Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@18:13:21 GMT

اجرای طرح «هاد» برای ۵ هزار دانش‌آموز شیرازی

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۴۵۷۳

اجرای طرح «هاد» برای ۵ هزار دانش‌آموز شیرازی

گروه اجتماعی ــ معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس از آغاز اجرای طرح «هاد» ویژه هدایت استعدادهای دانش‌آموزان در شیراز خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، فرهاد اسماعیلی، معاون آموزش متوسطه آموزش ‌و پرورش فارس امروز، 27 آذرماه در کارگاه آموزشی طرح آزمایشی «هاد» با حضور مدیران، دبیران و مشاورین مدارس منتخب شیراز گفت: هدف ما از اجرای آیین‌نامه هدایت تحصیلی در دوره اول متوسطه، کمک به انتخاب آگاهانه رشته‌های تحصیلی و شغلی توسط دانش‌آموزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تأکید سند تحول بنیادین بر تدوین نظام جامع هدایت تحصیلی در پایه نهم دوره اول متوسطه، گفت: در این آیین‌نامه، مبنای هدایت تحصیلی و شغلی دانش‌آموزان در پایه نهم، عملکرد تحصیلی دانش‌آموز است که در این مهم نقش والدین، مشاورین مدرسه، دبیران و مدیران نادیده گرفته ‌شده است.

اسماعیلی تأکید کرد: باید زمینه آگاهی دانش‌آموزان به نحوی فراهم شود که خودشان بتوانند رشته شغلی و تحصیلی را انتخاب کنند و در این امر مهم وظیفه ما شناسایی استعدادها، توانایی، رغبت‌‌ها و علاقه‌مندی دانش‌آموزان است که در محیط مدرسه روی می‌دهد.

وی هدایت تحصیلی دانش‌آموزان را مأموریت اصلی دوره متوسطه اول عنوان کرد و افزود: بر همین اساس و با الگو گرفتن از طرح شهاب، طرح هدایت استعدادهای دانش‌آموزان «هاد» باهدف ایجاد زمینه هدایت تحصیلی صحیح دانش‌آموزان و اولیای آن‌ها طراحی شد.

معاون آموزش متوسطه آموزش ‌و پرورش فارس گفت: در قالب این طرح و به کمک مدیران، معلمان و مشاورین مدارس منتخب شامل مدارس هیئت ‌امنایی، تیزهوشان، غیردولتی، عادی شهری و روستایی، زمینه شناسایی استعدادهای برتر حدود 5 هزار دانش‌آموز شیرازی فراهم می‌شود.

وی گفت: از سال قبل و با همکاری سرگروه‌های آموزشی، بنیاد نخبگان فارس و دانشگاه شیراز، ضمن برگزاری کارگاه‌های آموزشی با حضور دبیران متخصص، ابزار شناسایی این استعدادها نیز در قالب پرسش‌نامه‌های حاوی گویه‌های مختلف طراحی و آماده شد که دبیران را در شناسایی این استعدادها کمک می‌کند.

اسماعیلی با اشاره با اجرای آزمایشی این طرح برای اولین بار در 27 مدرسه منتخب از نواحی چهارگانه شیراز، گفت: اولین کارگاه آموزشی این طرح با حضور مدیران، دبیران و مشاورین مدارس منتخب متوسطه اول نواحی چهارگانه شیراز در حال برگزار است و با اصلاح و رفع نواقص، این طرح به سراسر کشور تعمیم داده خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش فارس یادآور شد: در دوره تأمین مدرس این طرح که باهدف اصلاح الگوی تدریس معلمان انجام می‌شود نیز دبیران مدارس منتخب حضور داشته و عناوینی همچون الگوهای تدریس، روش‌های تدریس خلاقانه آموزش داده می‌شود.

وی با بیان اینکه در شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان الگوی هوش‌های 9 ‌گانه گاردنر در نظر گرفته می‌شود، گفت: بر همین اساس معلمین به نحوی آموزش می‌بینند که در قالب روش‌های تدریس نوین و الگوهای تدریس فعال و خلاقانه خود، بتوانند در طول سال تحصیلی استعدادهای دانش‌آموزان را در حوزه یادگیری همچون هوش منطقی برای دبیران ریاضی، هوش طبیعت‌گرا برای معلمین تجربی، هوش هستی‌گرا برای دبیران معارف اسلامی، هوش درون فردی و برون فردی برای دبیران مطالعات اجتماعی، هوش کلامی برای دبیران ادبیات فارسی و ... که در آن تخصص کاری دارد شناسایی کنند.

اسماعیلی با اشاره به نظارت مستمر بر اجرای مطلوب این طرح در قالب کمیته‌های اجرایی و تخصصی و علمی شامل گروه‌های آموزشی، اداره دوره اول و دوم متوسطه، اداره سمپاد، مشاوره تحصیلی و انجمن اولیا و مربیان، گفت: از ویژگی‌های مهم این طرح اجرای آن با کمترین هزینه و بهره‌گیری از امکانات موجود است به‌نحوی ‌که همکاران ما در ساعات موظف خود در فرایند اجرای این طرح مشارکت دارند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۴۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد