Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه مسلمانان همه از یک خانواده هستند و باید نسبت به هم احساس مسئولیت داشته باشند، گفت: همکاری کشورهای مسلمان برای مقابله با فشار قدرتهای بزرگ ضروری است.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور، حجت الاسلام والسلمین حسن روحانی که برای شرکت در اجلاس سران کوالالامپور به مالزی سفر کرده است، روز چهارشنبه در دیدار با ماهاتیر محمد نخست وزیر این کشورتاکید کرد: بسیاری از مشکلات مسلمانان بدلیل دخالت های آمریکا، نظیر تحریم علیه ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در دو سال گذشته زیر فشار تحریم های یکجانبه و ظالمانه بوده است، گفت: تحریم آمریکا علیه ایران با وجود قطعنامه 2231 سازمان ملل اجرا شده است و آمریکا بدون دلیل و بهانه از توافق برجام خارج شد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه آمریکا در تحریم علیه ایران بدلیل مقاومت مردم ناموفق بوده است، گفت: در 5 ماه گذشته برغم فشارهای حداکثری آمریکا، ما توانسته ایم وضع اقتصادی خود را بهتر کنیم.

روحانی با اشاره به اهمیت روابط با مالزی برای جمهوری اسلامی ایران، بر توسعه و تعمیق روابط با این کشور در همه زمینه ها تاکید کرد و افزود:  دو کشور باید همکاری های علمی و فناوری خود را گسترش دهند و حوزه های انرژی، صنعت و گردشگری، همکاری های دریایی، حوزه فناوری اطلاعات، می تواند عرصه های خوبی برای همکاری میان دو کشور باشد.

وی با بیان اینکه تحریم نمی تواند اراده ما را برای توسعه همکاری ها تحت تاثیر قرار دهد، افزود:  تهران و کوآلالامپور می توانند در عرصه های پزشکی که از تجربه بالایی برخوردار هستند، با یکدیگر مشارکت کنند.

رئیس جمهور با طرح پیشنهاد همکاری صنعتی دو کشور برای داشتن یک برند مشترک، تصریح کرد: منطقه آزاد جاسک در جنوب ایران برای همکاری و سرمایه گذاری مشترک آماده است.

روحانی با ابراز امیدواری به اینکه اجلاس سران کوآلالامپور برای حل مشکلات و مسائل کشورهای اسلامی مفید باشد، افزود: اینگونه اجلاس ها می تواند در حل و فصل مشکلات مسلمانان بویژه خاورمیانه موثر باشد.

وی با بیان اینکه در مسیر همکاری کشورهای مسلمان نباید مشکلی وجود داشته باشد، بر ادامه تلاش ها برای حل مشکلات ایرانیان مقیم مالزی و همچنین ضرورت برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور تاکید کرد.

نخست وزیر مالزی نیز در این دیدار با تاکید بر توسعه همکاری های دو کشور در همه زمینه ها، گفت: ایرانی ها مورد حمایت ما هستند و برای گسترش تجارت و همکاری میان دو طرف اراده جدی داریم .

ماهاتیر محمد با اشاره به تاثیر تحریم های آمریکا بر همکاری های تجاری دو کشور، گفت: برای افزایش دوباره همکاری های تجاری دو کشور تلاش می کنیم و برای همکاری در حوزه های علوم و فناوری آماده همکاری هستیم .

وی با بیان اینکه ما همواره تحت فشار قدرت های بزرگ بوده ایم ، گفت: تحریم غیر قانونی ایران برخلاف قوانین سازمان ملل را محکوم می کنیم.

نخست وزیر مالزی با بیان اینکه معتقدیم ایران برغم فشارهای آمریکا و اروپا مسیر خود را طی می کند، اظهار داشت: مدیریت فشار خارجی تجربه ایران است که ما نیازمند یادگیری آن هستیم.

ماهاتیر محمد در ادامه اجلاس سران کوآلالامپور را فرصتی برای تبادل تجربه میان کشورهای اسلامی دانست و افزود: ما روابط تجاری و اقتصادی خود را با ایران ادامه خواهیم داد.

وی تاکید کرد: شعار مالزی اتحاد و قدرت اسلامی است تا موجب پایداری در برابر دشمنان باشد و ما باید تبادل اطلاعات  تجربه خود را در زمینه های مختلف دنبال کنیم.

کد خبر 401783

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مالزی ایران حسن روحانی رئیس جمهور کوالالامپور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۵۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: همکاری ایران و آژانس تحت تاثیر آمریکا قرار نگیرد
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم