Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اسواران سینگ» هندی‌تبار که پیشتر سمت کمیسر حقوق بشر و برابری انگلیس را برعهده داشت، سه شنبه شب از سوی حزب بوریس جانسون انتخاب شد تا به شکایت‌های صورت گرفته درباره اسلام هراسی در این حزب رسیدگی کند.

در همین حال «سعیده وارسی» معاون پیشین وزیر امور خارجه انگلیس بخش‌هایی از مقالات سینگ را در توییتر منتشر کرد که او اوت گذشته هم زمان با بالاگرفتن درگیری‌ها میان کشمیر و هند مدعی شد که هندوها و سیک‌ها علاوه بر مسلمانان در کشمیر قربانی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینگ نوشته است که رسانه‌ها تنها روی فاجعه کشمیر از زاویه مسلمانان نگاه می‌کنند آنچنان که به نظر می رسد سایر اقلیت‌های مذهبی شرایط مورد ستم قرار گرفتن را احراز نمی‌کنند.

نخست وزیر هند ۵ اوت گذشته از تصمیم خود برای لغو خودمختاری نسبی و اختیارات ویژه منطقه جامو و کشمیر که عمدتا مسلمان هستند خبر داد و این منطقه را وارد بحران کرد. طبق اصل ۳۷۰ قانون اساسی هند، این منطقه به جز در مسایل دفاعی و امور خارجی، در سایر موارد از اختیارات خاص برخوردار بود. حزب حاکم بهاریتا جاناتای تحت رهبری "نارندرا مودی"، نخست وزیر هند، از مدت ها پیش این منطقه را بخش جدایی ناپذیر هند محسوب و مالکیت پاکستان بر آن را رد می کند.  این حزب با لغو حالت استقلال و خودکفایی کشمیر می تواند به طور رسمی از ادغام منطقه حرف بزند و ضربه ای جدی به گرایشات استقلال طلبانه آن وارد کند.

سعیده وارسی که یادداشت های مسوول تحقیقات اسلام هراسی در حزب محافظع کار را منتشر کرده کسی است که چهار سال پیش به دلیل حمایت دولت دیوید کامرون از جنایت های رژیم صهیونیستی در نوار غزه از سمت خود استعفا کرد و اینک یکی از منتقدان جدی این حزب بشمار می‌رود.

او امروز چهارشنبه در گفت وگو با شبکه رادیویی بی‌بی‌سی دیدگاه های سینگ درباره اسلام را به چالش کشید و گفت: برای اینکه تحقیقات معتبر باشد از یک سو حوزه تحقیق بایستی مناسب تعریف شود و از سوی دیگر فرد منتخب بایستی مورد اعتماد جامعه‌ای باشد که گزارش او قرار است از آن حفاظت کند.

وارسی گفت با توجه به یادداشت‌های آقای سینگ، او صلاحیت انجام چنین تحقیقاتی را ندارد.

شورای مسلمانان بریتانیا نیز حزب محافظه کار را متهم کرده که به اسلام هراسی سازمان‌یافته در داخل این حزب توجهی ندارد. این سازمان نیز در خصوص صلاحیت «اسواران سینگ» برای تحقیق درباره اسلام هراسی در حزب محافظه کار ابراز تردید کرده است.

رئیس شورای مسلمانان بریتانیا سال گذشته هم در نامه‌ای به دبیر حزب محافظه کار خواست تا سریعا درباره وضعیت اسلام هراسی در این حزب تحقیق شود.

رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس هم معتقد است که اسلام‌ستیزی و اسلام‌هراسی در سایه دولت «بوریس جانسون» تشدید خواهد شد و ضروری است مسلمانان در برابر این روند مقاومت کنند.

جانسون در انتخابات پارلمانی هفته گذشته موفق شد اکثریت مطلق کرسی‌های پارلمان را کسب کند.

برچسب‌ها اسلام هراسی نژادپرستی انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسلام هراسی نژادپرستی انگلستان اسلام هراسی نژادپرستی انگلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد

مایک جانسون، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تحت فشار قرار دادن دانشگاه‌های این کشور برای جلوگیری از ادامه اعتراضات حمایت از غزه شد.

به گزارش آکسیوس، این مقام آمریکایی می‌گوید راه‌های قانونی برای افزایش فشار بر مسئولان دانشگاه‌ها وجود دارد و به طور مثال حذف معافیت‌های مالیاتی و لغو روادید دانشجویی باید جزء گزینه‌های احتمالی قرار گیرد. 

جانسون مدعی شد دانشجویان خارجی که «با گروه‌هایی مثل حماس همدردی می‌کنند، حق ندارند در آمریکا باشند». 

گفتنی است، پس از تعلیق و دستگیری بیش از ۱۰۰ معترض حامی فلسطین در دانشگاه «کلمبیا» نیویورک، فعالیت‌های اعتراضی دانشجویان در سراسر آمریکا گسترش یافت. علیرغم مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات، تا کنون صد‌ها دانشجو توسط نیرو‌های پلیس دستگیر شده‌اند.

این دانشجویان خواستار شفافیت بودجه دانشگاه و عدم دریافت پول یا سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی هستند. آنها همچنین خواستار عفو دیگر دانشجویان یا اعضای هیئت علمی شده‌اند که به دلیل اعتراضات در ماه‌های اخیر، با جریمه، تعلیق یا اخراج مواجه هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • زائری از پرو
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد