Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن رحیم‌پور ازغدی ظهر امروز در همایش وحدت حوزه و دانشگاه که در مدرسه علمیه عباسقلی خان برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی حاصل وحدت حوزه و دانشگاه است در حال حاضر باید به سطحی بیندیشیم که نازل به تمدن سازی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بابیان اینکه انقلاب اسلامی در ابتدا نظام سیاسی را تغییر داد، خاطرنشان کرد: با ایجاد انقلاب اسلامی نظام‌های مختلف باید شکل گیرد چرا که انقلاب اسلامی با پیدایش خود تنها موانع نظام سازی اسلامی را بر طرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحدت حوزه و دانشگاه یعنی تقسیم‌کار در جهت تمدن سازی جدید اسلامی

وی افزود: در تمام علوم نگاه تمدنی باید داشت، اگر اجتماعی بیندیشیم باید در راستای خداوند شکل بگیرد ما می‌توانیم به روش‌های مختلف تمدن‌ها را انجام دهیم که اگر این‌ها ارتقا پیدا کرد علوم عقلی و غیره در سطحی برای پروژه واحد برای ایجاد تمدن جدید اسلامی تلاش می‌کنند.

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به اینکه با ایجاد نگاه تمدنی معیار، سطح و نمره دادن‌ها به رفتارهای نظام سازی فرق می‌کند، اذعان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه یعنی تقسیم‌کار در جهت تمدن سازی جدید اسلامی و حل مشکلاتی که جامعه نتوانست در طول 40 سال آن‌ها را حل کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: عزم تمدن سازی در حوزه و دانشگاه به‌طور عام وجود ندارد، مسئله اول اراده تاریخی در جهت خدمت به بشریت که شرط‌های درونی تربیت دینی و زمینه‌های بیرونی دارد.

وی ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام در راستای ایجاد تمدن اسلامی عزمی راسخ داشتند، با وهن نمی‌توان تبلیغ دین کرد به همین جهت نظام‌های آموزش و تبلیغی که قدرت ابلاغ ندارد کارآمد نیست.

رحیم‌پور ازغدی بابیان اینکه اگر از دین به‌نوعی صحبت می‌کنید که هیچ‌کس دشمن شما نیست به درد نمی‌خورد، عنوان کرد: اگر کسی هیچ‌کس علیه او نیست و برای هیچ‌کس خطر ندارد معلوم است با هیچ ظلم و فسادی در نیفتاده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: گاهی برخی فکر می‌کنند روحانی بودن این است مؤمن و کافر همه تأیید کنند این خلاف است عادل عارف اخلاقی دشمنان حق، دشمنش و دوستان حق هم دوستش‌اند و این سیره پیامبر و ائمه اطهار بود.

سیاسی‌ترین مذهب اسلام تشیع است

وی افزود: سیاسی‌ترین مذهب اسلام تشیع است تمام رهبران آن شهید شدند مگر بااخلاق کسی را می‌کشند مگر شاه هیئت‌های عزاداری راه نمی‌انداخت اما می‌گفتند اگر به شاه فحش دهید با شما برخورد می‌کنیم.

رحیم‌پور ازغدی خاطرنشان کرد: کسانی که الآن در وسط میدان فرهنگی و جهاد نباشند اگر در زمان امام حسین (ع) حاضر بودند همراه امام هم نبودند و در زمان قیام حضرت حجت (عج) هم نخواهند بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برخی فضاهای دوگانه، متذکر شد: در حوزه کاری خود کسانی می‌بینم در خصوصی چیزی می‌گویند و در جلسه خلاف عمل می‌کنند، این‌ها جزو مسؤولین هم هستند بیرون چیزی می‌گوید اما در شورا چیزی نمی‌گوید و بهانه مصلحت اندیشی می‌آورد.

وی به جلوداری طلاب در مسئله‌ها تأکید و ادامه داد: طلبه‌ای که آیه جهاد بخواند و جلو حرکت نکند به درد نمی‌خورد اگر جزو نیروهای جلودار نیست اما می‌خواهد جلودار باشد حداقل باید هدایت‌گر باشد.

رحیم‌پور ازغدی بیان کرد: حوزه و دانشگاهی که عزم راسخ نداشته باشد و به دنبال معذورات باشد نمی‌تواند تمدن سازی کند باید توکل کرد از هیچ‌کس و هیچ‌چیز نترسید و اقدام کرد.

حوزه‌ای که خود را در برابر مردم مسوول نداند اسلامی نیست

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، اذعان کرد: مگر لباس شغل و هدف است؟ دانشگاه و حوزه وسیله‌اند هدف اسلام توحید و عدالت است حکومت جمهوری اسلامی وسیله است هر میزان عمل کند مشروع و هر مقدار نتواند نامشروع است، ولی‌فقیه و رهبری هم هدف نیست ولی‌فقیه یعنی ولایت دین، همه مشروعیت حکومت، دین و دانشگاه مشروط به عمل به وظایف است.

وی ادامه داد: اقتصاد غیرعلمی و توسعه که درون آن علم و تجربه پاسخگو نباشد عقلانیت ندارد فراهم کردن این‌ها برنامه‌ریزی می‌خواهد، حوزه‌ای که خود را در برابر مردم مسوول نداند اسلامی نیست این که می‌گویند هنر برای هنر درست نیست عده‌ای می‌گویند فقه برای فقه دانشگاه می‌گوید پزشکی برای پزشکی این همان چیزهایی که علم نافع نیست.

رحیم‌پور ازغدی تصریح کرد: هیچ دین و آیین معنوی به‌اندازه قرآن یا یک‌صدم قرآن دعوت به عقل نکرده دیگر ادیان دعوت به جدا شدن از عقل می‌کنند در صورتی که قرآن از خود مردم و عقل مردم برای حل مشکلات و درک مفاهیم کمک می‌گیرد.

ماجرای گرانی بنزین شبیه شبیخون زمان جنگ بود

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، ابراز کرد: گاهی ولی‌فقیه صریح می‌گوید باشد یا نباشد که باید اطاعت کرد حتی اگر تشخیص مطابق میل ما نباشد غلط این است چیزی که ایشان موافقت کند شما مخالفت کنید گاهی بر اساس تحلیلی رهبری تشخیصی داده که ما آن را قبول نداریم آیا این حرام است؟

وی اظهار کرد: تصور اینکه رهبری گیر مردم کوفه افتاده و باید خط‌شکن باشیم این‌گونه نیست. نمی‌گویم ظلم به رهبری نشده اما این تصور که هر کار خواستیم بکنیم صحیح نیست و دو طرف آن افراط دارد.

رحیم‌پور ازغدی یادآور شد: کشور ما دشمن بسیاری دارد سرویس‌هایی سازمان‌دهی شدند که اوضاع را تعویض کنند پول بنزین را چرا قبل از گرانی به مردم نمی‌دهید مگر شبیخون مانند زمان جنگ به مردم می‌زنید که این‌گونه به‌جای توضیح دادن اظهار بی‌اطلاعی می‌کنید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به دعوت نشدنش به جلسات اخیر گفت: در اصل نباید این کار صورت بگیرد اما وقتی دعوت نکنند و بروم که راه نمی‌دهند، وظیفه شرعی من این است اگر رفتم حرف می‌زنم اگر دعوت نکنند وظیفه شرعی ندارم.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا

دکتر محسن اسلامی گفت، در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده در دور دوم معرفی شوند.

سرویس سیاست مشرق - سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در مصاحبه با مشرق گفت، در یازدهم اسفند (۱۴۰۲) انتخابات دوازدهم مجلس شورای اسلامی و ششم مجلس خبرگان رهبری برگزار شد. در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۴۵ منتخب معرفی شدند و قرار است در مرحله دوم انتخابات، در ۲۱ اردیبهشت امسال ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده دور دوم معرفی شوند.

دکتر اسلامی افزود، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه قم، رشت، آبادان و ملایر انتخابات به طور تمام مکانیزه برگزار شد. روند موفقیت آمیز برگزاری انتخابات الکترونیک دور اول، موجب شد ستاد انتخابات وزارت کشور به شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات الکترونیک در دور دوم در حوزه های بیشتر پیشنهاد بدهد. این شورا موافقت کرد، و مقرر شد در هشت حوزه از ۲۲ حوزه انتخابیه به صورت الکترونیک برگزار شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری حدود ۵۹ هزار شعبه اخذ رای در سراسر کشور دایر شد، گفت: مشارکت ۲۵ میلیون و بیست هزار و ۹۶۲ نفر با ۴۱ درصد مشارکت بوده است. ترکیب جنسیتی ۴۸ درصد زن و ۵۲ درصد مرد بود. یازده درصد با شناسنامه و ۸۵ درصد با کارت ملی، سه درصد با گواهینامه، یک درصد با کارت پایان خدمت و حدود ۴۵ هزار و ۲۶۱ نفر با گذرنامه رای دادند.

دکتر اسلامی افزود، در دور دوم انتخابات ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است. حوزه های تبریز، آذر، اسکو، شبستر و میانه از استان آذربایجان شرقی. در استان اردبیل پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز. در استان اصفهان حوزه انتخابیه سمیرم و لنجان و در استان البرز حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس. در استان تهران، حوزه انتخابیه تهران، ری ، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس، ورامین، پیشوا و قرچک. در استان خراسان جنوبی در حوزه های انتخابیه بیرجند، درمیان و خوس. در استان خراسان رضوی حوزه های مشهد و کلات. در استان خوزستان در حوزه انتخابیه آبادان، رامهرمز و رامشیر. در استان زنجان حوزه های طارم، خدابنده و زنجان. در استان فارس حوزه‌های شیراز و زرقان، مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد. در استان لرستان حوزه های خرم آباد و چگینی. در استان مازنداران در حوزه های انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی. ملایر در استان همدان. کرمانشاه در استان کرمانشاه. گنبدکاووس در استان گلستان.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور گفت، در ۲۲ حوزه انتخابیه دور دوم انتخابات، هشت حوزه شامل تبریز، تهران، آبادان، شیراز، زرقان، خرم آباد، چگینی، قائمشهر، ملایر و کرمانشاه، رای گیری به صورت الکترونیک انجام می شود.

دکتر محسن اسلامی گفت، افرادی که از ۲۲ فروردین ۱۳۸۵ به قبل به جهت شرایط سنی هجده سال آنها تکمیل می شود، در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی می توانند رای بدهند. ستاد انتخابات موشن‌های برای توضیح فرایند رای گیری الکترونیکی طراحی کرده که در رسانه ملی و خبرگزاری‌ها منتشر خواهد شد. در حوزه‌هایی که رای گیری به صورت الکترونیک برگزار می شود، حدود یک ساعت جمع‌بندی نتایج صورت خواهد گرفت، شمارش، تجمیع آرا و اعلام نتایج آرا با تایید شورای نگهبان مشخص خواهد شد. حوزه های دیگر که تک کرسی و یک منتخب معرفی خواهد شد، سعی می شود تا فردای روز انتخابات نتایج اعلام شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد، همه فرایندهای مرحله دوم انتخابات باید تا هفتم خردادماه پایان یابد، تا نشست مجلس دوازدهم برگزار شود. البته نامزدهای معترض به نتایج ۲ روز بعد از اعلام نتایج می توانند طی هفت روز اعتراض خود را اعلام کنند و هیئت نظارت و هیئت اجرایی به اعتراض آنها رسیدگی کنند و شورای نگهبان هم نتایج را تایید صحت می کند.

دکتر اسلامی گفت، از بین ۹۰ نامزد حاضر در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۲۵ نفر از آنها هم اکنون نماینده مجلس شورای اسلامی هستند.

سخنگوی ستادا انتخابات افزود، عوامل اجرایی برگزاری انتخابات مشخص شده و ارسال تجهیزات صورت گرفته. تعرفه دور دوم انتخابات با طراحی و قطع جدید چاپ شده و در اختیار استانها قرار گرفته است. بر اساس قانون شعب در مرحله دوم نسبت به مرحله اول کاهش پیدا می کند، کمتر از دو هزار شعبه نسبت به مرحله اول در ۲۲ حوزه انتخابیه کاهش پیدا کرده است. با هماهنگی با وزارت ارتباطات همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و دستگاه های احراز و همه استعلامات در پانزده استان که شاهد برگزاری انتخابات هستیم، به صورت برخط انجام می شود و از رای تکراری جلوگیری می شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت، مجلس شورای اسلامی قانونی را برای انتخابات تصویب کرده تحت عنوان ماده ۷۴ که تصریح می‌کند؛ دستگاه‌های اجرایی ذیل ماده ۵ مدیریت خدمات کشوری، باید خدماتی را مانند صالون‌های و امکانات و تسهیلات را برای نامزدها ارائه بدهند. ستاد انتخابات در این باره گزارشی تهیه کرده که همکاری دستگاه های اجرایی با ستاد انتخابات استان‌ها همکاری را نشان می‌دهد.

دکتر اسلامی افزود، بیشترین امکانات و همکاری را استان اصفهان را داشتیم با هزار و ۳۸۹ امکان تبلیغی، در استان هرمزگان ۷۵۸ و استان چهارمحال و بختیاری ۷۴۰، در استان البرز ۶۰ ، در استان قم با ۹ امکان تبلیغی و کمترین امکانات،‌ مربوط به استان کهگیوله و بویراحمد با چهار امکان تبلیغی است.

۱۰ هزار و ۳۶۴ امکان تبلیغی دولتی و دستگاه های اجرایی در کل کشور در اختیار نامزدهای قرار گرفته است. استقبال نامزدها برای استفاده از امکانات دولتی خوب بوده و همین مسئله موجب کاهش چشمگیر هزینه‌های تبلیغاتی در دور اول انتخابات شد و دور دوم هم کاهش خواهد یافت و حرکت در جهت عدالت در انتخابات با توجه به بند سه سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره امکانات تبلیغاتی دیگر گفت،‌ اقدام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای راه اندازی شبکه‌های محلی با هزینه بسیار کم، بستری را برای شنیده شدن دیدگاه های نامزدهای فراهم کرد.

دکتر محسن اسلامی در پایان گفت، برای نخستین بار اعتبارنامه منتخبان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد، اعتبار نامه‌ها در جمهوری اسلامی ایران در همه انتخابات پس از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت دستی روی کاغذ عادی در اختیار منتخبان قرار می گرفت. اعتبار نامه جدید ثبت شده

و هم اکنون در اختیار شورای نگهبان و فرمانداری قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • سید جمال‌الدین اسدآبادی مبارز و قهرمان ملی در برابر استعمار، اما ناشناخته برای نسل جوان
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است