Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسن روحی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در راستای توسعه کشت دانه‌های روغنی و همچنین اصلاح بافت خاک و اجرای تناوب زارعی در حدود ۱۰ هزار هکتار از اراضی مستعد استان اردبیل به زیر کشت دانه روغنی کلزا رفته است.

او افزود: کشت پائیزه‌ای که در امسال با موفقیت به اتمام رسید با رویکرد سیاست تغییر الگوی کشت و استفاده بهینه از منابع آبی صورت گرفت که در پائیز امسال ۲۶۰ هزار هکتار گندم آبی و دیم به ریز کشت رفته است و نزدیک به ۷۰ هزار هکتار از اراضی مستعد استان اردبیل نیز به زیر کشت جو رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: در راستای توسعه کشت چغندر قند نیز امسال برای اولین بار در سطح ۲ هزار هکتار از اراضی به زیر کشت پائیزه این محصول رفته است که با توجه به وجود کارخانه چغندرقند مغان و همچنین حمایت‌هایی که دولت در خصوص خرید تضمینی این محصول انجام می‌دهد امیدواریم که سال به سال شاهد افزایش سطح زیر کشت و افزایش محصول باشیم.

روحی ادامه داد:برآورد‌های محاسباتی نشان داده که میزان نیاز آبی کشت چغندرقند در پائیز نسبت به بهار به میزان ۴ هزار متر مکعب کاهش نیاز آبی داشته و این گام بسیار مهم و مثبتی است.

او تاکید کرد: کشت چغندرقند به عنوان محصولی که در داخل و در بیرون مزرعه اشتغال دارد نمی‌توان آن را در صنعت حذف کرد و سطح زیر کشت را باید افزایش داد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشت کلزا دانه روغنی جهاد کشاورزی کشت گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۶۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از اتمام رفع تداخلات اراضی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار کرد: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و بر اساس عکس‌های هوایی دهه ۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته است، از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان، ۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده است که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و ۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده و با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات اراضی، تضمین امنیت سرمایه‌گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 749924

دیگر خبرها

  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد