اگر اطلاعات این پروژه دقیق باشد، رانندگان و خریداران این کامیون 3.8 تنی می‌توانند امیدوار باشند این محصول نیز همچون F210 از تهویه و امکانات رفاهی مولتی مدیا برای راننده بهره‌ ببرد.

طبق شنیده‌ها، بهمن دیزل تا نیمه اول سال 1403 محصول 3.8 تنی خود را معرفی خواهد کرد و این محصول عضو دیگری از خانواده فورس خواهد بود. این شرکت سال قبل کامیون 12 تن با نام F210 را تولید کرد که از نظر فناوری، ایمنی و امکانات رفاهی تحولی در این رده باری بود.

دیگر خبرها

  • محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • کتاب «نقش ما» وارد بازار نشر شد
  • نظر مولر درباره حواشی هوینس-توخل: اهمیتی نمی‌دهم!
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!