Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@23:42:01 GMT

قطعه سازی که از طرح‌های پژوهشی حمایت می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۴۸۱۱

قطعه سازی که از طرح‌های پژوهشی حمایت می‌کند

بیستمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار ایران امسال میزبان شرکت‌های پژوهش محور است. در صنعت خودرو تنها مجموعه‌ای که این نمایشگاه حضور دارد گروه قطعات خودرو عظام است.

گروه صنعتی عظام در این نمایشگاه که از ۲۶ تا ۲۹ آذر ماه برگزار می‌شود دستاورد‌های ۲۰ ساله پژوهشی خود را در تحقیق و توسعه و تولید قطعات خودرو به نمایش گذاشته است تا علاوه بر معرفی دستاورد‌های بزرگ‌ترین مجموعه قطعه ساز داخلی، پژوهشگران را از ظرفیت‌های پژوهشی خود آگاه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گروه قطعه سازی عظام متشکل از ۱۲ شرکت تولیدی قطعات خودرو است که در بیست سال گذشته با سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی در صنعت خودرو بخش اعظمی از آن را به پژوهش در صنعت "های تک " اختصاص داده؛ قطب قطعه سازی کشور محسوب می‌شود.

میر غلامرضا مرتضوی مدیر گروه برق و الکترونیک گروه عظام درباره نگاه این مجموعه خودرو سازی به تولید قطعات پیشرفته خودرو و نقش پژوهش دربزرگ‌ترین هلدینگ قطعه سازی کشور می‌گوید:

درحال‌حاضر کارخانه‌های گروه عظام سالانه بیش از ۵۵ میلیون انواع قطعه و مجموعه قطعات خودرو را تولید می‌کنند که براین اساس سالانه بیش از ۹۴۰ میلیون شماره فنی با ۸۰ درصد داخلی‌سازی، تولید و تحویل خودروسازان و خدمات پس از فروش آن‌ها می‌شود.

مدیر شرکت سازه پویش یکی از ۱۲ شرکت زیر مجموعه هلدینگ عظام درباره آینده عظام می‌گوید: «هرروزی که از عمر تولید و کاری گروه عظام می‌گذرد، به‌همان میزان سطح خودکفایی در صنعت‌قطعه نیز افزوده می‌شود.

منصور میرزایی مدیر عامل هلدینگ عظام درباره اهداف و برنامه‌های بزرگ‌ترین مجموعه قطعه سازی کشور می‌گوید: گروه عظام به‌دنبال تولید قطعات های‌تک همچون کروزکنترل، فرمان برقی و ... در داخل کشور است. حضور در این نمایشگاه نشان می‌دهد R&D و پژوهش در صنایع "های‌تک" در بزرگ‌ترین مجموعه قطعه سازی کشور حرف اول را می‌زند.

مدیر عامل عظام با اشاره به دستاورد‌های پژوهشی این قطعه سازی افزود: «داخلی‌سازی قطعاتی همچون EMS و ECU که مدیریت موتور را برعهده دارند، فرمان برقی و تولید برخی دیگر از قطعات های‌تک را هدف قرار داده و برای آن پروژه تعریف کرده‌ایم و تولید این قطعات مهم اکنون دربرنامه‌های گروه عظام قرار گرفته است. درحال‌حاضر نیز قصد داریم تا جایی که داخلی‌سازی این قطعات با واردات دانش و تکنولوژی به‌داخل کشور مقرون‌به‌صرفه باشد، به‌سمت خودکفایی در این بخش حرکت کنیم.

منصور میرزایی با اشاره به این که گروه عظام قصد دارد تمام قطعاتی را که از لحاظ صرفه اقتصادی، برخورداری از دانش و تکنولوژی آن‌ها امکان تولید داخل را دارند به‌سمت داخلی‌سازی هدایت کند، اضافه کرد: «ما اکنون درمیز‌های تخصصی تعمیق ساخت داخل نیز شرکت کرده‌ایم و تاکنون نیز توانسته‌ایم هدف داخلی‌سازی را روی کمک‌فنر‌ها و کلاچ‌هایمان تا حدود ۹۰ درصد افزایش دهیم. همچنین درتولید دینام استارت هم به داخلی‌سازی ۹۵ درصدی رسیده‌ایم.»

وی ادامه داد: «به‌طور کلی از ۴۰۰ قطعه‌ای که در دینام استارت مورد استفاده قرار می‌گیرد، گروه عظام فقط شش‌قطعه را وارد و مابقی را به‌طور کامل در داخل تولید می‌کند.»

مدیر عامل عظام در باره اهداف بزرگ‌ترین مجموعه قطعه سازی کشور گفت: آمادگی این را داریم که نیازمندی‌های خودرو را به‌صورت ۱۰۰ درصدی تامین کنیم. حضور در نمایشگاه پژوهش راهی برای دریافت ایده‌های پژوهشگرانی است که صنایع الکترونیک و صتایع دانش بنیان فعالیت می‌کنند.

مدیر عامل عظام از همه پژوهشگران، دانشجوبان و محققان صنعت خودرو خواست تا با حضور نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی علاوه بر آشنایی با آخرین تکنولوژی بزرگ‌ترین مجموعه قطعه ساز کشور؛ دستاورد‌های خود را به این مجموعه معرفی کنند.

بزرگ‌ترین قطعه ساز کشور از ۲۶ تا ۲۹ آذر ۱۳۹۸ درنمایشگاه بین‌المللی تهران، سالن ۷، غرفه ۱۰ میزبان پژوهشگران و صنعت گران می‌باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پژوهش فناوری قطعه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۴۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: در پی راه اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

امیرحمزه خزایی، امروز(۱۳ اردیبهشت) در نشست خبری هفته بسیج سازندگی با اشاره به فعال بودن یک دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: این دهکده اقتصاد مقاومتی در زمینی به وسعت ۲۳ هکتار با ۲۲ واحد تولیدی زمینه اشتغال مستقیم ۱۵۰ نفر از افراد جویای کار را در استان فراهم کرده است.

 وی با اشاره به بازدهی خوب این دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه یادآور شد: دهکده های اقتصاد مقاومتی با هزینه ناچیز در اختیار افراد جویای کار قرار می گیرند و می توانند نقش مهمی در حل مشکل بیکاری در استان ایفا کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲۲۰۰ گروه جهادی سازماندهی شده دارد، گفت: در حال ثبت مشخصات گروه‌های جهادی در سامانه‌ای به نام سامانه اطلس هستیم تا بتوانیم خدمات گروه‌های جهادی را ساماندهی کنیم.

خزایی با بیان اینکه گروه های جهادی به سمت تخصصی شدن می روند، گفت: هم اکنون در استان ۴۸۰ گروه جهادی تخصصی با حدود پنج هزار عضو داریم که در پی توسعه گروه های جهادی  تخصصی در استان هستیم.

وی سپس با بیان اینکه در هفته بسیج سازندگی امسال حدود ۳۳۰ ویژه برنامه توسط نواحی و اقشار بسیج در استان اجرا خواهد شد، گفت: برپایی ایستگاه های صلواتی، اعزام بالغ بر ۲۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم، توزیع کمک های مومنانه، برپایی نمایشگاه های عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، افتتاح چندین پروژه آبرسانی و... از جمله برنامه های این هفته در استان خواهد بود.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۶۵ نفر از سوی مجموعه بسیج سازندگی استان برای دریافت تسهیلات ۲۳۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی از محل اعتبارت تبصره ۱۸ به بانک ها معرفی شدند، گفت: تاکنون ۱۴۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل خانگی و کارفرمایی در استان پرداخت شده است.

خزایی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳۴۱ پروژه عمرانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در استان کرمانشاه در دست اجرا قرار گرفته، گفت: در این مدت احداث ۲۰۰ باب منزل مسکونی با مشارکت کمیته امداد و بنیاد مسکن در استان کرمانشاه شروع شده که بالای ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و طی یکی، دو ماه آتی تحویل متقاضیان خواهند شد.

وی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون کار احداث هفت مجتمع آبرسانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در مناطق روستایی استان شروع شده، گفت: این پروژه ها پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی داشته و تا پایان اردیبهشت ماه بخش زیادی از آنها به اتمام خواهد رسد و مابقی پروژه ها هم تا اول تابستان به اتمام می‌رسند.

خزایی آسفالت ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی با مشارکت راهداری، توزیع بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان مناطق محروم، توزیع ۵۶ هزار بسته آموزشی و لوازم تحریر، توزیع بالغ بر ۱۰۰ هزار دست پوشاک و کفش، توزیع ۱۸۰۰ قلم اقلام دارویی و بهداشتی را از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی در استان از سال ۱۴۰۰ تاکنون عنوان کرد.

تشکیل ۱۵۰۴ صندوق قرض الحسنه اشتغالزا با عضویت ۴۸ هزار نفر در استان، ایجاد ۸۹ تعاونی توسط بسیج سازندگی، مشارکت در واکسیناسیون دام ها در ۱۰۹ نقطه از مناطق روستایی و عشایری از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی استان از سال ۱۴۰۰ بود که خزایی از آنها یاد کرد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • استقرار گروه‌ پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟