Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاوران ازدواج در مورد مسائل مشترکی یک زوج را به چالش می‌کشند صحبت می‌کنند. مشکلاتی که بین اغلب زنان و مردان بزرگ می‌شود و نارضایتی بزرگ دامان زندگی مشترک را می‌گیرد البته قابل حل شدن هستند و باید آن‌ها را بشناسیم. در اینجا به ۲۰ مشکل رایج در ازدواج و روش‌های حل آن می‌پردازیم:

۱. نیاز‌های همه را مقدم بر رابطه خودتان می‌کنید: یک مسئله معمول است که نیاز‌های فرزندان، مسئولیت‌های خانوادگی و حتی نیاز‌های خانواده را به خوتان اولویت بدهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
از یکدیگر قدردانی کنید، عملکرد‌های یکدیگر را ببینید و یکدیگر را در صدر اولویت‌ها قرار دهید.

۲. از ازدواجمان انتظار داریم ما را کامل کند: یکی از مشکلات در رابطه ناشی از این است که می‌خواهید شریک شما، همه چیز تمام باشد. همه خلاء‌های شما را پر کند و شما را کامل کند. زمانی ازدواج کنید که به شریک خود نیاز ندارید تا شما را کامل کند و همچنین خودتان حس مثبتی به خودتان دارید.

۳. می‌خواهیم دیگری را تغییر دهیم: یک زوج بعد از گذشت مدت زمانی از رفتار‌های یکدیگر آزار می‌بینند. به جای اینکه در اینطور مواقع به برقراری صلح فکر کنند و اینکه چرا حساس شده‌اند، به تغییر دیگری رو می‌آورند. از او شکایت می‌کنند و حتی او را تحقیر می‌کنند. به واسطه همین رفتار‌ها هم بالاخره از هم دورتر می‌شوند و راه بسیاری از زوج‌ها را پیش می‌گیرند.

۴. از حرف زدن در مورد یکدیگر غافل می‌شویم: وقتی یکدیگر را ملاقات می‌کنیم و ازدواج می‌کنیم، گفتگو و صحبت‌های زیادی در مورد اینکه چه کسی هستیم بین ما جریان دارد. با گذشت سال‌ها، فکر می‌کنیم یکدیگر را می‌شناسیم و به گونه‌ای عمل می‌کنیم که گویی چیزی تغییر نکرده است. زمان مشخصی را در روز به یکدیگر اختصاص دهیم. در مورد روزی که گذشت صحبت کنیم. چه چیزی جالب بود؟ اتفاق چالش برانگیزی بود؟

۵. تصمیمات جدا می‌گیریم: هرکاری که شخص انجام می‌دهد، به طور مستقیم یا غیرمستقیم روی دیگری اثر می‌گذارد. اطمینان از اینکه رابطه برای هر دوی شما کار می‌کند، تنها راه ماندگاری طولانی است. اگر یکی از شما از نحوه پیشبرد امور راضی باشید، رابطه نمی‌تواند خیلی وضعیت خوبی داشته باشد. وقتی هر دو خوشحال هستید و با یکدیگر تصمیم می‌گیرید، هر دو شاد خواهید بود.

۶. دروغ سفید می‌گوییم: بر اساس تحقیقات خیلی از زوج‌ها به هم دروغ سفید می‌گویند. دروغ‌های کوچک هم بین یک زوج فاصله ایجاد می‌کند و درست است که اغلب ما می‌دانیم که صداقت بهترین راه است، اما در بسیاری از مواقع به یکدیگر دروغ می‌گوییم. دروغ سفید درست است که به کسی آسیب نمی‌رساند، اما اعتماد بین طرفین را از بین می‌برد.

۷. انتقاد کردن به یکدیگر، کار همیشگی ماست: بعضی انتقاد‌ها آنقدر زیاد می‌شوند که انتقاد به شخصیت دیگری است. این عبارات مثل اینکه «تو همیشه ...» یا «تو هرگز...» به دیگری احساس این را می‌دهد که کافی نیست و از شریک زندگی خود فاصله می‌گیرد. به جای این رفتار انتقادی مداوم، هر بار مشخصاً درخواست خودتان را بگویید. مثلا بگویید که من دوست دارم وقتی میز شام رزرو کرده‌ایم به موقع به رستوران بیایی. حرف‌های ما معنا دارند و نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم رفتار غلطی انجام بدهیم و دیگری مغز ما را بخواند.

۸. از اینکه در مورد پول حرف بزنیم می‌ترسیم: وقتی زندگی مالی دو نفر به هم پیوند خورده است، بدیهی هم هست که در مورد آن گفتگو کنند. به راحتی در مورد اینکه هر ماه چقدر درآمد دارید، چه اهدافی دارید و بهترین راه صرفه‌جویی شما چیست، با هم صحبت کنید.

۹. قرار‌های دونفری را فراموش می‌کنیم: مسائل شغلی، فرزندان و سایر تعهدات شما باعث می‌شود که شریک خود و برنامه‌های تکی با او را فراموش کنید. صمیمیت شما در گروی همین برنامه‌های کوچک دونفره است که در بسیاری از ازدواج‌ها فراموش می‌شود.

۱۰. بین ما پول «من» و پول «تو» مطرح است: واقعیت ماجرا این است که اگر قبض برق پرداخت نشود، فارغ از این که چه کسی باید آن را پرداخت می‌کرده است، هر دو نفر در تاریکی خواهند ماند. اختلافات مالی خودتان را حل و فصل کنید. یک زندگی مشترک برای دوام و رسیدن به اهداف، برنامه‌ریزی مالی و تقسیم وظایف می‌خواهد.

۱۱. به روابط هالیوودی اعتقاد دارید: عشق مانند فیلم‌ها نیست. وقتی تصور می‌کنید که قرار است اتفاقاتی شبیه به ماجرا‌های هالیوود را تجربه کنید و این اتفاق نمی‌افتد، احساس سرخوردگی و ناراحتی می‌کنید. احساس می‌کنید با فرد اشتباهی ازدواج کرده‌اید و این اتفاق می‌تواند منجر به نارضایتی و جرو بحث شود. عشق پخته و پر از صمیمیت را یاد بگیریم و به خیالات اعتنا نکنیم.

۱۲. سعی می‌کنید همسرتان را کنترل کنید: احساس آزادی و احترام در یک رابطه ضروری است. هر یک از طرفین در ازدواج باید به رشد دیگری کمک کند و نیاز‌ها و خواسته‌های شریک خود را برآورده کند. افراد حق استفاده از شریک خود و تبدیل او به کسی که می‌خواهند را ندارند.

۱۳. در جمع بحث می‌کنیم: اختلاف‌نظر‌های شما در جمع تحقیرآمیز است و مشکلات را بدتر می‌کند. در جمع از ابراز مستقیم نظرات تندتان پرهیز کنید و به موقع مسائل را حل کنید.

۱۴. صحبت‌های روزانه را جدی نمی‌گیریم: در روزمرگی اوقات می‌گذرانیم و کنار هم بدون حرف زدن خاصی زندگی می‌کنیم. صحبت کردن، اما یخ‌های بین ما را چنان می‌شکند که باید آن را جدی‌تر بگیریم. در هر مورد که فکر می‌کنیم صحبت کنیم. به این ترتیب از یکدیگر و افکار هم باخبر و به یکدیگر نزدیک‌تر می‌شویم.

۱۵. پنهان‌کاری می‌کنیم: چه در مورد پول، چه در مورد فرزندان و چه در مورد تصمیمات پنهان‌کاری میکنیم و به همسرمان چیزی نمی‌گوییم. پنهان‌کاری و حفظ اسرار از روش‌های کودکانه برای جلوگیری از درگیری است.

۱۶. به حرف هم گوش نمی‌دهیم، می‌شنویم تا پاسخ دهیم: بسیاری از افراد به جای اینکه به حرف دیگری گوش دهند و آن را درک کنند، برای اینکه پاسخ آن‌ها را بدهند حرفشان را می‌شنوند. به حرف شریک زندگی خود فکر کنید و احساسات او را درک کنید.

۱۷. اعتقاد دارید عشق کافی است: عشق هرچقدر هم زیبا و لازم باشد، اما برای یک رابطه کافی نیست. هر یک از طرفین رابطه باید آن را مدیریت کنند. روز‌های فراز و نشیب یک رابطه زیاد است و با اقدامات سنجیده بهتر می‌گذرد.

۱۸. پیشنهاد شریک زندگی خود را به راحتی رد می‌کنیم: خوشحال‌ترین زوج‌ها کسانی هستند که به پیشنهادات یکدیگر پاسخ می‌دهند. رابطه شاد و سالم با نادیده گرفتن و مقابله با پیشنهادات طرفین ممکن نیست. گاهی طوری با یکدیگر رفتار می‌کنیم که گویی نظرات هم را نمی‌شنویم و ارزشی برای آن قائل نیستیم.

۱۹. هویت فردی خودمان را فراموش می‌کنیم: به تدریج در زندگی ما نقش‌های مختلفی داریم: مادر، پدر، همسر و.... این برچسب‌ها بعضی اوقات انقدر بر ما غلبه می‌کند که خودمان را فراموش می‌کنیم. زمان لازم را پیدا کنید و کار‌هایی که به هویت و علاقه خودتان مربوط است را انجام دهید.

۲۰. انتظار دارید همه چیز به طور کامل برابر باشد: در هیچ ازدواجی مسئولیت ۵۰/۵۰ وجود ندارد. در زندگی در شرایطی یکی از طرفین صد درصد کاری را برعهده می‌گیرد. مهم این است که اساس این تصمیمات گفتگوی منطقی باشد. طرفین یک رابطه به دنبال راه‌هایی برای ایجاد فضای آرام و مثبت برای یکدیگر هستند و بدون شک فضای عادلانه آرامش می‌آورد، اما همه مسئولیت‌ها در عمل ۵۰/۵۰ نخواهد بود.



منبع: پارسینه

کلیدواژه: همسر همسران ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۱۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر

به گزارش خبرآنلاین،در پی ممانعت محیط بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به مذاکرات انجام شده، قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.

ایسنا در خبری نوشت: سرهنگ جمشید محبت خانی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست افزود: برابر بررسی به عمل آمده از عطاالله کاویان -مدیر کل محیط زیست استان مازندران- و محمود تقی‌پور - مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله - روز سه شنبه هفته گذشته اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه دولتی برای انجام هر گونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد، ادامه داد: یک اثر باستانی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن بر عهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط بان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند.

محبت‌خانی اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، بنابراین محیطبانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: فرماندار بندر ترکمن و چند نفر از دریابانی فراجا نیز مراجعه کرده و گفته‌اند با توجه به اینکه میراث فرهنگی دستور قضایی دارد، اجازه ورود آن‌ها داده شود ولی محیط بانان از ورود کارکنان میراث فرهنگی ممانعت کردند چون باید مجوز لازم به آنان ارائه می‌شد.

وی با تکذیب وقوع درگیری بین محیط بانان و کارکنان میراث فرهنگی گفت: بحث جزئی بین طرفین به وجود آمده بود اما درگیری رخ نداده بود. در نهایت آقای تقی‌پور مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل می‌روند. از آقای تقی‌پور سوال کردم و گفت نیم ساعت در پاسگاه بودیم، هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و در حد صحبت موضوع حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند چون محیط بانان مجری هستند و مجوزدهنده نیستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.

وی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف فراجا با یگان حفاظت محیط زیست گفت: به همه استان‌ها سرکشی می‌کنیم و با محیط بانان ارتباط داریم و در همه استان‌ها این هم افزایی و همکاری وجود دارد. سال گذشته حدود ۲۳ درصد کشفیات با همکاری پلیس پیشگیری، پلیس آگاهی، دریابانی و مرزبانی اطلاعات انجام شد و آنها نقش موثری در کشف سلاح‌های غیر مجاز و قاچاق حیات وحش مانند پرندگان شکاری داشتند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899720

دیگر خبرها

  • تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی
  • چرا تریپل اچ در درفت امسال یک تگ تیم محبوب را از بین برد؟/اخبار WWE
  • خلاصه بازی النصر و الخلیج + فیلم
  • خلاصه بازی یوونتوس و آث میلان + فیلم
  • دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند
  • خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم/ انگ زدن به یکدیگر مشکل بی‌حجابی را حل نمی‌کند/ عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود
  • نه بایرن مونیخ و نه توماس توخل، هیچ‌کدام علاقه‌ای به ادامه دادن با یکدیگر ندارند
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • کنکوری های اروند در حال رقابت با یکدیگر
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران