Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار در خصوص سرانجام تصویب مطالعات کانون‌های گرد و غبار، گفت: پس از مدت‌ها رفت و برگشت، هنوز این مطالعات تصویب نشده است. باید این موضوع پبگیری شود تا برای همیشه نقشه آتی برای مقابله گرد و غبار استان خوزستان مشخص شود.

علی محمد طهماسبی بیرگانی شامگاه چهارشنبه (۲۷ آذر ماه) در جلسه کارگروه مقابله با گرد و غبار که با حضور عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست برگزار شد، اظهار کرد: چهار سال است در زمینه مقابله با گرد و غبار اقدام کرده‌ایم و تجربیات خوبی در این خصوص به دست آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سوی دولت در سال‌های ۹۷ و ۹۸، ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای مدیریت گرد و غبار به خوزستان تخصیص داده شد.

طهماسبی بیرگانی در خصوص سرانجام تصویب مطالعات کانون‌های گرد و غبار، افزود: پس از مدت‌ها رفت و برگشت، هنوز این مطالعات تصویب نشده است. باید این موضوع پبگیری شود تا برای همیشه نقشه آتی برای مقابله گرد و غبار استان خوزستان مشخص شود.

دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار تصریح کرد: بحث بعدی که مغفول مانده، موضوع تعیین بهره‌برداری از کانال آبرسانی پورشریفی به کانون‌های گرد و غبار است زیرا تعیین بهره‌بردار به  عملیات در کانال جنوب شرق اهواز کمک می‌کند و این موضوع جزو وظایف استان است.

وی با بیان اینکه باید ابتدا تعهدات استانی سال ۹۷ در خصوص مقابله با گرد و غبار را به اتمام برسانیم، افزود: باید گزارش عملکرد مستند، فنی و قابل دفاع ارائه شود زیرا امسال تخصیص بودجه مبتنی بر ارائه گزارش عملکرد است. باید کارگروه‌های استانی مقابله با گرد و غبار گزارش عملکردها را برای ما ارسال کنند. خوزستان نیز همچنان بالاترین اعتبار را بین استان‌های کشور به خود اختصاص داده است.

طهماسبی بیرگانی بیان کرد: با توجه به بارش‌های خوزستان و دیگر نقاط کشور و در راستای اقتصاد مقاومتی، تاکید ما بر اجرای عملیات‌هایی با اثربخشی بالا و هزینه کم است؛ قرق و مدیریت چرا یکی از این راهکارها است زیرا نهال‌کاری نیاز به کشت و آبیاری دارد و هزینه بیشتری در پی دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محیط زیست گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۰۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر: 1229483 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • (ویدئو) حمام رایگان در خیابان برای مقابله با گرما