Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت طی بیانیه‌ای با انتقاد از تصویب طرح بانکداری در مجلس تاکید کرد: ما جوانان انقلابی قسم خورده ایم؛ اجازه ندهیم اشتباهات اقتصادی و سیستم پولی و بانکی غربزده، در گام دوم ادامه داشته باشد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت طی بیانیه‌ای با انتقاد از تصویب طرح بانکداری در مجلس تاکید کرد: ما جوانان انقلابی قسم خورده ایم؛ اجازه ندهیم اشتباهات اقتصادی و سیستم پولی و بانکی غربزده، در گام دوم ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا وَ یُرْبِی الصَّدَقاتِ وَ اللَّهُ لا یُحِبُّ کُلَّ کَفَّارٍ أَثیمٍ - بقره ۲۷۶

ما آنچه را که در زمینه‌های اقتصادی عمل کرده‌ایم، متأسفانه یک نسخه مخلوط است. چیز‌هایی از اسلام در آن هست؛ اما مخلوط دارد. آن بخشِ #مخلوط شده، برای ما هرگز خیری به‌بار نیاورده است. (امام خامنه‌ای حفظه الله - ۹ مهر ۷۸)

سالهاست کشور ما دچار امراض مزمن اقتصادی است. شرایطی که همه ایرانیان را رنج میدهد و منجر به اعتراضات مردمی و نارضایتی نخبگان شده و آبروی جمهوری اسلامی را در دنیا به خطر انداخته است.

اکثر تحلیلگران اقتصادی و دلسوزان جامعه، ریشه این مشکلات را در سیستم پولی و بانکی کشور می‌دانند.

سیستم ظالمانه «خلق پول بانکی» که بدون توجه به مبانی و اهداف غربی خود، در جامعه اسلامی پذیرفته شد و به قول حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی بستر ضرر و زیان جامعه، کلاه برداری و اکل مال به باطل را فراهم آورده و هر روز از ارزش پول و کار و پس انداز مردم می‌دزدد.

در سال‌های ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی، تصمیم گرفته شد تغییراتی بر عقود بانکی اعمال شود و تلاش گردید برخی از سازوکار‌های بانکی با چارچوب‌های شرع مقدس هماهنگ شوند.

اکنون با تجربه قریب به ۴۰ ساله‌ای از "بانکداری اسلامی" مواجهیم که نه بانکداری است و نه اسلامی.

این تجربه تلخ توسط کسانی پیگیری شد که تصور می‌کردند می‌توان نهاد‌های تمدنی و سیستم‌های غربی را با حذف و اضافاتی اسلامی کرد.

مجموعه‌ها و موسسات انقلابی در حال "تلاش علمی، نظریه پردازی پژوهشی و پایلوت سازی میدانی" برای استقرار الگوی معیشتی تراز تمدن اسلامی در گام دوم انقلاب بودند که خبر رسید، همان تفکر التقاطی باز هم به میدان آمده تا روزنه‌های باقیمانده اقتصاد مقاومتی را کور نماید.

شوربختانه، در شرایطی که نمایندگان مجلس درگیر مشغله‌های انتخاباتی هستند، کلیات «طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران» در مجلس تصویب شده تا سلطه بانکداران بر جامعه را ارتقا بخشد و آشوب‌های اقتصادی را به بحران معیشتی تبدیل کند.

در نتیجه این طرح، همه اهداف اقتصادی بیانیه گام دوم نقض می‌گردد و اقتصاد مقاومتی به یک رویای دوردست تبدیل خواهد شد.

مختصری از اشکالات «طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران»:

۱. دیکتاتوری بانک مرکزی و امکان انتقال اطلاعات اقتصادی کشور به دشمن
۲. زیر پا گذاشتم حدود شرعی و تصرف شورای فقهی توسط بانکداران
۴. آزاد گذاشتن خلق پول بانکی و بهره و دزدی بیشتر از ارزش پول ملی
۵. مجهول شدن ریال ایرانی و امکان بروز نوسانات پولی شدیدتر از قبل
۶. محدودسازی و جلوگیری از پیگیری قضایی جرائم سیستم بانکی
۷. پذیرش قانونیِ ربای سیستم بانکی با عنوان مجهول عقد مرابحه

شاید فجیع‌ترین بخش «طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران» آنجا است که همه جنایات بانکی و بحران‌های اقتصادی آینده با تابلوی اسلام انجام خواهد شد و می‌تواند مبانی جمهوری اسلامی را دچار بحران مشروعیت نماید.

متاسفانه طراحان بدون هیچ سندی ادعا می‌کنند، موافقت مراجع و رهبر انقلاب را جلب کرده اند. در حالی که بسیاری از مراجع معظم و بزرگان حوزه و دانشگاه مخالفت خود را با این طرح اعلام کرده اند.

ما جوانان انقلابی در پیروی از رهبر عزیزمان قسم خورده ایم؛ اجازه ندهیم اشتباهات اقتصادی و سیستم پولی و بانکی غربزدۀ گام اول انقلاب، در گام دوم ادامه داشته باشد.

مرکز مطالعات اقتصادی با همکاری مؤسسات فعال در زمینه مطالعات تمدنی، آماده هستند الگوی معیشت ایرانی اسلامی را متناسب با اهداف انقلاب اسلامی ارائه کرده و گامی مؤثر در جهت تحقق سطح تراز معیشتی تمدن اسلامی از طریق تبدیل آن به دغدغه و مطالبه‌ی اساتید دانشگاه، دانشجویان و عموم آحاد جامعه بردارند.


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بانکداری اسلامی بانک بانک مرکزی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۹۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، یکصد و سی و دومین نشست هیات عالی شورای وحدت با حضور حجت الاسلام پور محمدی، منوچهرمتکی محمدرضا باهنر، اسدالله بادامچیان، حجت الاسلام محمدجواد جلالی، نیره قوی و سایر اعضای هیات عالی برگزار شد.

سردار محسن رضایی نیز میهمان ویژه نشست فوق محسوب می‌شد.

در این نشست ابتدا منوچهر متکی، نماینده مردم شریف تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس ضمن ارائه توضیحاتی از تحرکات انتخاباتی شورای وحدت در سراسر کشور، به برنامه‌های آتی شورا و آمادگی برای شروع مجلس دوازدهم اشاره کرد.

در ادامه حجت الاسلام پورمحمدی بر اهمیت انسجام لازم در زمینه برگزاری انتخابات بامشارکت موثر مردم تاکید داشته و افزود: شورای وحدت با داشتن ده‌ها نماینده در مجلس دوازدهم باید نقشی موثر و مفید ایفا کرده و بدون شک برای دستیابی به این هدف، نمایندگان باید ارتباط مستمری با حوزه‌های انتخابیه خود داشته و زبان گویای مردم و مشکلات آنها باشند.

اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی و محمدرضا باهنر نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نیز در ادامه به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و سپس گزارشی از سوی معاونت روابط عمومی و رسانه شورای وحدت در زمینه امور رسانه‌ای و تبلیغات نمایندگان نامزد این شورا در دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

محسن رضایی در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت نگاه به آینده در کشور، به بحران پیش رو در زمینه کهنسالی اشاره کرده و آن را مساله‌ای بسیار مهم ارزیابی کرد.

وی مجلس دوازدهم را مجلسی مهم در دوره‌ای حساس از انقلاب تلقی کرده و افزود: چهارسال پیش رو برای کشورمان بسیار مهم و حیاتی است زیرا در این برهه زمانی باید امید و نشاط را در جامعه تقویت کرده ودرحوزه اقتصاد، ریل گذاری انجام دهیم. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین تلاش برای رفع ناکارآمدی‌های موجود را یک سیاست اساسی در مجلس پیش رو ارزیابی کرده و به سیره حضرت امام خمینی در رابطه با ایجاد احزاب و تشکل‌ها اشاره کرد.

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، شخص محوری را آفت جامعه سیاسی دانسته و اعلام کرد این مسیر پاسخگوی نیازهای امروز ما نیست. مردم در انتخابات اخیر مجلس از شخص محوری عبور کرده و به این شرایط می‌توان به چشم یک فرصت نگریست.

سردار رضایی همچنین خاطر نشان کرد: شورای وحدت یک اتفاق مبارک است که باید تداوم یافته و به سمت آینده حرکت کند زیرا ما در جامعه سیاسی ایران از عقلانیت فردی خوبی برخورداریم اما در حوزه عقلانیت جمعی، ضعیف هستیم. وی همچنین عملیات وعده صادق را یک رویداد مهم ارزیابی کرده و آن را ناشی از اداره شایسته امور توسط رهبری دانست.

دبیر ستاد اقتصادی دولت سیزدهم، در پایان سخنانش تاکید کرد مجلس نیازمند تحول است و انسجام مجلس پیش رو بسیار مهمتر از ریاست آن بوده و هر شخصی که ریاست مجلس را بر عهده گیرد باید با ایجاد تحول، بتواند یکدلی و اتحاد را در بین نمایندگان مردم ایجاد کند.

در ادامه، منوچهر متکی دبیر اجرایی و سخنگوی شورای وحدت ضمن تاکید بر اهداف این شورا در رابطه با ایجاد تحول، این موضوع را وظیفه اساسی نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم ارزیابی کرد.

کد خبر 6099372 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • بزرگترین شبکه پشتیبانی از سیستم‌های اتوماسیون شبکه بانکی کشور در «فرادیس البرز»
  • برگشت ۱.۷۰۰ میلیارد تومان بدهی‌ در نقل و انتقال فولاد ارومیه
  • برگشت ۱.۷۰۰میلیارد تومان بدهی‌ در نقل و انتقال فولاد ارومیه
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده