Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از زمانیکه که با دستور سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک مسیر طراحی و ارائه لباس اعضای کاروان ایران در المپیک سال آینده در وزارت ارشاد و توسط کارگروه مد و لباس این وزارتخانه دنبال می‌شود، ۵ ماه می‌گذرد.

البته هنوز این مسیر به مقصد موردنظر یعنی نهایی شدن لباس ویژه رژه اعضای کاروان ایران و ستِ ورزشی آن‌ها نرسیده، اما طبق گفته یکی از مسئولان وزارت ارشاد حداکثر تا پایان دی ماه این مهم محقق شده و نمونه نهایی شده وارد مرحله تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول که به عنوان نماینده معاونت امور هنری وزارت ارشاد در ستاد فرهنگی المپیک ۲۰۲۰ توکیو فعالیت دارد با اشاره به اینکه طراحی لباس کاروان ایران همچنان در مرحله نمونه دوزی به سر می‌برد گفت که به زودی و احتمالا از هفته آینده مرحله بررسی برای انتخاب نمونه نهایی آغاز می‌شود.

وی همچنین تاکید دارد که طراحان بزرگی که بعضا مسئولیت طراحی لباس چهره‌های شاخص سینمایی، هنری و فرهنگی را بر عهده دارند جزو کسانی هستند که برای لباس کاروان ایران ایده و طرح ارائه کرده اند.

۱۳۰ نمونه از ۳۲ طراح
حمید قبادی دانا مشاور اجرایی معاونت امور هنری وزارت ارشاد در گفتگو با خبرنگار مهر اقداماتی که تا به امروز برای طراحی و نهایی شدن لباس اعضای کاروان ورزش ایران در المپیک توکیو انجا شده است را یادآور شد و گفت: بعد از فراخوان رسمی که از سوی کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شد، با استقبال تعداد قابل توجهی از طراحان مواجه شدیم و نمونه‌هایی که به صورت طراحی اولیه توسط آن‌ها در اختیارمان قرار گرفت.

وی در همین رابطه ادامه داد: ارزیابی اولیه آثار واصله برای انتخاب نمونه‌های قابل بررسی در نهایت منجر به انتخاب ۱۳۰ اثر از میان مجموع طرح‌های ارائه شده بود. اتفاقا این طرح‌ها در نشستی که مهرماه برگزار شد و در حضور معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختیار رئیس کمیته ملی المپیک قرار گرفت.

این مقام مسئول همچنین به یک نکته اشاره کرد و یادآور شد: آثار ارائه شده مربوط به ۳۲ طراح است. این طراحان بعضا بیش از دو سه نمونه طرح پیشنهادی ارائه کرده اند.

طراحان چهره‌های سینمایی هم طرح داده اند
افرادی که برای لباس کاروان ایران در المپیک اقدام به طراحی و ارائه اثر کرده اند، بعضا جزو طراحان به نامی هستند که طراحی لباس برای چهره‌های هنری و سینمایی و سلبریتی‌ها را بر عهده داشته اند. این طراحان با لحاظ کردن المان‌های ورزشی و هنری، طرح‌هایی را پیشنهاد داده اند که با استقبال مدیران کمیته ملی المپیک - در مرحله اولیه - هم مواجه بوده است.

غیبت طراح لباس کاروان ریو
بعد از چالشی که سه سال پیش و به خاطر انتقادات مطرح نسبت به نمونه اولیه طراحی شده برای لباس اعضای کاروان اعزامی به المپیک ریو برای کمیته ملی المپیک ایران ایجاد شد، یکی از طراحان مد و لباس (کامران بختیاری) مسئولیت طراحی لباس جدید را بر عهده گرفت و در نهایت هم ورزشکاران ایران با نمونه طراحی شده وی در مراسم رژه المپیک ۲۰۱۶ حاضر شدند. این طراح، اما برای لباس کاروان اعزامی به المپیک توکیو هیچ طرحی ارائه نکرده است. قبادی دانا حضور او در خارج از کشور را تنها دلیل موضوع عنوان می‌کند.

محبوبیت «لباس رژه»
لباس طراحی شده برای کاروان المپیک شامل ۲۶ تیکه است که لباس رژه یکی از آن‌ها به حساب می‌آید. اتفاقا طراحان برای طراحی این لباس استقبال بیشتری داشته اند طوریکه نمونه‌های ارسالی در این بخش بیشتر است.

نماینده معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ستاد المپیک توکیو در این زمینه گفت: برخی طراحان فقط برای لباس رژه که به نوعی لباس رسمی کاروان به حساب می‌آید، طرح داشته اند. بعضا هم در هر دو مورد یعنی لباس رژه و ست ورزشی طراح ارسالی داشته اند.

رنگ پیشنهادی فیروزه‌ای است
ستاد فرهنگی المپیک توکیو با همکاری کارگروه خود و با تلفیق رنگ آبی ایرانی و سبز ایرانی رنگ «فیروزه ای» را برای کاروان ایران انتخاب کرده است. در واقع لحاظ کردن آبیِ نیلی که رنگ منتخب میزبان المپیک ٢٠٢٠ است و برنامه ریزی شده تا از این رنگ در لوگوی رسمی بازی‌ها و لباس ملی پوشان ژاپن هم استفاده شود در طراحی رنگ پیشنهادی بی تاثیر نبوده است.

اتفاقا بسیاری از طرح‌های ارائه شده هم با رنگ فیروزه‌ای است. قبادی دانا با اعلام این موضوع گفت: پیشنهاد ما هم این است که در نهایت طرح مصوب برای لباس کاروان - در هر دو بخش - با رنگ فیروزه‌ای وارد مرحله تولید شود. البته این موضوع منوط به تصویب در کارگروه مربوطه است.

پایان مرحله نمونه دوزی تا هفته آینده
وی همچنین خاطرنشان کرد که طرح‌های دریافتی که نمونه‌های آن‌ها در اختیار ریاست کمیته ملی المپیک هم قرار گرفت باید نمونه دوزی می‌شدند. این کار از هفته‌ها پیش آغاز شد. البته مرحله نمونه دوزی هفته آینده به پایان می‌رسد. بعد از آن بر اساس نمونه‌های دریافتی برای انتخاب نهایی تصمیم گیری می‌شود. در واقع ملاک تصمیم گیری طرح اجرا شده (نمونه دوزی شده) خواهد بود نه طرح اولیه.

انتخاب لباس کاروان چگونه خواهد بود؟
به گفته مشاور اجرایی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بعد از دریافت طرح‌های اجرا، کارگروهی متشکل از کارشنان حوزه طراحی، مد و لباس و مدیران ورزش در مورد انتخاب گزینه نهایی اعمال نظر خواهند داشت. حتی این احتمال وجود دارد که با برپایی نمایشگاهی نمونه‌های طراحی شده به معرض نمایش هم گذاشته شوند.

یک ماه دیگر لباس کاروان نهایی می‌شود
به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به اتفاقاتی که برای دوره پیشین بازی‌های المپیک و در زمینه طراحی لباس ایجاد شد، موضوع لباس کاروان المپیک توکیو و خروجی که خواهد داشت، از اهمیت بالایی برخوردار است به همین دلیل خیلی‌ها منتظر رونمایی از آن هستند تا مشخص شود همکاری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کارگروه مد و لباس این وزارتخانه که برای نخستین بار انجام شده چه تاثیری در طراحی لباس داشته است.

در همین رابطه پیش از این سرپرست کاروان المپیک اعلام کرده بود که تا پایان شهریورماه نمونه لباس کاروان نهایی می‌شود در حالیکه تا به امروز این کار انجام نشده است. قبادی دانا، اما تاکید دارد که حداکثر تا پایان دی ماه لباس کاروان نهایی خواهد شد. وی در عین حال می‌گوید زمان رونمایی از لباس صرفا در حوزه اختیارات ما نیست. آنچه مهم است که اینکه ما تا پایان دی ماه لباس کاروان را نهایی می‌کنیم. در کل اینکه نسبت به برخی از ۲۰۷ کشور دیگری که برای المپیک آماده می‌شود، در زمینه طراحی لباس جلوتر هستیم. فرصت کافی هم برای رونمایی و تولید انبوه را داریم.

تولید به صورت کاملا ایرانی
چگونگی تولید انبوه لباس طراحی شده برای کاروان ورزش ایران دیگر محور مورد بحث خبرنگار مهر با حمید قبادی دانا بود. وی در این زمینه گفت: تلاش این است تولید طرح نهایی شده را با حمایت شرکت‌های تولیدی داخلی و کاملا ایرانی انجام دهیم. اتفاقا طی این مدت تولیدکنندگان ایرانی که صاحب سبک و برند هم هستند در این زمینه اعلام همکاری داشته اند.

لباسی با هویت ایرانی بر تنِ ورزشکاران المپیکی
نماینده معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ستاد فرهنگی المپیک در بخش پایانی این گفتگو به خبرنگار مهر گفت: طرح‌های ارائه شده برای لباس کاروان در هر دو بخش رژه و ست ورزشی بسیار زیبا و متنوع هستند. نمونه دوزی‌های انجام شده از برخی از آن‌ها اطمینان از استقبال عمومی را بیشتر کرده است. قطعا کاروانی که راهی المپیک توکیو خواهد شد لباسی با هویت ایرانی و با لحاظ کردن فاکتور‌های بین المللی بر تنِ ورزشکارانش خواهد داشت.

منبع : مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند

عمره‌گزاران ایرانی پس از زیارت مرقد پیامبر(ص) و ائمه بقیع(ع)، برای زیارت خانه خدا لباس احرام پوشیدند و راهی مکه مکرمه شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زائران عمره‌گزار ایرانی بعد از پنج روز اقامت در مدینه منوره و زیارت مرقد رسول الله(ص)، ائمه بقیع و شهدای احد شب گذشته در مسجد شجره حاضر شده و لباس احرام بر تن کردند.

زائران کاروان کرمانشاه در مسجد شجره یکی از میقات‌های هفت‌گانه به نیت عمره از لباس دنیوی خارج شدند و لباس بندگی و پاکیزگی احرام را به تن کردند.

عمره‌گزاران در حالی به سوی کعبه راهی شدند که با گفتن تلبیه، لبیک اللهم لبیک، در فضایی معنوی و روحانی رهسپار مکه مکرمه شدند.

گفتنی است یک کاروان از زائران استان کردستان نیز پیش‌تر راهی مکه مکرمه شد و این دو کاروان اولین کاروان‌های زائران ایرانی بعد از تعطیلی 9 ساله عمره بودند.

مسجد شجره که مسجد ذوالحلیفه نیز نامیده می‌شود، از مساجد تاریخی منطقه مدینه است که در هشت کیلومتری جنوب غربی مسجدالنبی و در مسیر مکه قرار دارد. این مسجد، میقات کسانی است که برای عمره تمتع و عمره مفرده از مدینه به مکه می‌روند.

به گزارش تسنیم، بامداد دوشنبه سوم اردیبهشت، نخستین زائران عمره مفرده پس از 9 سال انتظار در قالب دو کاروان 85نفره (170 نفر) از دو استان کرمانشاه و کردستان وارد مدینه منوره شدند.

طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در سازمان حج و زیارت عملیات اعزام زائران تا 13 اردیبهشت و عملیات بازگشت آنها به کشور تا 23 اردیبهشت یعنی یک روز پیش از آغاز اعزام زائران حج تمتع خواهد بود.

اعزام زائران عمره به عربستان از 11 ایستگاه پروازی

زائران عمره با پروازهای هواپیمایی ایران‌ایر رهسپار سرزمین وحی می‌شوند و به‌مدت 5 روز در مدینه منوّره و 5 روز در مکه مکرّمه اقامت خواهند داشت، 4 هتل در مکه و 6 هتل در مدینه نیز پذیرای آنها خواهد بود.

عملیات عمره از 11 فرودگاه کشور از شهرهای تهران، مشهد، شیراز، بندرعباس، ساری، کرمان، زاهدان، اهواز، یزد و اصفهان انجام خواهد شد و در این بازه زمانی 5700 زائر عمره عازم عربستان می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمره‌گزاران ایرانی لباس احرام به تن کردند
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • گزارشی از سریال‌های در حال ساخت نمایش خانگی/ کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • عمره گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • عمره‌گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!