Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@15:24:12 GMT

حمایت نداجا از تولیدکنندگان و اصناف سیرجانی

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۵۶۸۷

حمایت نداجا از تولیدکنندگان و اصناف سیرجانی

نشست تخصصی فرماندهی آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش با تولیدکنندگان و اصناف شهرستان و در راستای حمایت از مصارف داخلی، اقتصاد مقاومتی و تامین منابع پایدار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سیرجان، نشست تخصصی فرماندهی آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش با روسای ادارات و اصناف شهرستان و در راستای حمایت از مصارف داخلی، اقتصاد مقاومتی و تامین منابع پایدار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده مرکز آماد و پشتیبانی نیروی دریایی مستقر در سیرجان گفت: ما مصمم هستیم تولیدات غذایی منطقه و شهرستان را در اولویت خرید از کارخانه یا مراکز تولیدات مواد غذایی و لبنی داشته باشیم و تمام مایحتاج نیروی دریایی ارتش را از این شهرستان تهیه کنیم.

ناخدا یکم علیرضا محمدی افزود: بخش مردمی اقتصاد که می‌تواند ایفاگر نقش ستون فقرات اقتصاد مقاومتی بوده و راهگشا شود از اهمیت خاصی برخوردار است و جان گرفتن تولید در کشور بی‌شک نیازمند شاخص‌هایی  است که باید مورد توجه قرار گیرد .

وی عنوان کرد: برای رونق بخشیدن به اقتصاد یک کشور، نتنها دولت‌ها موظفند که برنامه‌های اقتصادی سودبخشی داشته باشند، بلکه شهروندان هر کشور نیز مسئولیت‌هایی در قبال اقتصاد کشور و منطقه خود بر عهده دارند.

فرمانده مرکز آماد و پشتیبانی نیروی دریایی مستقر در سیرجان گفت: شهرستان سیرجان دارای کارخانه‌ها و مراکز تولیدی مواد غذایی فراوانی است که ما می‌توانیم با هدف تحقق حمایت از تولید داخل در شهر محل استقرارمان تمام امکانات و مایحتاج لبنی و غذایی را از برای تمام مراکز و پایگاه‌های دریایی جنوب از این شهرستان خریداری کنیم تا هم تولید کنندگان محصولشان به فروش برسد و هم هزینه‌های حمل و نقل کاهش یابد .

محمدی افزود: حمایت از تولید داخلی با خرید محصولات بومی و داخلی اقدامی است که شهروندان هر کشور می‌توانند برای رونق بخشیدن به اقتصاد داخلی انجام دهند، این حرکت امروزه با عنوان اقتصاد مقاومتی در منطقه مطرح می‌شود که حمایت از تولیدات داخلی شهرستان خواهد بود.

سهراب بهاءالدینی سرپرست فرمانداری سیرجان در این نشست اقتصادی هم گفت: فراهم کردن فرصت‌های این چنینی برای شرکت‌ها و صنوف شهرستان کار ارزشمندی است تا بتوانند کالاهای تولیدی خود را معرفی کنند و این اتفاق به نفع تولیدات شهرستان و زمینه‌ساز ایجاد اشتغال و تولید ثروت است .

وی افزود:  حتی کارگاه‌های کوچک هم می‌توانند تولیدات خود را در مناقصات معرفی کنند و از فرصت پیش آمده برای عرضه محصولات خود استفاده کنند.

بهاء‌الدینی تصریح کرد: ما در همه حوزه‌ها بدون توجه به تحریم‌ها موفق بودیم و در شهرستان سیرجان نیز توانمندی‌های تولیدی بسیاری از جمله امکانات تولید مواد غذایی و البسه وجود دارد که لازم است شرکت‌های فعال در این حوزه‌ها در مناقصات خرید نیروی دریایی شرکت کرده و موجب ایجاد اشتغال،  رونق تولید و ثروت شوند.

در این نشست که مسئولین مجامع امور صنفی، منطقه ویژه اقتصادی، گمرک و کشاورزی هم حضور داشتند مقرر شد شرکت‌ها و کارخانه‌های تولید مواد غذایی و خوراکی و همچنین البسه و کفش در راستای تامین موارد مورد نیاز نیروی دریایی پس از طی مراحل قانونی و شرکت درمناقصه اقدام کنند.

گفتنی است که تاکنون هم مایحتاج دو مرکز آموزش و آماد و پشتیبانی نیروی دریایی مستقر در سیرجان از استان‌های شمالی و مرکزی تهیه می‌شود و در صورت موفقیت این طرح مواد غذایی و البسه و تولیدات مورد نیاز مراکز دریایی شهرستان سیرجان و حتی پایگاه‌ها و مراکز دریایی جنوب و بنادر جنوب کشور از استان کرمان و شهرستان سیرجان تهیه می‌شود.

انتهای پیام/80016/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی سیرجان نیروی دریایی مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۵۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

«ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ. اچ. هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیر‌های تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • نارضایتی تولیدکنندگان در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد